היום או מחר

היום או מחר ../images/Emo13.gif

האם אתם נוטים לדחות למחר ...מחרתיים שבוע שבועיים... חודש חודשיים
דברים שאפשר וצריך לעשות היום? מהם הדברים שאתם דוחים באופן קבוע? האם בעבודה אתם נוטים להדחיק הצידה פרוייקטים מעצבנים, טיפולים בלקוחות שיכולים לשגע לכם את השכל?

אהובה.א

New member
ווווואאאאאאאווווו

נגעת בנקודה כואבת לאללה אני תמיד דוחה את הכלים שצריך להכניס למדיח , הכביסה הנקיה שצריך לסדר בארון (עד שבעלי מתחיל לצרוח שחסר לו תחתונים במגירה....) והשד יודע מה עוד. הדבר היחיד שאני לא דוחה זה....ממממממ והמבין יבין

מנורה

New member
כל יום יום חדש

רק כשאין לי בררה משאירה דברים למחר מתוך ניסיון אם דוחים דברים הם לא נעשים תמיד משתבש ונכנסי ללחץ וכעס לכן אוהבת להשאיר שולחן נקי ולהתחיל את היום בחיוך

חלילה.

לטעמי דייקנות וסדר הם המפתח להצלחה. אני מטבעי אדם מאוד מסודר - לא יכולה להתרכז אם יש סביבי בלגן או דברים שצריך לעשות (אפילו כביסה יכולה להוציא אותי מדעתי). אני מתיישבת אל מול המחשב בערך בשעה 9 בבוקר אחרי שארגנתי את הבית ולקחתי את מעין לגן והכל רגוע מסביבי. לא חייב להיות נקי - אני שונאת לשטוף !!! - אבל שיהיה מסודר ורגוע. למי שמתמצא מעט בתורת הפאנג שווי - זה א"ב. סדר וארגון מאוד תורמים לאנרגיה חיובית בעשיה ובהצלחה. יש המון חומר כתוב על הענין - אני אבצע חיפוש ואולי אעלה משהו לפורום. לגבי העבודה עצמה - חלילה וחס כפול ומכופל. אם יש לקוח הוא מקבל ממני את כל הכבוד הראוי ובזמן ומיד. למשל הבוקר קיבלתי מכתב עם תשלום בבקשה לביצוע פריסה. לא התמהמהתי לרגע ומיד התיישבתי לעשות את הנדרש ממני. זו העבודה ודייקנות וחריצות מעלה את הדימוי. הלא כך ?

התשובה שלי ושאלה להילה בסגול

בכל מה שקשור לעבודה אני משתדלת לסיים את המשימות שהוצבו בפניי או שהצבתי בפניי לאותו היום. למשל רק אתמול בלילה התיישבתי להדפיס מסמך סופר דחוף שהיה אמור להיות באימייל של העורך דין בשמונה בבוקר. השעה היתה קרוב לעשר בלילה ואני החלטתי שאני מסיימת את המסמך ויהי מה. בסופו של דבר סיימתי בשעה וחצי בערך מסמך בן 2000 מילים, משהו כמו 5 עמודים לפחות. אני חייבת לציין שבאמצע כמעט ובכיתי ממש, בדמעות, מרוב שהיה לי קשה. זה מסה של חומר להדפיס בבת אחת. היום בצהריים העורך דין צלצל וממש הודה לי שהחומר היה מוכן בזמן ומצויין באיכות ההדפסה. איזה כיף זה לשמוע דברים כאלה אחרי מאמץ כזה. כל מה שקשור לבית זה כבר נקודה מאוד כואבת
והשאלה שלי להילה בסגול: בתחום הפאנג שווי, עד כמה שאת מבינה, מה עושים עם חדר שבו הילדות ישנות כאשר החדר מבולגן גם בשעה שהן כבר נרדמו? האם להיכנס לחדר ולסדר אותו כדי שישנו טוב יותר או שזה לא קריטי?

מחרתיים...אם אפשר

יש את חוק המתבטל מאליו...משהו ששונאים בעבודה ודוחים ודוחים לפעמים כבר בטל באופן טבעי מחוסר עניין לציבור
לפעמים...

ריביקי

New member
אפשר לעשות אתמול../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני למדתי שמה שצריך לעשות לא דוחים . זה לא עוזר זה רק יושב איפה שהוא על הכתפיים. אני אם צריך לעשות משהו משתדלת לעשות אותו באותו היום. לא אגיד שאין מקרים חריגים

bell2002

New member
אני מאוד מאוד מדויקת בענייני עבודה

לעומת זאת בבית... כנראה שאני מאזנת בין הסדר והדייקנות שמאוד מאפינים אותי בעבודה לבין הבאלאגן שמאפין את ביתי בזמן האחרון. אני כל-כך עסוקה נפשית עם הקמת העסק שאין לי "כוח" לדאוג גם לסדר בבית. ושאלה בעניני פאנג שוואי, איפה אפשר ללמוד את זה באופן עצמאי? יש ספר טוב שנותן טיפים?

O C

New member
נגעת בנקודה רגישה....

מה שאפשר אני דוחה. בעיקר במה שקשור לבית. ובגלל זה כל הזמן יש פה בלגן ואני עוד כל הזמן מתלוננת "אוף, למה הבית לא מסודר...."
בעבודה התמונה אחרת, לעולם אני לא אדחה מועד סופי, תמיד אני אעמוד בו, אבל הבעיה היא שהכל אני דוחה לרגע האחרון. עניין של אופי, לא?

למעלה