היום אמיר בערוץ 2 בלא נפסיק לשיר-19:00 בערב
ר רעות שטיינברג New member 16/11/05 #2 ../images/Emo51.gifמתוקה../images/Emo140.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif
ר רעות שטיינברג New member 16/11/05 #3 יואו איזו תוכנית יפה הייתה../images/Emo13.gif אמירוש היה כזה מתוק והורס איזה מאמי הוא וגם אילנה אביטל השתתפה בתוכנית והיתה מתוקה ומדהימה כרגיל ועוד נציג משיר נולד היה גם תום אבני היתה תוכנית יפה מאוד ואני כמובן הקלטתי
יואו איזו תוכנית יפה הייתה../images/Emo13.gif אמירוש היה כזה מתוק והורס איזה מאמי הוא וגם אילנה אביטל השתתפה בתוכנית והיתה מתוקה ומדהימה כרגיל ועוד נציג משיר נולד היה גם תום אבני היתה תוכנית יפה מאוד ואני כמובן הקלטתי
A avitalgirl New member 17/11/05 #7 קלטתם איזה ניצחון? הביאו אותה בניצחון אמיר ותום. 500 נקודות לעומת 40. אילנה ואיגי יצאו סתומות .... טוב ככה זה כשמתמודדים מול בן אדם חכם הוא גם ניצח שנה שעברה ב"חוליה החלשה" הוא גם יפה וגם חכם. יש דברים כאלה. בזבוז לכל הבנות....
קלטתם איזה ניצחון? הביאו אותה בניצחון אמיר ותום. 500 נקודות לעומת 40. אילנה ואיגי יצאו סתומות .... טוב ככה זה כשמתמודדים מול בן אדם חכם הוא גם ניצח שנה שעברה ב"חוליה החלשה" הוא גם יפה וגם חכם. יש דברים כאלה. בזבוז לכל הבנות....
T TetiBETTY New member 18/11/05 #10 ../images/Emo104.gif../images/Emo6.gif משו... חברה שלי באמת האמינה לאילנה