היום אני גאה להיות תושב חבל מודיעין

pini19

New member
היום אני גאה להיות תושב חבל מודיעין

שלא הצטרפו לשביתה ולא שיבשו את החיים של אזרחים שומרי חוק ומשלמי מיסים. ליבי עם האנשים שלא מקבלים משכורת על עבודתם אבל לגלגל את הבעיה לפיתחה של הממשלה ולהעניש את האזרחים זוהי טעות ועזות מצח. והעובדה היא שמועצת חבל מודיעין לא שובתת למרות שהיא רשות מקומית .כנראה שראש המועצה הנוכחי מבין שאי תשלום משכורות לעובדים היא קודם כל בעית הרשויות המקומיות שחלקן מתנהלות בצורה שערוריעתית. כי קודם כל צריך לשלם משכורות לעובדים ולא להשתמש בהם כבני ערובה.

הפכת פוליטיקאי בשתי גרושים

ברור לי שאתה כנראה עצמאי ולא מבין שלעובד יש רק נשק אחד שהוא נשק השביתה. גדל קולרבי בזה אתה מבין יותר.

pini19

New member
תביא שתי גרוש ואני יהפוך לפוליטיקאי

ברור לך שאני עצמאי ואתה צודק אבל לפני מספר שנים הייתי שכיר להרבה מאד זמן ובשוק הפרטי ולי לא הייתה את זכות השביתה ואם לא היו משלמים לי שכר, מקסימום הייתי יכול לגשת לבית דין לעבודה כמובן לאחר שהראו לי את הדלת החוצה. הדבר המוזר לי ביותר עם עובדי המועצות שלא מקבלות שכר שהם עצמם לא שובתים אלה ממשיכים לעבוד למרות שהם מקבלים שכר ולא ברור לי למה? אפשר לשבות, אבל לא להשבית את כל המדינה כלנו יודעים את דרך התנהלותן המושחתת של מועצות מקומיות מסוימות ולוקחות לעצמן משכורות ענק ,פנסיות מטורפות,ג'ובים לחברים. אני לא דואג לעובדי מועצה שלא קבלו משכורת הם בסוף יקבלו. אני יותר דואג לאלה שלא עובדים במועצה שעובדים בשכר מינימום שפנסיה בשבילם זה רק חלום אין סיכוי שהתגשם. לגבי הקולורבי אני חושב שאני אקבל את ההצעה שלך אולי יהיה לי פחות זמן להתיחס למתחזים כמוך.

מתחזיקו זה בשבילך מתוקי

פיני אכן עצמאי אבל לפי זמן הנט שיש לו בתפוז הוא נראה יותר כמו המובטל בטיטו או כמו חיימיקו חרמניקו כאילו דההה???ולמרות שאני מסכים איתו בקשר לניהול המועצה כולל המחמאות שיש לנו אל העומד בראשה בשמי ובשם כולינו תודה על האקשן שאתם עושים כאן לקידום פורום אנשים ללא חיים או פורום תושבים ללא מקשים איך היה אומר ז'וז'וז חלסטרה? ותחשבו על זה מממההההההההה

pini19

New member
לחזור מהעבודה עם מרץ!!

אם אתה חוזר מהעבודה ויש לך מרץ לכתוב בשעה 18:16 אתה כנראה עובד בשרות הציבורי,או בחברת חשמל,מקורות או אפילו המועצה המקומית האזורית העולמית שם העבודה הכי קשה זה ארוחת הבוקר או איזה שביתה הזויה לעלות את איכות הטונה במזנון. לבי ליבי עלך שאתה צריך להניע את 4/4 ב6:00 כדי להגיע ב-9:00 למקום שנקרא עבודה ולחזור "סחוט" ב-18:00 אחרי נסיעה מתישה ליפול על הקלידים המורעבים שלך ובשארית כוחותך לחמזר את פנינך.אנו מודים לבורא עולם שיצר אנשים שמסוגלים ללכת לעבודה בלי לעבוד ולאחר מכן לתרום לקהילה.אני לעומתך הייתי מחפש לקנות בית בתוך משרדי הממשלה. המובטל בטיטו לעומתך יושב בבית שותה קפה מביט בנוף הנישקף מחלונו ואומר:אך כמה טוב לגור בלפיד.בשביל זה יש נוף כדי שיסתכלו עליו!! ומחפש לי פורומים זרוקים כדי להשתעשע!!! ואם זה לא נקרא לחיות אז מה כן ....מזדה.3. 2007 ותחשוב על זה!! רוץ האיש מימול רוץ " למקום העבודה"!

קח עצה במחיר פצצה

כשהפיני עובד ------- תאוריות לא צריך ללמד .אך כשהפיני מובטל -------- רק תירוצים ממריאים אל על. אני משהה את רשיון המתחזה שלך עד הודעה חדשה. ככה לא מתנהג מתחזה ציוני.

pini19

New member
אתה נורא דומה לצל שלי!!

לפי השעות שאתה עונה לי ,אתה יותר ויותר דומה לצל שלי, יכול להיות ? שאתה המובטל ואני עצמאי בשטח ? ולא תמיד מבחינים בהבדל.

קידמה

לפי השעות = כך כתב פיני אבל כנראה שהקידמה לא נפלה על אזנך העצמאיות = יש היום מה נקרה = מכשף נייד שאפשר איתו ליתחבר מיקול מקום כולל בזמן נסיעה ברכבת אבל אני בתור שכיר עם ז'יפ ארבע על עמבה יכול להרשות לעצמי לכתוב בזמן העבודה על חשבון הברון אבל ברגע שאתה יקירי כעצמאי עושה זאת ======איי יאי אייייי סימן שאתה מה'זה מלא בזמן פנוי ופחות בזמן בנויי וזה סימן רע= במקום לבנות אתה מקלקל לעצמך = קבל עצה במבצע = פחות זמן במדיה הוירטועלית ויותר זמן עם בת הזוג ובעבודה יחוללו פלאים בעולמך = הצלחה ולך מתחזיקו מתוקי = שנפגש בשמחות ולפעמים בגינה

על פי השעה שכתבת אפשר לקבוע בודאות

1) יש לך עודף קולרבי 2) סוג הדם שלך הוא H&O 3) שפת האם שלך היא פינית עתיקה. הידעת? בפינלנד מרבית הגברים המובטלים הם פינים ובלפיד יש רק פיני אחד וגם הוא רק מתחזה לפיני.

pini19

New member
על פי השעה שקראת, אפשר לקבוע בודאות

שאתה לא תושב לפיד, כי אם אתה טוען שאני המובטל היחידי בלפיד אז אתה בטח גר בלשכת התעסוקה.

pini19

New member
יותר מידי קדימה בזמן האחרון!!

יש לי הרגשה שהשימוש במושג" קדימה" נהיה זול בזמן האחרון ואם אתה כותב לי ברגע זה מהרכבת, אז זה בטח רכבת לילה לקהיר כי הדבר הבא שתשים בלאפטופ שלך זה כדורי פלאפל עשויים פול .אני את המיליונים שלי כבר עשיתי מזמן פנוי ואם אתה מעוניין קצת ,שב אצל המצרי, גלגל נרגילה ואחרי שתתמסטל תתחיל לצעוק אני "עזם, עזם" האמיתי. לא יזיקו לך כמה שנים בכלא המיצרי כדי לקחת פסק זמן מהמרוץ אחורה שאתה נימצא בו.

למעלה