היום אנו מציינים שנתיים לסיום מכושפות

always be me mc

New member
היום אנו מציינים שנתיים לסיום מכושפות../images/Emo115.gif

שנתיים לסיום תקופה קסומה בחייה של אליסה ובחיים שלנו
ונכון אומנם עצוב שהסדרה נגמרה אבל דווקא ביום כזה אני חושבת שחשוב לזכור מה כל כך אהבנו בסדרה ולציין דברים הקשורים לסדרה ושהשפיעו עלינו בחיים! אז נכון זה לא בדיוק שרשור אבל
זה יותר שרשור שמחה
אבל אחרי הכל מכושפות זכתה ל-8 עונות נפלאות, אנחנו זכינו להרבה צחוקים ולרגעים יפים ואני בטוחה שגם אליסה עצמה אז למה לא לחגוג? השרשור הזה הוא בעצם המקום אם תרצו לחלוק חוויות, לספר על פרקים ואנשים שאהבנו, לספר איך התאהבנו באליסה{אם בא לכם} ובסדרה וגם לשים תמונות שאנחנו אוהבים(רצוי של אליסה או עם אליסה) פה או באלבומים
אגב כיוון שיש לי הרגשה שלא כולם יראו את השרשור היום אז אם תרצו אפשר להגיב עליו במשך כל סוף השבוע
וזהו בעצם

Natali Spears

New member
../images/Emo115.gif Charmed../images/Emo115.gif

וואו כבר שנתיים עברו כיאלו אני מרגישה כיאלו זה נגמר אתמול זאת הייתה סידרה כ"כ טובה שלא רציתי שהיא תגמר בזכות הסידרה מכושפות הכרתי את הולי היא אחת השחקניות הכי טובות וגם שם ראיתי את אליסה אחרי כ"כ הרבה שנים לאחר "מי הבוס" הכימיה של שתהן ממש כבשה אותי אם זה בסידרה ואם זה במציאות זאת הייתה בהחלט סידרה שנהנתי לראות כל פרק ופרק ותאמינו לי שהסידרה הייתה טובה בלי שאנן אומנם לא ראיתי את כל העונות אבל היה שווה לראות את העונות שכן הצלחתי לראות סידרה עם כוחות על טבעים אהבה בין משפחה יריבות הרבה כח בקיצור 8 עונות מופלאות של Charmed

כבר עברו שנתיים?../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לי זה די מוזר כי אני עדין צופ במכושפות באינטרנט.. לדעתי העונה החמישית הייתה עונתה של פיבי[ואולי גם של פייפר.חח] העונה השמינית הייתה עונה די קצרה[טוב נו..אני עדין כועסת שנגמר
]אבל הכי נחמד שאליסה זכתה לסוף טוב..ח

always be me mc

New member
מגיבה../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif

אחח "מכושפות" כל כך הרבה דברים טובים יצאו מהסדרה הזאת כמו אהבתי לאליסה, ההכרות שלי אתכם ועם שלי(היי שלי זוכרת את Charmed.co.il? ודוד זוכר את "מכושפות ישראל"?), הכתיבה שלי(מכושפות עשתה לי חשק לכתוב שני פאנפיקים וזה מה שעשיתי לראשונה בחיי),ובסופו של דבר דוגרי שגם הפורום הזה: יצא כתוצאה ממנה
ולכן למרות שאהבתי לסדרה היא אינה כמו שהייתה, למעשה היא שבריר ממה שהיא הייתה בכל זאת תמיד יהיה לה מקום חם בלב שלי על כל הימים, השבועות, החודשים והשנים שהיא העבירה לי בסבבה
אז תודה לך "מכושפות" תודה רבה לך על שמעבר לבידור(ובאמת נהניתי מאוד!), גם הוספת לי חברים אמיתיים
תודה לסדרה וכמובן תודה לשחקניות
ובראש ובראשונה לאליסה שנתנה לסדרה ולנו המעריצים 8 שנים מחייה ובידרה אותי ללא סוף
אליסה איי לוב יו!
וכנראה שזו לא סתם אהבה אם השנה הפורום יחגוג שנתיים להיווסדו(בע"ה כמובן) ואני עדיין אוהבת אותך!

