היום אני הולכת בערב!

noy2

New member
אני מאד מאד רוצה

לא הצליח לי ביומיים האחרונים, ולכן לא התפקדתי בפינה. אז אני מצטרפת וירטואלית.

אני כבר אחרי

30 דקות של הליכה נמרצת. השבוע הצלחתי להתאמן 5 ערבים! אני מה-זה גאה בעצמי. כל הזמן אני שואלת את עצמי מתי אני אשבר... איך היה?

gal-or

New member
מצויין!!!!!!!!1

אם תתאמני עוד שבוע, אחר כך כבר לא תירצי להפסיק.

חן123

New member
נו, "הבטחתי" "וקיימתי"

הלכנו את המסלול החצי קבוע שלנו, לקח 47 דקות. לצערי לא הלכתי כמעט שבועיים כי הייתי חולה, אבל עכשיו חזרנו כמעט במלוא המרץ. אגב, השימוש בגוף שלישי נובע מכך שאנחנו הולכים אני, הבעל, ואור בעגלה (וכן, זאת הליכה ספורטיבית, תאמינו לי, אני עם מד דופק) כל הכבוד למצטרפות וצועדות איתי חן

bis fd

New member
זה נחשב?

הלכתי עם ביתי בעגלה חצי שעה הלכתי עם בעלי לטיל שעה וחצי עם הפסקה למילקשיק לכבוד יום הולדתי???

Lilachel

New member
אני הייתי אתמול בחוג עיצוב גוף

ובערב עשינו טיול עגלה במשך שעה וחצי - אבל אני לא חושבת שטיול עגלה עושה משהו להרזיה - בכל זאת הקצב לא מדהים. יש לי שאלה - האם שחיה, מעבר לכך שהיא בריאה לגוף, שורפת הרבה קלוריות? לילך

נשמי

New member
אני נרשמת לקלאב האישה אחרי כיפור

אעשה לי שיעורי ספיניג וכושר עד ההרזיה המיוחלת

חן123

New member
גם עם עגלה אפשר לעשות כושר

וכפי שכבר כתבתי אנחנו הולכים מהר עם העגלה ואני עם מד דופק, וזה בהחלט כן ספורט. אגב, גם הליכה איטית יותר טוב מכלום... שחיה-בהחלט תורמת משהוא אבל זאת לא הפעילות הכי מומלצת להרזיה. חן

MayaShuShu

New member
לגביי שחיה לא נכון מה שכתבת..ו

שחיה כן שורפת קלוריות ומאוד טובה להרזיה. קראתי מאמר לא מזמן שכתב כמה ששחיה טובה וזה עובד על הרבה השרירים - בניגוד למה שחשבו פעם.

שחייה

מצויינת לאנשים עם עודף משקל רציני כי הם קלים ומובילים יותר מבחוץ והעומס על המפרקים קטן בהרבה. אכן,זה ספורט שעובד על המון שרירים אך הכי פחות שורף. כשגופנו עובר במים למאוזן בשילוב עם הקטנת כוח הכבידה-ליבנו עובד לאט יותר,כ-10 פעימות בממוצע לדקה,ולכן עם דופק נמוך יותר שורפים פחןת קלוריות. בנוסף-שימו לב מה מצב הרעב אחרי שחייה הגונה,רעב רציני,ובהליכה למשל,זה לא כך. תחשבו על זה...

חן123

New member
יש עוד משהוא

לשחות 45 דקות זה ממש ממש קשה (בשבילי לפחות, גובל בבילתי אפשרי) לעומת הליכה של 45 דקות שזה הרבה יותר קל. אם מישהיא כן מסוגלת להתמיד בפעילות הזאת הרבה זמן, זה נפלא חן

למעלה