היום אני מאושר וכנראה שאני אצחק כל היום

היום אני מאושר וכנראה שאני אצחק כל היום

איש אחד הולך לבר ורואה שעל המידרכה יושב קבצן ומנסה לדוג דגים מתוך שלולית האיש מרחם על הקבצן ומזמין אותו למשקה. תוך כדי שהם שותים הוא שואל את הקבצן: "תגיד, ממתי אתה דג דגים מתוך השלולית?" עונה הקבצן:"מהצהריים". שואל האיש: "ותפסת כבר משהו היום?!" עונה הקבצן: "כן.... אתה השמיני שלי היום אישה אחת ניגשת לבעלה בהיסטריה ואומרת: "חיים, נראה לי שהשכן מטורף, אתמול הוא ניסה לדרוס את אמא שלי" עונה לה הבעל: " השכן אדם טוב, בואי ניתן לו עוד צ'אנס..." מנהל ניגש לעבוד עצלן ומבקש לדעת מדוע העבודה שלו לא מתקדמת מסביר העובד: תבין בוס, תחנת אוטובוס היא מקום בו אוטובוסים עוצרים תחנת רכבת היא מקום בו רכבות עוצרות השולחן שלי היא תחנת עבודה.... שאלה : מה ההבדל בין אישה לבין בובה מתנפחת??? תשובה : קילו איפור איש אחד רוצה לבקר את דודו המאושפז ברמב"ם הוא מגיע לחיפה ושואל אחד מעוברי האורח: "תגיד לי איך מגיעים לבית חולים?" עונה עובר האורח: "חצה את הכביש בעיניים עצומות וכשתפתח אותם, אני מבטיח לך שתהיה בבית חולים"

תשמעו תקראו ותבינו

איש אחד עומד בכיכר המדינה וצועק: זאת חרא של מדינה, ישראל היא חרא של מדינה שוטר שעובד בסביבה עוצר אותו ומביא לפני שופט השופט שואל מה האיש עשה השוטר עונה, שהשאיש אמר שישראל היא חרא של מדינה. השופט מתעצבן: "אין למשטרה מה לעשות? בשביל זה אתה מבזבז לי את הזמן? יש לי עוד הרבה תיקים. תעופו מפה" השוטר יוצא שפוף מהאולם האיש שם עליו יד ואומר לו: "אמרתי לך שזאת חרא של מדינה?!"

מוחמד5

New member
הנה לכם את ה GPS הערבי הראשון

כאן

מוחמד5

New member
../images/Emo6.gif

מצטרף לשמחה שלך,מצטרף לאושר הכללי. איזה אושר, להתעורר בבוקר ולמצוא את הגבר הקטן ער,ומשחק במיטה,בשקט בשקט.. מבלי להפריע להוריו .. איזה מותק.

מוחמד5

New member
../images/Emo66.gif

תודה רבה, עכשיו אנחנו צריכים בייביסטר ,כי אנחנו מתחילים לצאת ולבלות בתקופה האחרונה.ובלי קשר
אתה מוזמן תמיד לבוא לבקר

THE WIZARD 55

New member
לי אף פעם לא נותנים לישון חחח

אני מנסה להגיד לה זה לילה, תמשיכי לישון.. והיא צועקת לי יש אור בחוץ, קומי

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif כן, אבל זה לא עוזר לי..

היא אומרת לי שאני מדברת שטויות

למעלה