CharmedRulez

New member
מטורף איך שנתיים עברו מהר....

נראה כאילו רק אתמול התלהבתי מאיזה סדרה חדשה על 3 מכשפות חמודות כאלה שרק מגלות את זה שהן מכשפות וזה עם ההיא מבוורלי הילס וזאת הקטנה שגדלה ממי הבוס, ועוד איזה אחת נוירוטית חמודה. אז כבר עבר 10 שנים מאז, ו2 מאז שזה נגמר, ואני כבר יודע שההיא מבורלי היא שאנן, ההיא שגדלה היא לגמרי אליסה מילאנו והחמודה האחרונה היא הכי הולי האהובה השחקנית המופלאה. את ה8 שנים שהסדרה הביאה לי ולחיים שלי אני לא אשכח. היה בהן את הכל- אהבתי, צחקתי, בכיתי (רק בסוף), נהניתי מכל רגע. הסדרה הצליחה להפתיע לחדש ולמתוח אותי כל פעם מחדש בצורה שתמיד השאירה טעם לעוד. ואז פתאום.. לפני שנתיים... הם אמרו - "היי, זהו, זה נגמר" ואני נשארתי כאן עם סיום כל כך מר מתוק וכל מה שיכולתי לומר הוא אומייגאד. כמה שזה יישמע מצחיק, הסדרה השאירה חלל ממש גדול בחיים שלי שכל כך ניסיתי למלא עד לרגע שהבנתי שזאת הייתה חוויה, חוויה של התבגרות, של טיהור, של התחלה ושמעכשיו הכל מתחיל להשתנות. בדיוק סיימתי ביתספר, התגייסתי לצה"ל והתחלתי חיים חדשים יחד עם החיים החדשים של הדמויות בסדרה. אז אמרתי יפה יפה שלום לפייפר ופיבי, לליאו, אפילו לפייג' ולבעלה. גם לקופ (גם לבילי!)... נפרדתי מהקטנים החמודים, מספר הצללים ומעליית הגג, סגרתי את הדלת ורק לפעמים, כשממש ממש התגעגעתי פתחתי אותה שוב. לראות מה הפסדתי, אולי משהו השתנה... הסדרה הזאת, המקסימה הזאת, הייתה חלק בלתי נפרד מהחיים שלי, חלק שאני לא ממהר לשכוח (כמו שאתם רואים, ואני כאן רק בגלל החלק הזה) וחלק שאני אוהב להזכר בו ולחלוק אותו. ואולי את הדלת ההיא, אני פותח לעיתים קצת יותר קרובות... תודה למכושפות, תודה לבנות היפות, המוכשרות, המגניבות והמצחיקות. שנתיים והן עדיין הולכות איתי לכל מקום. אה ואל תשכחו אף פעם, The Power Of Three.... Will set You Free..... :]]]]

always be me mc

New member
ואו דוד!

זו תגובה ממש יפה ומרגשת ובכלל אתה תמיד מתנסח מאוד יפה
(לכן אם אתה שואל אותי לדעתי אתה צריך להיות סופר
) ואתה יודע אומנם לא גדלתי על מכושפות כמוך אבל אני בהחלט יכולה להבין מאיפה אתה בא כשאתה אומר את זה
כי גם לי יש מקום או שמא נאמר חדר בלב שמכיל סדרה מסויימת שגדלתי עליה ושאני לעיתים(רחוקות אומנם) צופה בה כדי למלא קצת את החלל

always be me mc

New member
אפרופו מכושפות אנשים קבלו שאלון בנושא:

