היום אני במגמת לא מבינה חחח

שמלת תחרה1

Well-known member
למה ביבי יקנה חיסונים?
היו פירסומים שישראל פיתחה חיסון, במקום למכור היא תקנה?!

למה ביבי יקנה חיסונים?
השאלה כמובן היא לא למה ביבי יקנה במקום שביבי
ימכור... הרי מי שנגד ביבי גם אם יביא לכל מתנגד תרנגולת
מטילת ביצי זהב הם ישחטו אותה בו במקום...
כי הרי ברור לכל בר בי רב שביבי יקנה חיסונים
וביבי ימכור חיסונים וכמו שהוא לא הקשיב לקומוניסטים בענייני הגז
הוא יעשה את מה שטוב לאזרחי מדינת ישראל...
כי כזה הוא ביבי וכאלה אין לנו אחר בנמצא...
מדינת ישראל מדינה קטנטונת בכל קנה מידה...
אז מה עשו? חתמו חוזה ראשון מול חברה מובילה בתחום החיסון...
עכשיו רק נודע שחברה אחרת עקפה... באו החמוצים וטענו 'למה לא סגר מול אלה?'
הפלא ופלא... עסקינן בחברה שבעליה יהודי יווני חם... ואוהב
ישראל ודולרים... והופ.
החיסון הישראלי מאחור. ברגע שיצא לשוק למשהו יש ספק
שמאות מיליוני בני אדם יבקשו רק את החיסון שלנו??? אבל סבלנות אצל
שמאלני זה כמו קיפוד בלי קוצים...

אפרת10512

Well-known member
למה ביבי יקנה חיסונים?
לא ברור....
למה רדפו אחרי פייזר אם כבר יש הסכם עם מודרנה?
מודרנה כנראה תצליח לא פחות מפייזר, וגם בשיטה שתאפשר תנאי הובלה מעט נוחים יותר. למה לרדוף אחרי פייזר במחירים שכנראה גבוהים בהרבה ממה שמודרנה היתה נותנת?

משתפרת1

Well-known member
לא ברור....
למה רדפו אחרי פייזר אם כבר יש הסכם עם מודרנה?
מודרנה כנראה תצליח לא פחות מפייזר, וגם בשיטה שתאפשר תנאי הובלה מעט נוחים יותר. למה לרדוף אחרי פייזר במחירים שכנראה גבוהים בהרבה ממה שמודרנה היתה נותנת?
כדי להתחיל חיסונים מוקדם יותר. יתחילו עם פייזר, זמן מה אחרי כן ימשיכו עם מודרנה ואולי בסוף הקיץ או בסתיו יחסנו בתרכיב הישראלי. כך ירוויחו זמן.

Harrington

Well-known member
מנהל
היא תפעל בכל המישורים כדי להשיג את החיסון הטוב ביותר במהירות הגבוהה ביותר ובכמות הגדולה ביותר.

GoldenEyes

Well-known member
היא תפעל בכל המישורים כדי להשיג את החיסון הטוב ביותר במהירות הגבוהה ביותר ובכמות הגדולה ביותר.
רק מה שביבי שכח לצייין , שאת החיסון יש לשמור במינוס 70 מעלות עד ההזרקה.
כרגע אין למדינת ישראל שום אמצעי לזה , ולא ברור בכלל איך ישנעו את החיסון בטמפרטורה הזאת עד ההזרקה.
במילים שלו "עובדים על זה "
במילים שלנו , יהיו עוד ועוד סגרים , אין כסף לקפסולות בבתי ספר , אז גם לחדרי הקפאה אין כסף

Harrington

Well-known member
מנהל
כרגע אין למדינת ישראל שום אמצעי לזה , ולא ברור בכלל איך ישנעו את החיסון בטמפרטורה הזאת עד ההזרקה.
לשום מדינה בעולם אין את האמצעים לזה. מן הסתם ימצאו את הפתרון אם וכאשר זה יהיה רלוונטי.

מלאכת מחשבת1

Well-known member
חחחחחחחחחחחחחח
זו אינפורמציה שקיבלת ישירות מביבי או שבונה עולם לחש על אוזנך ?
לשום מדינה בעולם אין את האמצעים לזה. מן הסתם ימצאו את הפתרון אם וכאשר זה יהיה רלוונטי.
מניין לך שלשום מדינה אין אפשרות לבנות מערכות קריוגניות שמסוגלות לאכסן מיליוני אמפולות ? גם כאן בונה עולם לחש על אוזנך ?
אפילו אצלנו, [בזכות ביבי ובונה עולם כמובן] ישנה חברה שנקראת MAXIMA שמסוגלת לייצר מערכות קריוגניות לאכסון מיליוני אמפולות באופן מידי.

Harrington

Well-known member
מנהל
חחחחחחחחחחחחחח
שמח שהצלחתי להצחיק אותך.
אם וכאשר תצליח מתישהו להנפיק תגובה עניינית במקום צורת תגובתך הקבועה, אשמח להתעדכן ולקיים דיון ענייני. עד אז תצטרך לסלוח לי אך כפי שהנך יודע היטב, לא אשקיע זמן ואנרגיה לקרוא, לא כל שכן להגיב, הודעות שמתחילות בצורה השגרתית הזאת.

