שמלת תחרה1
Well-known member
למה ביבי יקנה חיסונים?
היו פירסומים שישראל פיתחה חיסון, במקום למכור היא תקנה?!
למה לא? הרי זה על חשבון משלמי המיסים. לכן קל לו לבזבז כסף זה בחוסר אחריות.למה ביבי יקנה חיסונים?
השאלה כמובן היא לא למה ביבי יקנה במקום שביבילמה ביבי יקנה חיסונים?
לא ברור....למה ביבי יקנה חיסונים?
כדי להתחיל חיסונים מוקדם יותר. יתחילו עם פייזר, זמן מה אחרי כן ימשיכו עם מודרנה ואולי בסוף הקיץ או בסתיו יחסנו בתרכיב הישראלי. כך ירוויחו זמן.לא ברור....
למה רדפו אחרי פייזר אם כבר יש הסכם עם מודרנה?
מודרנה כנראה תצליח לא פחות מפייזר, וגם בשיטה שתאפשר תנאי הובלה מעט נוחים יותר. למה לרדוף אחרי פייזר במחירים שכנראה גבוהים בהרבה ממה שמודרנה היתה נותנת?
רק מה שביבי שכח לצייין , שאת החיסון יש לשמור במינוס 70 מעלות עד ההזרקה.היא תפעל בכל המישורים כדי להשיג את החיסון הטוב ביותר במהירות הגבוהה ביותר ובכמות הגדולה ביותר.
לשום מדינה בעולם אין את האמצעים לזה. מן הסתם ימצאו את הפתרון אם וכאשר זה יהיה רלוונטי.רק מה שביבי שכח לצייין , שאת החיסון יש לשמור במינוס 70 מעלות עד ההזרקה.
כרגע אין למדינת ישראל שום אמצעי לזה , ולא ברור בכלל איך ישנעו את החיסון בטמפרטורה הזאת עד ההזרקה.
חחחחחחחחחחחחחחהיא תפעל בכל המישורים כדי להשיג את החיסון הטוב ביותר במהירות הגבוהה ביותר ובכמות הגדולה ביותר.
מניין לך שלשום מדינה אין אפשרות לבנות מערכות קריוגניות שמסוגלות לאכסן מיליוני אמפולות ? גם כאן בונה עולם לחש על אוזנך ?לשום מדינה בעולם אין את האמצעים לזה. מן הסתם ימצאו את הפתרון אם וכאשר זה יהיה רלוונטי.
שמח שהצלחתי להצחיק אותך.חחחחחחחחחחחחחח
ומדוע אתה חושב שהתגובות שלך בכלל מענייניות אותי ?שמח שהצלחתי להצחיק אותך.
אם וכאשר תצליח מתישהו להנפיק תגובה עניינית במקום צורת תגובתך הקבועה, אשמח להתעדכן ולקיים דיון ענייני. עד אז תצטרך לסלוח לי אך כפי שהנך יודע היטב, לא אשקיע זמן ואנרגיה לקרוא, לא כל שכן להגיב, הודעות שמתחילות בצורה השגרתית הזאת.
מצוין. שמח שהן לא. קצת מוזר אמנם, כי על כל פסיק שלי אתה נוהג להגיב, מה שבני אדם נורמליים בדרך כלל לא עושים כשמשהו לא מעניין אותם. אבל אם אתה אומר אחרת, מעולה מבחינתי .ומדוע אתה חושב שהתגובות שלך בכלל מענייניות אותי ?
עוד יותר טוב. אבל בשביל לעשות זאת, תצטרך קודם כל להכיר אותי, וכל מילה שאתה כותב עלי מלמדת שאין לך שמץ של מושג ירוק לגבי. שנית לשם כך אין צורך מיוחד להגיב לדברי. אפשר פשוט לפתוח כל יום שרשור חדש בו תעדכן את מה שאתה, לדבריך, נמצא פה בשביל להודיע לציבור, ובא לציון גואל. נראה לי הרבה יותר פשוט .אני נמצא כאן אך ורק להציג קבל צג ופורום את "מעלותיך" ואת אופייך. מידי פעם גם את בורותך.