שאלון שאני עשיתי כמובן על מכושפות בכלליות וגם על פיבי/אליסה בפרט
בכללי: מי הדמות האהובה עליכם מהסדרה?(ניתן לציין דמות אחד וניתן לדרג אותן לפי החשיבות אם רוצים) מה העונה האהובה עליכם מהסדרה?(אתם מוזמנים לציין ולנמק) איזה פרק אתם זוכרים שאהבתם מהסדרה?(אפשר לציין יותר מפרק אחד) איזה כוח הכי אהבתם? איזה שד הכי אהבתם?
ציטוט אהוב? כישוף אהוב?
סצינת קרב אהובה של האחיות? הופעת אורח אהובה? סט אהוב ?(דוג': עליית הגג, המועדון) שיר אהוב ששמעתם בסדרה?
ובאשר לפיבס אז: באיזו עונה פיבי נראתה לדעתכם הכי טוב?(חיצונית כמובן ואפשר להתייחס לחוש האופנה שלה גם אם בא לכם)
באיזו עונה הכי אהבתם את פיבי?(מבחינת אישיות וכדומה)
איזה כוח של פיבי הכי אהבתם?(היה חיזיון, אמפת'יה, ריחוף אבל אפשר גם לבחור בכוח שהיה לה לפרק אחד כמו תעופה אם בא לכם) איזה קרב של פיבי הכי אהבתם? איזו אימרה של פיבי הכי אהבתם? איזו סצינה של אליסה בסדרה חשבתם שהייתה חזקה במיוחד? איזה פרק שהתרכז בפיבי הכי אהבתם?(דוג': 2X02{המסע לעתיד}, 4X20{כשפיבי הייתה מלכת עולם השאול}) איזה מהפך של פיבי הכי אהבתם?(באנשי? בת ים? סינדרלה? אלה? גיבורת על? ועוד) איזה חבר של פיבי הכי אהבתם? איזה קשר של פיבי עם האחיות הכי אהבתם?(פיבי ופרו, פיבי ופייפר או פיבי ופייג'?) השלימו: לאליסה הייתה הכימיה הכי טובה בסדרה עם __________ האם הייתם אומרים שהמשחק של אליסה השתפר עם הזמן והעונות או נהיה פחות טוב? והכי חשוב: אתם מרוצים מהסוף של פיבי בסדרה?(נשואה לקופ... עם בנות משלה.. והיא גם הספיקה לכתוב ספר על מציאת אהבה) ואם תרצו אתם כמובן מוזמנים להוסיף פה תמונה של אליסוש :)

CharmedRulez

New member
מגיב! :]

