היום אני הולכת למכון לגמילה מעישון אנא מכם תחזיקו לי אצבעות, אני חייבת,פשוט חייבת להפסיק לעשן!!!
M Mon951 New member 18/11/07 #1 היום אני הולכת למכון לגמילה מעישון../images/Emo4.gif אנא מכם תחזיקו לי אצבעות, אני חייבת,פשוט חייבת להפסיק לעשן!!!
היום אני הולכת למכון לגמילה מעישון../images/Emo4.gif אנא מכם תחזיקו לי אצבעות, אני חייבת,פשוט חייבת להפסיק לעשן!!!
ה ה צ ו ל ל ת הצהובה New member 18/11/07 #2 בהצלחההההה נסי לשתות הרבה מים בכל פעם שאת רוצה סיגריה, שמעתי שזה עובד (לא יודעת, לא עישנתי).
ח חלב לובית New member 18/11/07 #4 מחזיקה לך אצבעות ../images/Emo24.gif הדבר הכי טוב שאת יכולה לעשות לעצמך ,זה להפסיק לעשן
M Mon951 New member 18/11/07 #5 תודה לכולכן....שעת השין מתקרבת ../images/Emo8.gif מקווה שלא אהרוג הרבה אנשים בתהליך חחח
ה ה צ ו ל ל ת הצהובה New member 21/11/07 #6 נו... איך הולך? וכמה אנשים כבר הרגת? (חחח יותר נכון לברר "כמה אנשים הרגת כשעישנת"... )
M Mon951 New member 21/11/07 #7 קשהההההההה.....מאוד קשהההההההההה עוד לא הרגתי אף אחד אבל כבר סימנתי כמה אנשים חחחח לא החזקתי מעמד ועישנתי סיגריה אחת ואז חזרתי אתמול לטיפול חוזר....המחשבה לא לעשן יותר לעולם מאוד קשה לי, צריכה לעשות סוויצ' בראש. נקווה לטוב.
קשהההההההה.....מאוד קשהההההההההה עוד לא הרגתי אף אחד אבל כבר סימנתי כמה אנשים חחחח לא החזקתי מעמד ועישנתי סיגריה אחת ואז חזרתי אתמול לטיפול חוזר....המחשבה לא לעשן יותר לעולם מאוד קשה לי, צריכה לעשות סוויצ' בראש. נקווה לטוב.