היום אני אכתוב על מטע האבוקדו...

Ami15il

New member
היום אני אכתוב על מטע האבוקדו...

ומחר על כת השטן.. במטע האבוקדו בקיבוץ שלנו התאבד לפני 25 שנה בערך נער בן 17 בתלייה. אף אחד לא יודע כיום על איזה עץ הנער נתלה, אבל אומרים שכל העצים נורא עצובים. למה? א. כי קר מאוד שם. ב. כל לילה כל הכלבים המשוטטים של הקיבוץ מתאספים שם ומיללים... בעיקר בימי שישי בלילה.. ג.יש אצלינו אישה שלא מסכימה להתקרב לאיזור בגלל אנרגייות רעות.. כיום יש שמועה ואגדה על המקום הזה, שאומרת שהוא מסתובב שם בתוך הנפש של הכלבים... עומדים לייבש את המטע... והרבה אנשים זקנים בקיבוץ מתנגדים, בגלל שהם לא יודעים לאיזה מקום תעבור הרוח...:) מחר - מה היה עם כת השטן. עמי

גלי®

New member
אחלה סיפור !! לכל מקום יש האגדות

שלו ... אצלנו בשכונה , היה בית ישן שהיה בו איזה סיפור שהיה די מפורסם בארץ בשנות ה50 ...כל המשפחה נרצחה בלילה , ועד היום לא יודעים מי עשה את זה ... שנים אחרי זה , הבית התחיל להתגלגל מבעלות אחת לשניה , והביא רק מזל רע :זוג אחד שגר בו התגרש , משפחה אחרת שכלה את בנה במלחמה , למשפחה אחרת , האב נהרג בתאונת דרכים , ועוד ...

HoNeY14

New member
עמי...../images/Emo118.gif

הסיפורים שעד כה סיפרת היו ממש יפים וקריפיים כאלה *מחכה בקוצר רוח למחר
*

Ami15il

New member
שמח לשמוע...

אולי יום אחד כשהפורום יתפוס ותיקות אני אארגן איזה ערב מסביב למדורה... עמי

Ami15il

New member
הרעיון היה דווקה לא ספרים...

אלה שכל אחד יכין אגדה או צ´יזבט נחמד ומפחיד לספר, דברים מקוריים... האוירה של מדורה נותנת הרבה... אבל נדבר על זה כשיגיע הזמן - צריך לתת לפורום להתבשל קצת עמי

למעלה