בכללי: מי הדמות האהובה עליכם מהסדרה? פייפר, ללא ספק. הדמות שהכי התפתחה, גדלה והשתנתה לאורך הסדרה שלא לציין שהיא הדמות הכי אמיתית בה. מה העונה האהובה עליכם מהסדרה? אני מאוד אוהב את העונות הראשונות (בעיקר את 1,3) בגלל העובדה שהאחיות כאלה "צעירות" בהן, לא מבינות בדיוק מי נגד מי, הן תמיד בשוק, מפחדות, רואים שזה ההתחלה. מאוחר יותר הן ממש התרגלו להיותן מכשפות. 4 גם, עונה מצויינת. איזה פרק אתם זוכרים שאהבתם מהסדרה? יהיה יותר קל לציין את אלו שלא אהבתי. בכל אופן, מאוד אהבתי את 4.20 -שבו פיבי הורגת את קול המקור אחרי שעברה איתו לצד הרע והפכה למלכת העולם התחתון, זה פשוט פרק מעולה. כמובן ש3.22 היה מדהים ומרגש. אני תמיד אזכור את הפעם הראשונה שראיתי את 1.22 ו8.10 שהיו פרקים מעולים יחד עם 7.22 ו8.22 המרגשים. איזה כוח הכי אהבתם? כוח ההקפאה של פייפר. איזה שד הכי אהבתם? בלתזר, ברבס. שדים אמיתיים שמהם פחדו בהם. המקור גם! ברור! ציטוט אהוב? באופן מפתיע, של פייג' - "You can't say demon followed by Oh My God, i'm new at this, im likely to panic" מ4.03 כשפיבי מבינה שפייפר עומדת להפוך לפיורי ופייג' לא מבינה מי נגד מי עדיין. עוד אחד של פייג' - what happened to my life that i ended up talking to leprechauns so much? אחד של פיבי - i love coop. im in love with coop מ820. היא אמרה את זה כל כך יפה ומרגש שאני לא אשכח את זה בחיים. ואחד מרגש של פייפר - i have to lose u to save you - על האובדן של ליאו בעונה 8. עוד אחד מאותו הפרק - it's just our screwed up destiny and you kind of got caught in the middle אחד מ401 - you know what? This - this is just crazy. You cannot float in here after all these years and go, "Oh gosh, I forgot, by the way, you've got a sister." פשוט ציטוט מדהים של פייפר. כישוף אהוב? לגירוש הווגימן - i am light, iam one too strong to fight......... סצינת קרב אהובה של האחיות? הקרב מול המקור זכור לי לטובה.... הופעת אורח אהובה? עודד פהר בתור זנקו... סט אהוב ? עליית הגג כמובן! שיר אהוב ששמעתם בסדרה? Do You Realize?של הFlaming lips (מ-509) ובאשר לפיבס אז: באיזו עונה פיבי נראתה לדעתכם הכי טוב? פרק 507 ו707 היו הכי יפים שלה אם להיות ספציפי. ובלי קשר - עונה 7 4 ו8. באיזו עונה הכי אהבתם את פיבי? מבחינת אישיות הכי אהבתי אותה בעונות 1-2. מעונה 6 והלאה היא הייתה קצת מרוכזת בעצמה ולא סתם זכתה לכינוי PhoeME איזה כוח של פיבי הכי אהבתם? כוח החיזיון! איזה קרב של פיבי הכי אהבתם? כל קרב שלה מהעונות הראשונות היה פשוט כיף! איזו אימרה של פיבי הכי אהבתם? OverSharing!!! איזו סצינה של אליסה בסדרה חשבתם שהייתה חזקה במיוחד? כמעט כל הסצינות מ420 ובייחוד זאת במשרד שלה עם קול על זה שהיא חייבת להחליט לאיזה צד היא שייכת (do you think i care about anyones expectations?!) וזאת שהיא מחליטה להרוג אותו סופית. אהבתי את הסצינה שלה בתור ולקירי שהיא מרגישה את הרגשות של פייפר ומשליכה אותם על ליאו. היא הייתה פשוט מעולה. איזה פרק שהתרכז בפיבי הכי אהבתם? אין לי מושג. רק לא את 719 שהיה פשוט פרק מכוער. איזה מהפך של פיבי הכי אהבתם? הכי אהבתי את המהפך שלה לולקירי איזה חבר של פיבי הכי אהבתם? קול כמובן. איזה קשר של פיבי עם האחיות הכי אהבתם? הקשר של עם פייפר היה פשוט מדהים ומרגש. השלימו: לאליסה הייתה הכימיה הכי טובה בסדרה עם ג'וליאן מקמהון. הם היו פשוט זוג משמיים. האם הייתם אומרים שהמשחק של אליסה השתפר עם הזמן והעונות או נהיה פחות טוב? לא מגיב, רק אגיד שהורגש שהלב שלה כבר לא היה בסדרה לקראת עונה 7-8..... והכי חשוב: אתם מרוצים מהסוף של פיבי בסדרה? כן ולא. אני מרגיש שהיו יכולים להשאיר לה את זה קצת יותר פתוח. אני חושב שחתונה זה לאו דווקא *ה*סוף האולטימטיבי. הבנו שהם יהיו ביחד. לא היו חייבים לעשות את זה כל כך מהר בשבילה, בכל-זאת, היא הייתה רק איזה 5 פרקים איתו. לקחו את זה מהר מדי ולא נתנו לנו להכיר אותם באמת.

