היוזמה הישראלית

היוזמה הישראלית

כולנו רוצים שלום. אבל מה המחיר? אין פתרון אחד לסכסוך. יש כמה. חבל שמשתיקים את כולם ומדברים רק על פתרון שתי מדינות לשני עמים. הפתרון האמיתי הוא פתרון "היוזמה הישראלית" ממליצה לכם לקרוא ולהפיץ את הרעיון- להפוך אותו לרלוונטי

djgabi

New member
לא ברור מה קו היסוד העיקרי.

נשמע כמו עוד שטות.

דוקא בפורום האיחוד הלאומי לא ציפיתי לשמוע כזה

דיבור! את היוזמה הישראלית יזם ראש מולדת לשעבר, וח"כ לשעבר מטעם האיחוד הלאומי ששמו- בני אלון. אם היית נכנס לקרוא את מה שכתבתי, וקורא מעט בלינק שיש בסופו של המאמר לא היית מדבר ככה. אז או שאתה לא מתומכי האיחוד הלאומי, או שאתה בעצמך שטות. בפעם הבאה- תעשה לעצמך טובה ותקרא את המאמר שאתה רוצה להגיב עליו, ורק אח"כ תגיב. (אתה יודע מי קופץ בראש...)

djgabi

New member
אין לזה שום קשר לאיחוד

אין לכם דרך ברורה ובטח שלא מצה. כל עוד רוצים לתת להם,או להציע לצד השני שטח מיקום,פיתרון בעיות כלכלה גדרות וכו' זה לא ילך. האיחוד הלאומי חדש משמעית נגד 2 מדינות ל2 עמים,ובטח שלא להציע להם כל מיני הצעות מוזרות נוסח היוזמה.

עדיין לא קראת את המאמר?!

מה אתה מגיב אם לא קראת את המאמר???? ההצעה אומרת לא לגדר ההפרדה, לא למסירת שטחים, ולא לשתי מדינות. אתה עונה בלי קשר לנושא! אפילו הפוך מכך! ההצעה אומרת שיש לתת לערבים הגירה מרצון למדינות ערב ואירופה, ואת הכסף שמתבזבז על ביטחון , גדרות, פיצויים, מלחמות וכו', להשקיע כדי להעביר את הערבים למדינות אחרות! ואם אתה לא מכיר את עמדותיו של בני אלון, ממשיך דרכו של גנדי ז"ל אז באמת חבל על המאמץ.

djgabi

New member
קראתי ואני גם מכיר את עמדותיו של בני

ואני שוב אומר לך שיקום הפליטים באמצעות פיצוי נדיב ופירוק מחנות הפליטים, המרת הפרטנר הפלסטיני בפרטנר ירדני וכו' אלה דברים לא רלוונטים מדובר ביוזמות שווא,או רצון לב אמיתי,לצערי זה לא ישים,וחבל על הזמן . זוהי לא דרכה של מולדת,זוהי לא חשיבתו של גנדי,לגביי "ממשיך דרכו" אפשר להתווכח על כך. אין כרגע פרטנר לשלום,מחנות הפליטים לא יפורקו לבד אלה אם כן תבוא ותפרק,כנ"ל לגביי פרוק החמושים. הטרנצפר עדיין מחכה ליישום.

../images/Emo122.gif ...

מצטערת, אבל זה ממש לא ככה! 1. אולי בקריאה שניה תבין 2. שלחתי לך הסבר מפורט במסר 3. אני בת, למה אתה כותב בלשון זכר? שים לב לניק - גולדה הראשונה.

למעלה