היום: אולפן הטלוויזיה החדש והמשוכלל

היום: אולפן הטלוויזיה החדש והמשוכלל

הערב יתקיים ב- Blog TV יום שידורים מיוחד בו יחשף אולפן הטלוויזיה החדש והמשוכלל של
. השידור ימשך כשלוש וחצי שעות ובמהלכו נארח את הכוכבים הבאים: 20:00 - צחי אירני המנצח הגדול של האקדמיה לצחוק. ניתן להשאיר שאלות לצחי עכשיו בפורום ביפ. 21:00 - ניר לוי כוכב הטלנובלה "מיכאלה", יענה לשאלותיכם מפורום מיכאלה ומהצ'ט. 22:30 - קמילה פאליי , הכוכבת הסקסית של פרוייקט Y הראשון, תענה לשאלותיכם מיד אחרי שידור הפרק היומי של "פרוייקט Y2" בתוכנית Late Night חסרת מעצורים. את השידורים ינחה עודד אברהם. האינטרנט ללא ספק עולה היום כיתה. צפייה נעימה!!

שאלון קצת על החדר שלכם... ../images/Emo26.gif

<לקוח מפורום קטנטנות ופינת אור> תענו....... 1. האם החדר שלך גדול? 2. אתה לבד בחדר? 3. מה צבע הקירות של החדר שלך? איזה צבע תרצה שהם יהיו? 4. יש לך מיטה רגילה או מיטה וחצי? 5. יש לך מראה כל הגוף או חצי גוף? 6. מה הדבר שמאפיין את החדר שלך? 7. מה הדבר הראשון שרואים שנכנסים לחדר שלך? 8. יש לך טלויזיה בחדר? 9. יש לך מחשב בחדר? 10. מה אתה הכי אוהב בחדר שלך?

אני עונה../images/Emo9.gif

1. האם החדר שלך גדול?:די גדול
2. אתה לבד בחדר?: בטחחח
(טוב נו ג'סטין לפעמים בא לביקור
) 3. מה צבע הקירות של החדר שלך?:צהוב כזה מוזר ,איזה צבע תרצה שהם יהיו?: אפרסק
4. יש לך מיטה רגילה או מיטה וחצי?: רגילה
5. יש לך מראה כל הגוף או חצי גוף?: כל הגוף
6. מה הדבר שמאפיין את החדר שלך? הצבע הכחול חחח הכל כמעט כחול
7. מה הדבר הראשון שרואים שנכנסים לחדר שלך?: חלון
8. יש לך טלויזיה בחדר?: כן
9. יש לך מחשב בחדר?: כן
10. מה אתה הכי אוהב בחדר שלך?: מחשב!!
ודובי שהX שלי נתן לי

RJlake

New member
שלי...

1. האם החדר שלך גדול?כן גדול מדי 2. אתה לבד בחדר?כן 3. מה צבע הקירות של החדר שלך? לבן איזה צבע תרצה שהם יהיו?כחול! 4. יש לך מיטה רגילה או מיטה וחצי?רגילה 5. יש לך מראה כל הגוף או חצי גוף?חצי גוף 6. מה הדבר שמאפיין את החדר שלך?שהוא גדול מאוד ומסודר מאוד מאוד 7. מה הדבר הראשון שרואים שנכנסים לחדר שלך?אממ מיטה 8. יש לך טלויזיה בחדר?לא 9. יש לך מחשב בחדר?כן 10. מה אתה הכי אוהב בחדר שלך?את הפוסטר הגדול והמדהים של ג'סטין

התשובות שלי../images/Emo9.gif

1. האם החדר שלך גדול?: די גדול 2. אתה לבד בחדר?: כן 3. מה צבע הקירות של החדר שלך? איזה צבע תרצה שהם יהיו?: הם לבנות והיתי רוצה שהן יהיו תכלת 4. יש לך מיטה רגילה או מיטה וחצי?: רגילה 5. יש לך מראה כל הגוף או חצי גוף?: אין לי מראה בחדר רק בתוך הארון
6. מה הדבר שמאפיין את החדר שלך?: ארון על כל הקיר שאפשר לקשקש עליו
7. מה הדבר הראשון שרואים שנכנסים לחדר שלך?פוסטרים(אחד מהם של ג'סטין) 8. יש לך טלויזיה בחדר?: כן 9. יש לך מחשב בחדר?: כן 10. מה אתה הכי אוהב בחדר שלך?: את המיטה

jt fan

New member
ME

1. האם החדר שלך גדול?די 2. אתה לבד בחדר?כן. 3. מה צבע הקירות של החדר שלך? איזה צבע תרצה שהם יהיו?תכלת ותכלת..
4. יש לך מיטה רגילה או מיטה וחצי?רגילה. 5. יש לך מראה כל הגוף או חצי גוף?כל הגוף. 6. מה הדבר שמאפיין את החדר שלך?אמממ.. נראה ש.. אממ.. לא יודעת
7. מה הדבר הראשון שרואים שנכנסים לחדר שלך?ת'מחשב 8. יש לך טלויזיה בחדר?לא 9. יש לך מחשב בחדר?כה 10. מה אתה הכי אוהב בחדר שלך?אהבתי...את הפוסטרים שלי שירדו לאחר הסיוד
באמת הגיע הזמן לתלות שוב

למעלה