היווום יומולדת

היווום יומולדת../images/Emo70.gif

16 ? |משפשפת ת'עיניים| עוד שנה את יכולה לגשת לטסט!
טלצ'ו!!! [מתנות] כפרעלייך. שיהיה לך המון מזל טוב
, יום הולדת משוב'ח
, והמון אושר, אור ואהבה כזאת כמו שרק את יודעת לתת.
אם אומרים לי "טל" ומתעקשים שאתאר אותך במילה אחת, היא תהיה נדירה. בחיים, ואני מוכנה להשבע, לא פגשתי מישהי כמוך. את אחת ויחידה. תעריכי את עצמך, תסתכלי באמת במראה. אני אוהבת אותך, ומאחלת לך את כל הטוב והחום שבעולם. ענבר.

טלצ'ו../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

יומולדת שמח יפה שלי
מזל טוב עד 120 אני מאחלת לך את כל האושר והכיף שבעולם. ושמחה שהכרתי ילדה כל כך מיוחדת. שכל כך כיף לדבר איתה אני באמת מרגישה שאני מכירה אותך שנים. אולי בגלל הדברים המשותפים? אולי... מה שכן.. האור שבעיניים שלך אומר הכל תודה! אוהבת המון
יפית

RtOoNmY

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמזל טוב!!../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif

../images/Emo99.gif טלצ'ו!

מדהימה אחת:) רק אושר, אהבה, כיף הגשמת חלומות, והגשמה עצמית. מקסימה את!

The Kinslayer

New member
../images/Emo65.gifלזו שכולה אמת.

מזל טוב ליום הולדתך ה-16. סופסוף השתוות אליי, אבל אל תתלהבי יותר מדי.
רק אני ואת יודעים מכמה מצבים חילצת אותי, וכמה נתת מעצמך גם כשלא ביקשתי, את פשוט תמיד יודעת מתי הטיימינג הכי טוב. אז מנוי פרו לא קיבלתי, וכשביקשתי אוכל קיבלתי צ'יפס על פיצה, אבל את האורז שלי אכלת. ונהנת.
מת עלייך לעד, דניאל.

izzys

New member
טל הקופה הראשית, הנסיכה קופיקו.

איך כותבים ברכת יום הולדת, לבנאדם היחיד שבאמת מסוגל לדייק במילים?! אני חושבת שאני אסכם את העניין, בזה ששום דבר לא יתאר את ההרגשה כשבאה יחד איתך באופן קבוע. והנה הגיע היום קופה שלי, אני ואת בנות 16!
אז שפשוט יהיה היום הולדת הכי שמח שאפשר. ופה אני אסיים את זה, כי פאדיחות לחפור בפורום, אבל צפי לאיזה נסיון עלוב לברכת יום הולדת.
אני אוהבת אותך. את הרי הכי חכמה, אני מאמינה שאת מסוגלת לתאר עד כמה.
. מור(י).

mooshki

New member
טלטולה מתוקה!

טרם דברנו, ושלל של ברכות יש לי בשבילך, יא מקסימה אחת! את באמת מיוחדת במינך. תדעי שאת השראה וכוח לאחרים. אוהבת אותך המון
מקווה שהיה לך יומולדת נפלא!

Z A M i

New member
../images/Emo13.gif

מזל טוב נשמה.. את מיוחדת. את מקרינה מן אמת טהורה כזאת. אל תמעיטי בערכך..באמת. (ואם אני רואה את זה מבחוץ..זה כבר אומר משהו, לא?) אוף.כמו שמור אמרה- "איך כותבים ברכת יום הולדת לבנאדם היחיד שבאמת מסוגל לדייק במילים?". זה באמת קשה. כפרעלייך. רק אושר.וטוב.

מתנות

New member
יקיריי... תודה רבה ../images/Emo13.gif

קראתי כמה וכמה פעמים, ועדיין לא מצאתי את המילים. אז רק תודה... תודה גדולה.

../images/Emo55.gifבאיחור קצת עצוב....

(לא כי שכחתי, כי לא מצאתי מילים....) אבל חשוב שתדעי. בובה, אין הרבה מילים שיתארו אותך, את מדהימה ומיוחדת בכ"כ הרבה מובנים, ואני רק מאחלת שתדעי את זה באמת שתהיי מודעת (ואפילו קצת) לכמות היופי שיש בך. רק אור ילדה יקרה, מגיע לך. מגיע לך שקט ואמת ואהבה כנה. (ממש כמוך.) מזל טוב. שנים יפות בפתח.
גל.

טלצ'ו שלי.

את אהבת חיי. את האור בחיי. את החיוכים שבחיי. את הכל בחיי. אני אוהבת אותך מדהימה שלי. מאחלת לך רק אושר. כי מגיע לך. אני לא מאמינה שאת כבר בת 16. כמה זמן עבר מאז שהכרנו. את בן אדם כל כך מדהים, והברכה האמיתית תגיע אלייך, בהתחלה לא רציתי לכתוב כאן, רציתי ישר להביא לך את הברכה. אבל אז הבנתי שזה לא באמת יפה. אז כתבתי. מזל טוב מדהימה שלי.

little WhiSper

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif איחורון....

מזל טוב בובה! לצערי [!!!] אני לא ממש מכירה אותך, אבל אני באמת באמת מאחלת לך כל כך הרבה מזל טוב, אושר והצלחה. ותחייכי תמיד.
אדווה.

למעלה