היום אלירז מנחה,מנווט מנהל את המולת החתונה

היום אלירז מנחה,מנווט מנהל את המולת החתונה

באולפן כבעל נסיון רב. הפעם אלירז מביא ערכים וכבוד למשפחה בעם ישראל .אין ספק שזוהי אחת התוכניות המרגשות בערוץ24 מאז התחילה לשדר. תוכניתו של אלירז הולכת והופכת לספינת הדגל של ערוץ24 .אחד הערבים המרגשים של האולפן השקוף.

היה חרא של תכנית

חצי מהתכנית חתונת כסף של זוג קשישים משעממים ביותר הסתלבטות חזקה על אלירז ופדיחות.אוכלים שותים צוחקים דחקות ואלירז יצא חומוס.

אתה מספר לנו חוויות מחדר השירותים שלך?

אם יצא לך חומוס אז אתה במצב טוב.

רקלוש

New member
מיצי לא ידעתי שכל ה-action עבר לכאן...../images/Emo8.gif

למה לא סיפרת לי....?

חחחחחח הוא ראה שאני לא פותחת שרשור על התוכנית

של אלירז, אז הוא החליט לחפש בפורום ערוץ 24.

חדי עין יכלו לשים לב כאשר קובי פרץ שמע קריאות

מבחוץ.....אלירז....אלירז...הוא איבד ריכוז. כמעט ויכולתי לקרוא את מחשבותיו:אני קובי המלך ולו לעזאזל צועקים אלירז..אלירז

אתה חושב שקובי פרץ מקנא באלירז

רק להופעה אחד הוא מקבל 45 אלף שקל (ומצהיר למס הכנסה על אלפיים) בכספת הקטנה בבית שלו מצאו החוקרים מליון וחצי שקל במזומן במטבע זר.אז הוא מקנא באלירז שאפילו לא יכול להתחרות איתו בשירה. פשוט כמו כל האנשים השפויים הוא מבין שאין שום סיבה הגיונית להתלהב מאלירז. בסה"כ מדובר במלצר שהתפרסם בתכנית ריאלטי.

הוא לא מקנא,הוא פשוט לא מסוגל לשבת בשקט

כאשר ברקע קריאות הערצה למישהו אחר בנוכחותו. פרץ הוריד לעצמו נקודות כאשר הפגין חוסר סובלנות ואדישות למאזינים המספרים את סיפורם ובחר להשתעשע עם "עוגת החתונה" בזמן סיפורם. דבריך רק מאדירים את אלירז-שים לב איך אלירז שלפני חצי שנה היה כדבריך סתם מלצר,מנחה תוכנית רבת משתתפים בחן רב ומיומנות שלא מביישת מנחים מקצועיים.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif קינג,הלואי וחומוס לפחות לא היה ממורמר,

הבעי שכנראה יש לו עצירות.

אלירז הנחה את התכנית בצורה מושלמת

נכון שאילן ירון וקובי פרץ זילזלו בנעשה באולפן - אבל אלירז לא זרם איתם בכלל!!! לא רק שאלירז לא נסחף איתם - אלא הוא המשיך את השיחה עם המאזינה עם כל הקושי שבדבר. אלירז כל הכבוד - רק מי שלומד מטעויות מצליח !!

madamx1

New member
היי king ,מיצי ,בלסימו1

אני משוטטת מעט בפורום , ואני חייבת לציין שקצת מצחיק אותי שאתם בכלל טורחים להגיב לסבא של אלירז לאוריאנה ודומיהם. לפעמים חוסר תגובה הוא גם סוג של תגובה. ממליצה לכם לא להגיב כלל לכאלו תתי רמה ולו בגלל טיעונהם הלא עינינים. רואים שיש להם מטרה לנגח ולהתגרות אתכם אז עשו טובה די תפסיקו להתיחס אליהם.

הייי

הם פשוט ממורמרים ומקנאים בהצלחה של אלירז. כל הזמן יש להם ביקורות שליליות על התוכנית, והם ממשכים לצפות. דבר כזה עוד לא ראיתי. שיאכלו את הלב שאלירז מצליח וימשיכו להוציא את המרמור והתסכול שלהם.

למעלה