היום אני אגיד בוקר טוב לכולן

jess ועוד

New member
היום אני אגיד בוקר טוב לכולן

קמתי בשעה 2 בלילה והסתובבתי סהרורית בבית בשעה 4.30 כבר הייתי בפורומים (כמעט לבד...) חזרתי לישון שעה וב- 6.30 קמתי והנה אני פה .... יום חמישי היום איזה עילוי... תחילת סוף שבוע.. ולנו נשאר עוד שבת אחת כזוג ... אלא אם היא תרצה להתבשל עוד שבועיים.. ולמשוך עד שבוע 42 מחר אני מתחילה את שבוע 40 שהוא בדרך כלל שבוע אחרון להריון... על הבוקר ניר דיבר לבטן כמו איזה פלגמט ..נו תבואי צאי כבר ואני מנסה להבין .... איך התחתנתי איתו... מדבר לבטן של נשים בהריון....

נופר30

New member
לא יודעת אך שכתבת את זה

ישר דימיינתי לעצמי אותך סהרורית ואת ניר מדבר לבטן וזה העלה חיוך על שפתיי

אתי@

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

שיהיה סופשבוע משגע כמו שצריך להיות הסופשבוע האחרון שלכם כזוג...

תוכי

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif קפה|

ואני רוצה לים אוי איזה כייף מחר אני הולכת לים

בוקר טוב גם לך ג´ס יקירתי

תהנו לכם בסוף השבוע הזה.....למרות שאני בטוחה שבסופי השבוע הבאים תהנו יותר.

jess ועוד

New member
גררר

אני תמיד אמצא ממה להנות אבל קקי פיפי אפעם לא היה העדיפות שלי טוב אבל זה יהיה אחרת בטוח.... אתן מרגשות אותי אני רוצה כבר.

ayush

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif וסופ"ש נפלא ../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

סיגל2

New member
בוקר טוב לכולן ושיהיה לנו סוף שבוע

מקסים. אני סופרת את הימים עד למעבר לדירה החדשה (עוד 5 ימים) ועוזבים את תל אביב לקריית אונו. איזה כיף לא נחפש יותר חניה חצי שעה בערב.

jess ועוד

New member
כבר שווה

סיוט לחפש חניה בתל אביב אם כל הכיף שזה מרכז והכל אבל קרית אונו גם אחלה...

dorlim

New member
יקירתי, כיף לקרוא את התיאורים שלך

על הבוקר, מעלים חיוך על הפנים
שיהיה לכם ולכולנו סופשבוע נפלא

הילית*

New member
אמנם כבר לא בוקר

אבל באמת סוף שבוע אחרון לפני הורות נשמע לי הדבר הכי מרגש בעולם לפני הריגוש של ילד....

אופה3

New member
השבת האחרונה בעזרת השם, אחר כך

כבר תהיו משפחה, אני שמה לב לתופעה נפוצה הקיץ הזה, של נשים שעברו את שבוע 40 או מגיעות אליו, יש לי חמש חברות שילדו ב 40 41 כנראה שלתינוקות יותר טוב בבטן. חוץ מזה בעלך, כבר מת לראות אותה, הוא מדבר איתה וכייף לה, תאמיני לי. שיהיה לידה קלה ובהצלחה ממני האופה

fila

New member
../images/Emo6.gif "יש לו דרכים משונות את אוהבת

אותו......" זה ממש ממיס גברים שמתרגשים!

jess ועוד

New member
ובדיוק עכשיו הוא אמר

"אני מכור לבטן שלך".... מה אני יעשה כשהיא תעלם??? (אני אופטימית זה לא יקרה כל כך מהר)

למעלה