אין לי מושג אם אמרת או לא, אבל זאת בהחלט תהיה אמירה נכונה."יש אלוהים" כבר אמרתי ?
רפואה שלמה.חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מצוין. שמח שהן לא. קצת מוזר אמנם, כי על כל פסיק שלי אתה נוהג להגיב, מה שבני אדם נורמליים בדרך כלל לא עושים כשמשהו לא מעניין אותם. אבל אם אתה אומר אחרת, מעולה מבחינתי .
בהנחה שהבנת את האמור לעיל , אזי אחזור ואומר, שתגובותיך לפוסטים שלי ממש לא מעניינות אותי.אני נמצא כאן אך ורק להציג קבל צג ופורום את "מעלותיך" ואת אופייך. מידי פעם גם את בורותך.
ושוב טרחת לכתוב זאת. זה באמת מוזר בעיני, אני לא ציני. אישית אם משהו לא מעניין אותי אני פשוט מדלג מעל זה. לא מרגיש בדרך כלל צורך לעדכן את הציבור שזה לא מעניין אותי. כל אחד ושיטותיו אני מניח.בהנחה שהבנת את האמור לעיל , אזי אחזור ואומר, שתגובותיך לפוסטים שלי ממש לא מעניינות אותי.
זו בעיה קלה יחסית. בכל מוסד מחקר ובבתי החולים יש בלונים של חנקן נוזלי ויש נהלים להעברתו מהבלון למיכלים קטנים יותר ולשימוש בו. אפילו בסניפי קופ"ח ובמרפאות אתם מכירים את רופאי העור שכל אחד ואחת מהם משתמש/ת בגז הזה ובמיכלי אכסון עבורו. זה לא משהו חדש או נדיר.רק מה שביבי שכח לצייין , שאת החיסון יש לשמור במינוס 70 מעלות עד ההזרקה.
כרגע אין למדינת ישראל שום אמצעי לזה , ולא ברור בכלל איך ישנעו את החיסון בטמפרטורה הזאת עד ההזרקה.
במילים שלו "עובדים על זה "
במילים שלנו , יהיו עוד ועוד סגרים , אין כסף לקפסולות בבתי ספר , אז גם לחדרי הקפאה אין כסף
בעיקר יצמיחו זנב למחוסן ויגדילו את אוזניו.מקווה שהחיסונים המיובאים יחסכו חיי אדם בתקופה שעד הכנת החיסון הישראלי.
לא רק מיכלי חנקן נוזלי (ויש כאלה עם קיבולת גדולה, שכחתי כמה ), יש גם מקפיאים בטמפרטורה של 80°-, והם אפילו די גדולים בנפח שלהם.זו בעיה קלה יחסית. בכל מוסד מחקר ובבתי החולים יש בלונים של חנקן נוזלי ויש נהלים להעברתו מהבלון למיכלים קטנים יותר ולשימוש בו. אפילו בסניפי קופ"ח ובמרפאות אתם מכירים את רופאי העור שכל אחד ואחת מהם משתמש/ת בגז הזה ובמיכלי אכסון עבורו. זה לא משהו חדש או נדיר.
באשר ליבוא החיסון, כרגע מדובר על 3 מיליון מנות שיספיקו ל 1.5 מיליון מחוסנים. זה יתחיל ברבעון הראשון של השנה הקרובה, זמן בו החיסון הישראלי עדיין לא יהיה מוכן. מקווה שהחיסונים המיובאים יחסכו חיי אדם בתקופה שעד הכנת החיסון הישראלי.
בעיקרון הייתי מעדיפה לחכות לחיסון מהסוג שמפתח המכון הביולוגי. בפועל אני צופה לחץ של הקהל, מסוג הלחץ של הרוצים להתחסן נגד שפעת. אם בנוסף מדינות זרות יאפשרו כניסה ללא בידוד למחוסנים, זה יגדיל את שיעור המתחסנים.בעיקר יצמיחו זנב למחוסן ויגדילו את אוזניו.
הנחמה היא שהוא יתחיל לאהוב חסה וגזר
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.