always be me mc

New member
עונה לעצמי../images/Emo8.gif

בכללי: מי הדמות האהובה עליכם מהסדרה?(ניתן לציין דמות אחד וניתן לדרג אותן לפי החשיבות אם רוצים), אומנם יש פעמים שאני אומרת פיבי וישנם פעמים שאני רוצה לומר פייפר אבל אחת ולתמיד אני אומרת לכם שאלו שתיהן
מה העונה האהובה עליכם מהסדרה?(אתם מוזמנים לציין ולנמק) 2, 4, 5
2+5 בגלל ששם פייפר ופיבי או קרובות לפרו או קרובות לפייג' ועונה 4 כי היא פשוט פצצה
איזה פרק אתם זוכרים שאהבתם מהסדרה?(אפשר לציין יותר מפרק אחד) 4X01-4X02, 4X20 ויש עוד פול פרקים מעונות אחרות אבל אלו ממש היו טובים וזכורים לטובה
איזה כוח הכי אהבתם? הקפאה, פיצוץ וריחוף
איזה שד הכי אהבתם? ברברס(הוא הביא שלל של פרקים מעניינים וטובים
) ציטוט אהוב? אוף יש כל כך הרבה!(עכשיו אני מבינה למה דוד שם פול) ולכן אני גם אשים כמה: Phoebe: I slept with my boss Piper: Jason?!? Phoebe: No, Elise... Yes Jason! ------------ Piper: Only... not! is this how you went from psycho crazy guy to happy- happy guy? because you became an Avatar? --------------------- Piper: Will be screwed. the world will plunge into darkness yadda, yadda, yadda! ------- Piper: Aw, crap --------- Prue: Alright, you need to stay her and keep Tom frozen, okay? Piper: I hate this crappy freezing power! -------------- Piper: Demons now, drooling later --------------- Paige: my sweater shrunk Piper: Ah, come on. You've worn tighter things then that. ---------------- Piper: You expect us to beat the Titans dressed like this? maybe at a costume party -------------------- Piper: Well, maybe if you put your head underwater Phoebe: And get my hair wet? (Phoebe after turning into a mermaid) --------------------- Piper(singing): Old McPiper had a farm... ------------- ויש עוד פול אבל אני לא יכולה לכתוב פה את כל מה שמצאתי ביומן שלי XD כישוף אהוב? טוב נורא אהבתי את של 1X21, 1X01, 5X02, 4X14, 5X10, 4X01 אבל נראה לי שאני אבחר ב-1X21 בגלל המילים, החרוזים היפים והכישוף עצמו שאהבתי להחלפת הכוחות: ""What's mine is yours, what's yours is mine, let our powers cross the line, I offer up my gift to share, switch the powers through the air."
סצינת קרב אהובה של האחיות? קשה קשה, טוב עם המקור הראשון היה טוב וגם עם השני, גם הקרב שלהן בתור אלות היה סבבה אבל 8X21 היה פשוט פיצוץ!!
הופעת אורח אהובה? קשה נורא לבחור כי יש הרבה אז אני נגיד שאת של ניק לאשי כי דיי אהבתי את הדמות שלו
סט אהוב ?(דוג': עליית הגג, המועדון): את המועדון אני תמיד מאוד אהבתי והתעצבנתי כשפייפר החליטה למכור אותו אז נראה לי המועדון טיפה יותר משאר הסטים
שיר אהוב ששמעתם בסדרה?
Blame it on the Weatherman, Torn ובאשר לפיבס אז: באיזו עונה פיבי נראתה לדעתכם הכי טוב?(חיצונית כמובן ואפשר להתייחס לחוש האופנה שלה גם אם בא לכם) עונה 5 ועונה 8 למרות שגם בעונה 2 היא נראתה סבבה אבל בעונות האלו היא פשוט זהרה
באיזו עונה הכי אהבתם את פיבי?(מבחינת אישיות וכדומה) 5 ו-2 אני חושבת
איזה כוח של פיבי הכי אהבתם?(היה חיזיון, אמפת'יה, ריחוף אבל אפשר גם לבחור בכוח שהיה לה לפרק אחד כמו תעופה אם בא לכם): התעופה ואחריה הוצאת האש נראה לי
איזה קרב של פיבי הכי אהבתם? ואי זו שאלה ממש קשה כי פיבי הייתה לוחמת מצויינת אבל דוגרי זה או 5X11(נגד הבלונדה) או 6X22(נגד עצמה) או 4X19(נגד המזכירה שדה של קול) למרות שגם זה עם פייפר היה טוב... אבל בקיצור בגלל שילוב הכוחות והקרב הפיזי נראה לי אני אלך על 5X11
איזו אימרה של פיבי הכי אהבתם? נראה לי שאת התגובה שלה לפייפר: Piper: Why don’t they make a card that says "You used to be my Whitelighter and now your wings are clipped and now you’re sleeping in my club." Phoebe: Or how about "you snooze, you lose and now I’m getting naked with the neighbour."
למרות שגם הציטוט על באפי אהבתי מאוד
וכמובן שגם 3X02 על הבחור העירום במרפסת היה משעשע XD איזו סצינה של אליסה בסדרה חשבתם שהייתה חזקה במיוחד? 4X20 אבל הרבה מהסצינות שלה היו חזקות(הקונפליקט שלה עם פייפר, עם קול...) טוב נו .. אני אבחר בקטע עם קול כי שם היא באמת הוציאה הכל
(למרות שגם הסצינה שלהם ב-5X12 הייתה דיי חזקה לדעתי) איזה פרק שהתרכז בפיבי הכי אהבתם?(דוג': 2X02{המסע לעתיד}, 4X20{כשפיבי הייתה מלכת עולם השאול}), 4X20 ללא ספק
למרות שגם את פרק 4X14 דיי אהבתי, 6X15 היה מצחיק, 2X02 היה חזק ו-5X11 היה נחמד(כי הראו כמה שפיבי חשובה) איזה מהפך של פיבי הכי אהבתם?(באנשי? בת ים? סינדרלה? אלה? גיבורת על? ועוד)
סינדרלה
איזה חבר של פיבי הכי אהבתם? טוב לא הייתי אומרת שקופ כי זה היה קשר שמיהרו איתו ולא באמת הרגשתי שהיא מתה עליו כמו שהיא מתה על קול(למשל) ובהתחשב בכמות הסירטונים שיש לי על פיבי וקול אז כנראה שאלו פיבי וקול
(למרות שגם פיבי וג'ייסון ופיבי ולזלי היו סבבה) איזה קשר של פיבי עם האחיות הכי אהבתם?(פיבי ופרו, פיבי ופייפר או פיבי ופייג'?) פיבי ופייפר
השלימו: לאליסה הייתה הכימיה הכי טובה בסדרה עם ___ג'וליאן והולי_______ מה תגידו על זה?
האם הייתם אומרים שהמשחק של אליסה השתפר עם הזמן והעונות או נהיה פחות טוב? רק השתפר
והכי חשוב: אתם מרוצים מהסוף של פיבי בסדרה?(נשואה לקופ... עם בנות משלה.. והיא גם הספיקה לכתוב ספר על מציאת אהבה) כן אני דיי מרוצה
למרות שאם ג'ייסון היה חוזר ומבין את הטעות הענקית שלו אז הייתי אפילו יותר מרוצה
ואם תרצו אתם כמובן מוזמנים להוסיף פה תמונה של אליסוש :)(אולי אני אשים בנפרד כי זה יהרוס את התצוגה של ההודעה) וסליחה על החפירה אנשים. נראה לי עלה בי גל של נוסטלגיה

