היום אני אולי מופיעה בטלווזיה

°°NaTaLi°°

New member
היום אני אולי מופיעה בטלווזיה

חחחחח ביום חמישי הלכתי להופעה של הסקורפיונס וליאל כאורחת היה מצחיק כולם צחקו עלי ועל חברה שלי כי באנו רק בשביל ליאל! הינו שורה ראשונה עמדנו 8 וחצי שעות בלי לשבת חיכינו בדשא שעתיים וחצי לפני ההופעה בשביל זה הינו עם שלט "ליאל את הכוכבת שלי!" היא ידעה שחברה שלי שם עם שלט וחולצה כתומה היא נתנה לה תכרטיס... איזה צחוקים היו פעמיים ראיתי אותה לפני ההופעה צרחנו לה ואז היא קלטה איפה אנחנו וכל הזמן עשתה שלום ושלחה נשיקות גם כשהיא הופיעה! בקיצור צילמו אותנו לטלווזיה נקווה שישדרו היום בערוץ הרוסי 183 ביס ו103 בהוט ב8 ו5... עד שגיליתי באיזה ערוץ זה ביס הצלם אמר רק בהוט חחחחח... הלוואי ואני יופיע חחח! לפחות אני יראה פעם שאני כן מופיע אני תמיד מפספסת הופעתי איזה 5 פעמים ואין לי מושג מתי ואיפה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

°°NaTaLi°°

New member
בעעע אין לי מצב רוח לכלום

כמעט עזבתי עכשיו את האינטרנט בגלל ריב עם חברה...

jazzistco

New member
סתמי תפה יכונפה מסטולה

עוד שנייה מביא לך ת'ראש בשפיץ של השולחן

°°NaTaLi°°

New member
תירגעי לא דיברתי עליך

מה את חברה שלי? דיברתי על חברה שלי תירגעי ***** אני לא מסתכנת בלקלל שוב חחח נועה זה בסדר עכשיו הכל בסדר נירגעתי השלמנו!! היא כעסה כי סיפרתי משהו על מישהי שאנחנו אוהבות שלא היתי צריכה לספר למרות שזה התפרסם כבר אבל לא משנה הכל בסדר. ואת סימה או איך שקוראים לך תרגיע תעשי לי טובה!

אם דיברת אליי..

אז אם לא שמת לב הגנתי על נועה...

בואנה יא ילד וואחש מה ניראה לך אני

אני שק הכאפות שלך?! לך,לך חפש את החברים שלך ורד מהילדים של הפורום או יותר טוב: עוף מפה יא חש!!!

°°NaTaLi°°

New member
נועה עזבי אותו אין טעם שתסתבכי

בגללו אני הסתבכתי כבר כי איזה אחת התחילה לקלל אותי קיללתי בחזרה הם חסמו אותי אז עזבי אין טעם מאמי! תודה שאת מגנה עלי כפרה! לאב יו!!

עלאק בצחוקקקקקקקקק..

טחח המ קרה ראית שכולם יצאו עלייך השתפנת..חח..ילד וואחש..לך לך חפש ת'חברים ש'ך..

למעלה