היום איושי מקבלת את התואר שלה!! ומגיע לה על כך הרבה וכל הכבוד!
ש שוקוקטנה New member 10/6/04 #2 מזל טוב ! גם חברה שלי מקבלת היום את התואר !! אניקיבלתי לפני חודש , אבל לא הרגשתי טוב אז לא הלכתי לטקס אבל משמועות זה מאוד מרגש ..
מזל טוב ! גם חברה שלי מקבלת היום את התואר !! אניקיבלתי לפני חודש , אבל לא הרגשתי טוב אז לא הלכתי לטקס אבל משמועות זה מאוד מרגש ..
ו ויק של שתיים New member 10/6/04 #3 מזל טוב../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo63.gif
ר רחלילי New member 10/6/04 #8 איוש מזל טוב-היש סיכוי שנתראה שם? עכשיו אני מתחילה לחשוב שאולי למדנו באותה אוני' ובאותה פקולטה?נדמה לי שלא. בכל מקרה גם אני מקבלת נייר היום.
איוש מזל טוב-היש סיכוי שנתראה שם? עכשיו אני מתחילה לחשוב שאולי למדנו באותה אוני' ובאותה פקולטה?נדמה לי שלא. בכל מקרה גם אני מקבלת נייר היום.
א א י ו ש י New member 11/6/04 #16 ../images/Emo49.gif אני למדתי במכללה../images/Emo132.gif הוראה... ולכן מן הסתם לא נפגש באונ' המון מזל טוב גם לך מרגש , אבל יותר זה שכולם רואים אותך עם בטן ומברכים (זה מה שקרה לי היום.. כיףףףף)
../images/Emo49.gif אני למדתי במכללה../images/Emo132.gif הוראה... ולכן מן הסתם לא נפגש באונ' המון מזל טוב גם לך מרגש , אבל יותר זה שכולם רואים אותך עם בטן ומברכים (זה מה שקרה לי היום.. כיףףףף)
G gigish New member 10/6/04 #12 ../images/Emo49.gif../images/Emo48.gif../images/Emo45.gif../images/Emo22.gif
א א י ו ש י New member 11/6/04 #15 אור ימלשנית../images/Emo8.gif../images/Emo24.gif תודה לכולם../images/Emo70.gif היה מרגש וכיף אבל מעבר לתעודה היה מרגש אפילו יותר שכולן עצרו אותי בהתלהבות עם ברכות של מזל טוב על ההריון ומרצות נישקו אותי בהתלהבות... אחרי 4 שנים.. הגיע הזמן...
אור ימלשנית../images/Emo8.gif../images/Emo24.gif תודה לכולם../images/Emo70.gif היה מרגש וכיף אבל מעבר לתעודה היה מרגש אפילו יותר שכולן עצרו אותי בהתלהבות עם ברכות של מזל טוב על ההריון ומרצות נישקו אותי בהתלהבות... אחרי 4 שנים.. הגיע הזמן...