היווצרות קרח בפריזר

הילית111

New member
היווצרות קרח בפריזר

היווצרות קרח בפריזר יש לנו מקרר 3 שנים " מקרר לזוג צעיר" קנינו באינטרנט לא של חברה ידועה מתאים לנו לא עלה יקר ועושה את תפקידו בסדר חוץ מנושא היווצרות הקרח בפריזר בדפנות כפי שאפרט בכל אופן המקרר צובר קרח רב בפריזר (לא במקרר ) ובכלל כל המוצרים במקרר תמיד נהיה עליהם מין רטיבות כזו והדפנות של המקרר תמיד לחות כאלו רטובות אם כי כאמור במקרר לא מצטבר קרח. המצב הזה אומר שאני צריכה כל איזה כמה חודשים להפשיר לגמרי את המקרר כדי להיפטר מהקרח (בפריזר פשוט הדפנות עוטות קרח בכמה סנטימטרים שבקושי אפשר להכניס משהו לפריזר ..) אין לי אחריות למקרר ולעשות אחריות זה לא שווה זה שליש מהמחיר שלו.... (וגם תמיד אם זה חלק אז צריך גם לשלם על החלק בקיצור של שווה ) רציתי לדעת אם מישהו יודע מה יכול לגרום להיווצרות הקרח הזה בפריזר? מה אפשר לעשות (אם אפשר) על מנת למנוע את זה? אני אציין שאני לא מפוצצת את המקרר והפריזר ותמיד יש מקום. אשמח לעצות שיעזרו לי להחזיק את המקרר הזה כמה שיותר זמן בחיים..... תודה

לא קשור כלל למה שאת עושה

זה מקרר מהדור הישן שבו לא היתה שיטת NON FROST שקיימת היום בכל המקררים והמקפיאים. הקרח נובע ממים שאינם מסולקים מהפריזר ע"י המקרר (כפי שזה נעשה בשיטה הנ"ל) שקופאים. נראה שגם התיפקוד של תא הקרור לא משהו, כי יש בו לחות רבה שלא אמורה להיות במקרר שמתפקד היטב. צר לי לומר, אבל מוצר חשוב שמיועד לשנים רבות כמו מקרר לא קונים מפירמה לא ידועה וללא אחריות, כי בסופו של דבר זה יוצא ביוקר, פרטת בעצמך. לא שבמקרר מפירמה ידועה אין תקלות, אבל שם יש לך למי לפנות, עם מי לריב ואולי לתקן באופן פרטי. במקרה שתארת אתם לבד.

הילית111

New member
תודה ו

תודה קנינו אותו חדש לגמרי מהאינטנרט שהינו זוג עכשו אנחנו עם ילד ובינתיים הוא בסדר כאשר הוא ישבוק חיים נשקיע במקרר הגון זה לא שרצינו לחסוך או משהו פשוט אז הוא התאים לנו עלה כ 1500 שח לא ידעתי שצריך לבדוק אם הוא נון פרוסט וכו

למעלה