מלאכת מחשבת1

Well-known member
שמח שהצלחתי להצחיק אותך.
אם וכאשר תצליח מתישהו להנפיק תגובה עניינית במקום צורת תגובתך הקבועה, אשמח להתעדכן ולקיים דיון ענייני. עד אז תצטרך לסלוח לי אך כפי שהנך יודע היטב, לא אשקיע זמן ואנרגיה לקרוא, לא כל שכן להגיב, הודעות שמתחילות בצורה השגרתית הזאת.
ומדוע אתה חושב שהתגובות שלך בכלל מענייניות אותי ?
אני נמצא כאן אך ורק להציג קבל צג ופורום את "מעלותיך" ואת אופייך. מידי פעם גם את בורותך.
"יש אלוהים" כבר אמרתי ?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Harrington

Well-known member
מנהל
ומדוע אתה חושב שהתגובות שלך בכלל מענייניות אותי ?
מצוין. שמח שהן לא. קצת מוזר אמנם, כי על כל פסיק שלי אתה נוהג להגיב, מה שבני אדם נורמליים בדרך כלל לא עושים כשמשהו לא מעניין אותם. אבל אם אתה אומר אחרת, מעולה מבחינתי :).
אני נמצא כאן אך ורק להציג קבל צג ופורום את "מעלותיך" ואת אופייך. מידי פעם גם את בורותך.
עוד יותר טוב. אבל בשביל לעשות זאת, תצטרך קודם כל להכיר אותי, וכל מילה שאתה כותב עלי מלמדת שאין לך שמץ של מושג ירוק לגבי. שנית לשם כך אין צורך מיוחד להגיב לדברי. אפשר פשוט לפתוח כל יום שרשור חדש בו תעדכן את מה שאתה, לדבריך, נמצא פה בשביל להודיע לציבור, ובא לציון גואל. נראה לי הרבה יותר פשוט :).
"יש אלוהים" כבר אמרתי ?
אין לי מושג אם אמרת או לא, אבל זאת בהחלט תהיה אמירה נכונה.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
רפואה שלמה.

מלאכת מחשבת1

Well-known member
מצוין. שמח שהן לא. קצת מוזר אמנם, כי על כל פסיק שלי אתה נוהג להגיב, מה שבני אדם נורמליים בדרך כלל לא עושים כשמשהו לא מעניין אותם. אבל אם אתה אומר אחרת, מעולה מבחינתי :).
בהנחה שהבנת את האמור לעיל , אזי אחזור ואומר, שתגובותיך לפוסטים שלי ממש לא מעניינות אותי.

Harrington

Well-known member
מנהל
בהנחה שהבנת את האמור לעיל , אזי אחזור ואומר, שתגובותיך לפוסטים שלי ממש לא מעניינות אותי.
ושוב טרחת לכתוב זאת. זה באמת מוזר בעיני, אני לא ציני. אישית אם משהו לא מעניין אותי אני פשוט מדלג מעל זה. לא מרגיש בדרך כלל צורך לעדכן את הציבור שזה לא מעניין אותי. כל אחד ושיטותיו אני מניח.

משתפרת1

Well-known member
במילים שלו "עובדים על זה "
במילים שלנו , יהיו עוד ועוד סגרים , אין כסף לקפסולות בבתי ספר , אז גם לחדרי הקפאה אין כסף
זו בעיה קלה יחסית. בכל מוסד מחקר ובבתי החולים יש בלונים של חנקן נוזלי ויש נהלים להעברתו מהבלון למיכלים קטנים יותר ולשימוש בו. אפילו בסניפי קופ"ח ובמרפאות אתם מכירים את רופאי העור שכל אחד ואחת מהם משתמש/ת בגז הזה ובמיכלי אכסון עבורו. זה לא משהו חדש או נדיר.
באשר ליבוא החיסון, כרגע מדובר על 3 מיליון מנות שיספיקו ל 1.5 מיליון מחוסנים. זה יתחיל ברבעון הראשון של השנה הקרובה, זמן בו החיסון הישראלי עדיין לא יהיה מוכן. מקווה שהחיסונים המיובאים יחסכו חיי אדם בתקופה שעד הכנת החיסון הישראלי.

raya

Well-known member
זו בעיה קלה יחסית. בכל מוסד מחקר ובבתי החולים יש בלונים של חנקן נוזלי ויש נהלים להעברתו מהבלון למיכלים קטנים יותר ולשימוש בו. אפילו בסניפי קופ"ח ובמרפאות אתם מכירים את רופאי העור שכל אחד ואחת מהם משתמש/ת בגז הזה ובמיכלי אכסון עבורו. זה לא משהו חדש או נדיר.
באשר ליבוא החיסון, כרגע מדובר על 3 מיליון מנות שיספיקו ל 1.5 מיליון מחוסנים. זה יתחיל ברבעון הראשון של השנה הקרובה, זמן בו החיסון הישראלי עדיין לא יהיה מוכן. מקווה שהחיסונים המיובאים יחסכו חיי אדם בתקופה שעד הכנת החיסון הישראלי.
לא רק מיכלי חנקן נוזלי (ויש כאלה עם קיבולת גדולה, שכחתי כמה ), יש גם מקפיאים בטמפרטורה של 80°-, והם אפילו די גדולים בנפח שלהם.
רעיה
מצורף מקפיא לדוגמא.

קבצים מצורפים

• מקפיא.jpg
    מקפיא.jpg
    KB 113.5 · צפיות: 2

משתפרת1

Well-known member
בעיקר יצמיחו זנב למחוסן ויגדילו את אוזניו.
הנחמה היא שהוא יתחיל לאהוב חסה וגזר ;)
בעיקרון הייתי מעדיפה לחכות לחיסון מהסוג שמפתח המכון הביולוגי. בפועל אני צופה לחץ של הקהל, מסוג הלחץ של הרוצים להתחסן נגד שפעת. אם בנוסף מדינות זרות יאפשרו כניסה ללא בידוד למחוסנים, זה יגדיל את שיעור המתחסנים.
לכן אצא לחצר ואזרע חסה וגזר שיצמחו עד תחילת השנה הבאה.:sneaky:

נערך לאחרונה ב:
למעלה