always be me mc

New member
מוסיפה עכשיו כמה תמונות אהובות:

שהן גם מפרקים שאהבתי. כמו למשל התמונה הזאת מ-1X13

always be me mc

New member
2X16../images/Emo24.gif

ממש אהבתי בפרק איך פיבי כמעט כל הזמן הייתה לצידה של פרו ואת החיבוק שהיא נתנה לה לקראת סוף הפרק

always be me mc

New member
5X17../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif

אני תמיד אבל תמיד אוהב את הקטע הזה שלה עם ג'ייסון ובכלל את המראה שלה! אין היא פשוט מהממת פה!
וטוב נראה לי שאני אפסיק פה. אליסה מדהימה (כמעט) לכל אורך הסדרה וחבל לעשות עוד שרשור תמונות כשיש כבר כזה
ולכן אם ימשיך החשק שלי לשים תמונות כבר עדיף שאני אשים באלבומים כי גם ככה רק הגענו לסוף עונה 4(עם 223 קבצים XD)

always be me mc

New member
מאמי היא נראית מעולה בכל עונה 5../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif

טוב חוץ מהפרקים שבהם יש לה רשת על השיער

CharmedRulez

New member
זאת הסיבה היחידה למה לא רשמתי את עונה 5

בעונות הכי יפות שלה. כי הרשת הרסה אותה לגמרי. למרות שהיא גם נראת זוועה ב505-6 כזה.... פשוט זוועה.

למעלה