היום אני לא אראה אינויאשה :( כי יש לי הופעה של היהודים.... :)
B BaBy AnImE New member 25/3/05 #2 תהני! ../images/Emo24.gif גם אני לא אראה את הפרק היום, אבל יש שידור חוזר ביום שבת ^^
M Mrs Love New member 25/3/05 #3 מה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif יש שידור חוזר בשבת מתי יש שידור חוזר בשבת למה אפחד לא אמר לי שיש שידור חוזר בשבת
מה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif יש שידור חוזר בשבת מתי יש שידור חוזר בשבת למה אפחד לא אמר לי שיש שידור חוזר בשבת
M Mrs Love New member 25/3/05 #6 לא, לא ידעתיייי../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif שידור חוזר של הפרק של יום שישי אני הולכת לבדוק את זה... *הולכת* *חוזרת* וואלה יש שידור חוזר של יום שישי יפה יפה...
לא, לא ידעתיייי../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif שידור חוזר של הפרק של יום שישי אני הולכת לבדוק את זה... *הולכת* *חוזרת* וואלה יש שידור חוזר של יום שישי יפה יפה...
ה הדס מנסון New member 25/3/05 #5 לא נורא, תראי מחר איזה כיף לך.. רציתי ללכת.. אבל החלטתי שלא זה עולה המון.. הם יחזרו מתישהו והופעות יעלו הרבה פחות אני חושבת שזה ניצול של הלהקה מצידם... :/
לא נורא, תראי מחר איזה כיף לך.. רציתי ללכת.. אבל החלטתי שלא זה עולה המון.. הם יחזרו מתישהו והופעות יעלו הרבה פחות אני חושבת שזה ניצול של הלהקה מצידם... :/
D De-Panther New member 25/3/05 #7 ../images/Emo6.gifזו הייתה הודעה..../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif בסגנון פנינה רוזנבלום
M Mrs Love New member 25/3/05 #8 חחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותייייייי
חחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותייייייי