היום אמא חזרה לעבודה

• פותח הנושא shno
  • פורסם בתאריך

shno

New member
היום אמא חזרה לעבודה

אחרי חופשת לידה של 4 חודשים. מה שאומר שאני חזרתי לתרגולת בוקר-אבא (כי אמא יוצאת מהבית ב- 6 בבוקר
). אלא מה? הפעם צריך לתמרן בין שניים, שכבר בגילם הצעיר משתפים פעולה ביניהם - ומתעוררים ביחד... להחליף לה, להחליף לו, לתת לה בקבוק, לתת לו בקבוק (ודווקא מזל שהילדה בחופש מהגן, כי אחרת היה צריך גם לארגן אותה לגן... לפחות זה נחסך ממני בבוקר הראשון "לבד"). דווקא עבר בסדר. קצת קיטורים מצידו על כך שהוא צריך להמתין 2 דקות במיטה עד שאגמור להחליף לה, אבל פרצופים וקולות מביכים-משהו תוך כדי עזרו לבדר אותו ולהעביר לו את זמן ההמתנה בתור. סופ"ש מצוין לכולם!

SaTLaN32

New member
כן... אבל איזה כיף זה הבוקר?

בגלל שאשתי יוצאת מוקדם (כדי לחזור מוקדם) אני מעביר את הבוקר עם הילדון (אני אומר ילדון כי זה פשוט מדהים איך הוא מתפתח
) כולל ההחלפות הבקבוק של הבוקר, ההחלפה שוב לפני שיוצאים לגן (כן כן הוא נורא אוהב ל"אכול" חיתולים בבוקר), לפעמים החלפה כוללת של הבגדים (משתעל חצי מהאוכל החוצה - מסכנון לפעמים אני ממש מרחם עליו) ולפעמים סתם המבט הזה של אחרי האוכל שהוא נותן - "היי, אני מכיר אותך אתה מצחיק אותי משום מה.." והטיול לגן... לא מחליף את זה בשום דבר... ותמונה לסיום...

למעלה