היום אנו חוגגים יום נישואין 26 שנים

love88

New member
היום אנו חוגגים יום נישואין 26 שנים

הטיפ שלי לחיים אלו לא להציק אחד לשני להיות חברים, לשוחח על כל מני דברים, לחייך הרבה, לצחוק, לאהוב יחד כל מני שטויות, לטייל על שפת הים בשקיעה, לשתות קפה קטן עם עוגיה בערב בכל מני בתי קפה עלומים, לעשות מה שרוצים, להסתובב במקומות שהוא לפעמים הולך לבד לתפוס ראש ולפגוש אותו כאילו במקרה זה פשוט אחלה. כיף שיהיה לכולם כיף

מתרגשת

New member
WOW המון המון זמן../images/Emo70.gif../images/Emo49.gifאני מאחלת

לכם עוד הרבה הרבה שנים של אושר, אושר ועושר אף פעם לא מזיק. מי ייתן ותחיו וכל דקה מחייכם עם אהבה גדולה ב
ובעיקר עם המון
ים ו
ות

psa

New member
../images/Emo49.gifושנים רבות של אושר של יחד.

בשביל הקוריוז-אתמול היה יום נישואינו ה-23....

מתרגשת

New member
גם לך מזל טוב פסא. מאחלת אותו איחול

כמו שאיחלתי ללאב88. אושר, אהבה, חיבוקים ונשיקות בתוספת כסף... מה יכול להיות רע...

לpsa

לpsa מזל טוב ליום הנישואין
הנה חלפו להם במהרה 23 שנים מאושרות מרגע החתונה שהחלו בהכרות אוהבת והנה שלחתי ברכה נהדרת שתמיד תתמלאו ברגעים מאושריים שיהיה לכם הרבה כייף בחיים המון ברכה והצלחה והתגשמות כל משאלה לכם שלחתי המון דברים טעימים , צאו לחגוג לאור יין ונרות ושתתמלאו תמיד בחוויות רומנטיות ומיוחדות

psa

New member
שבלולונית ../images/Emo51.gif רבה ו../images/Emo24.gif

איזו ברכה נהדרת . שבת שלום

love88

New member
עדכון קטן,

רצינו להתחתן ב 7.7.77 אבל זה היה תאריך שברבנות לא נתנו - בין המיצרים לכן הקדמנו.

לlove 88

לlove88 מזל טוב ליום הנישואין
הנה חלפו להם במהרה 26 שנים מאושרות מרגע החתונה שהחלו בהכרות אוהבת והנה שלחתי ברכה נהדרת שתמיד תתמלאו ברגעים מאושריים שיהיה לכם הרבה כייף בחיים המון ברכה והצלחה והתגשמות כל משאלה לכם שלחתי המון דברים טעימים , צאו לחגוג לאור יין ונרות ושתתמלאו תמיד בחוויות רומנטיות ומיוחדות

אופה3

New member
שיהיה מזל טוב ותודה על הטיפים

באמת נכון כל מה שרשמת, אהבתי, שיהיו לכם עוד הרבה שנים ביחד ואהבה ואושר בבית

itaf10

New member
ל-LOVE88 מזל טוב ליום נישואיכם...

באושר ובזוגיות טובה, בהבנה וכבוד...

איזה כייף- ממש מרגש

ואנחנו נשואים כבר 24 שנים בעוד חודש בערך נחגוג ואני מרגישה שהוא חלק ממני ויכול להיות שמה שאת אומרת נכוו.לא צריך לקבל את העיניין כמובן מאליו וצריך להשקיע קצת יותר בזה .תודה שהיזכרת לי כי אנחנו כל כך בתוך הבוץ של החיים שהכל ניראה לנו קטנוני וחסר משמעות. אבל זה לא נכון.

אבא אסא

New member
אני חושב שהמפתח לזוגיות היא חברוּת

זוגיות היא שיתוף, היא ביחד והרצון להיות ביחד, והאפשרות לשחרר כשצריך קצת לבד. כל מה שאת מספרת הוא מקסים ואני בטוח שזו הדרך הנכונה.
המון המון מזל טוב ליום הנישואין

למעלה