היוום, בעצם עכשיו...

חנושי

New member
היוום, בעצם עכשיו...

אני מתחיל את היומן האישי והפרטי שלי, אתם מוזמנים לעיין וללכת יחד איתי. (אני מקווה שזה יצליח() תודה, חן יומני היקר, בכל השנה למדתי המון דברים. למדתי מה זה חברות ולמדתי מה זה כאב. הייתה לי חברה ששמה היה הילה והיא היתה חברה שלי כבר שנה וחצי, יום אחד היא התחילה לסובב לי את הראש אז אני נפרדתי ממנה. כיום יש לי חברה חדשה ששמה מורן שכל פעם אנחנו נפרדים וחוזרים שוב להיות חברים. מה זו חברות אמיתית? אני שואל את עצמי כל פעם. אף פעם אני לא אמצא את הילדה שמתאימה לי הכי הכי? חן

איה@

New member
חן - ברוך הבא ../images/Emo140.gif

לא נתת לנו את הקישור ליומן שלך. אנא עשה זאת.
איה.

emale

New member
אני חושב שהיומן שלו מתארח אצלנו...

איך לא חשבו על זה קודם? כל מי שלא מוצא שרת טוב, יכול לפרסם פה בפורום את היומן שלו. לפחות אין פה פופ-אפ´ס...
(אני מקוה שלא הכנסתי לאף אחד שום רעיון לראש)
Emale סייברלייף

חנושי

New member
לכולם!

אם זה מפריע לכם שאני רושם יומן אישי בפורום עצמו אז אני יכול לרשום ב-word ולעשות קישור לפורום (אין לי אתר) מה דעתכם?

איה@

New member
היי חנושי ../images/Emo24.gif

תקשיב - קודם כל גיליתי (להפתעתי!) שאתה צעיר המשתתפים כאן וצעיר כותבי הבלוגים בכלל באופן עצמאי (נראה לי) אז קודם כל כל הכבוד! וזהו כבוד גדול לנו שהצטרפת אלינו.
עכשיו בוא נחשוב ביחד איך פותרים את הנושא הטכני. אם תכתוב את היומן שלך כאן בפורום, לא יהיה לו המשכיות וגם לא מעקב. אותו הדבר אם תצרף קבצי וורד. למה שלא תפתח לך אתר בישראבלוג? - נעזור לך. - וכך יהיה לך בלוג משלך מכובד? ואם תעדיף שלא, ותבחר לצרף קבצי וורד - גם טוב. או שלמישהו יש רעיון אחר כיצד לעזור לחנושי?? בכל מקרה שאני ממש שמחה שהצטרפת אלינו - ומקווה לראות אותך כאן הרבה. ועד שנפתור את הנושא הטכני - תרגיש חופשי לכתוב כאן כי אתה כותב מקסים!
איה.

למעלה