היום אני הולכת לבדוק גן לשנה הבאה..

היום אני הולכת לבדוק גן לשנה הבאה..

הגענו לרגע שחששתי מפניו מאז שעידו התחיל את צעדיו במערכת החינוך... בשנה הבאה עידו בן ארבע וצריך לרשום אותו לגן של המועצה. אחרי שלוש שנים בחממה של גן פרטי, אנחנו מצטרפים למערכת החינוך הציבורית. אין לנו ממש בחירה, ההרשמה לגנים היא ע"פ איזור המגורים, אבל בכ"ז יש שלושה גנים צמודים שיש לי אפשרות לדרג אותם לפי העדפתי. כמובן שלא מבטיחים לי שום דבר, אבל לנסות אפשר. היום בצהריים אני נפגשת עם אחת הגננות ובימים הקרובים אני אפגש גם עם השתיים האחרות. מה כדאי לשאול אותן?, למה לשים לב? אין לי אפשרות לבקר בגן בזמן פעילות ולראות את הצוות בפעולה, עם הילדים (אלה הנחיות משרד החינוך...), ולכן אני רק נפגשת עם הגננת, בגן, בצהריים . איך אני יכולה לברר כמה שיותר בנסיבות האלה? תודה, תודה, תודה.

רותי ע

New member
יש לי רק להגיד ../images/Emo50.gif

אנחנו כרגיל שנה אחריכם.. אז נתגלח על הזקן שלכם

fonzi49

New member
קטי קטי לאן נעלמת

צרי איתי קשר אני לא מצליחה להשיג אותך לדאבוני כי רב זמזליג

אוי, איזה מזל שאת פה...

עמיר מחק את ההודעה עם מס´ הטלפון החדש שלכם לפני שהספקתי לרשום אותו... אני כל הזמן מתכננת להתקשר להורים שלך, אבל.. את יודעת. תתקשרי אלי הערב, או שתשלחי לי למייל את המספר ואני אצלצל. [email protected]

וואו המון דברים.

תראי מה עם הציוד בתוך הגן - מה מצבו מבחינת צעצועים - יש כל החלקים או שהם שבורים ודברים כאלה. (וזה קורה בגני עיריה). בחצר לבדוק שהמתקנים בטיחותיים הם אוהבים לטפס ואנחנו ההורים עשינו עצומה ובגן של אפרת לפני שלוש שנים העפנו את הסולמות מפחד. לבדוק שצ ובעים ומתחזקים את המתקנים כמו שצריך ויש הגנה למטה של חול או ריפוד הולם. מה מספר המטפלות לעומת מספר הילדים. סדר יום. חוגים. כמה ילדים היא מתכוונת לקבל. לוח חופשים. פגישה עם ההורים של הילדים האחרים. חשוב גם בלי קשר לגן שתדעי מי רשום אליו ואם הם גרים קרוב אפשר אולי לחבר את הילדים שיהיה לו נוח יותר ביום הראשון עם מישהו שהוא כבר מכיר מהגן. ואני משאירה את הבמה לבנות שזוכרות יותר ממני.

למעלה