היום אני מחליפה קידומת

גלית2006

New member
היום אני מחליפה קידומת../images/Emo171.gif

לא, לא לעשור ה-3, אלא ל-4... הקיצר, היום אני בת 30.
במבט אחורה, כמו כל אמא, גם אני לא אהיה מקורית, אגיד, שההישג הגדול שלי עד עכשיו - אלה הילדים שלי!!!
גאה בכם, מאוהבת בכם ולא מפסיקה להתפלא מכם!
להוריי המקסימים, שהם גם סבאסבתא נפלאים
עד 120, המון בריאות

גליתי! הרבה מזל טוב ,אושר ובריאות

הרבה הנאה מילדייך המקסימים ושכול משאלותיך יתגשמו!

גלית2006

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo25.gif

איך אני חוגגת? אפשר לומר, שלא חוגגת... היום באה משפחתי בהרכב מצומצם - הוריי ואחי עם חברתו, נעשה על האש (לא משהו מיוחד), והעוגה מחכה כבר מאתמול... התמונה תתפרסם היום. ועוד פעם... המון תודות לכל המברכים! אני גאה להשתייך לפורום הזה עם אנשים כה מקסימים!

המון מזל טוב יקירתי!../images/Emo65.gif

אני כועסת על עצמי
..כי רציתי לזכור לברך אותך ראשונה בפורום זה ולא הספקתי..הקדמת אותי! אז המון מזל טוב והרבה נחת מ2 המדהימים שלך!!
אושר ועושר והרבה בריאות!
ומקווה שאאחל לך פנים אל פנים השבוע!

גליתוש../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

יקירתי, מזל טוב! שתהיה לך שנה מלאת התרגשויות והתחדשויות נחת, אהבה, שמחה... בריאות לך ולאוהביך

מזל טוב ליום ההולדת! ../images/Emo140.gif

מאחלת לך בריאות אושר ונחת מהילדים.

גלית2006

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo51.gif../images/Emo25.gif../images/Emo51.gif../images/Emo25.gif

אתן ממש מקסימות
לטלי ולשלומית על ה
, סורי, שלא יצא לדבר ממש בגלל הלחץ... הפורום כבר מזמן הפך לחלק מחיי
רוצה גם להשוויץ עם ה
, שאמא שלי הכינה לכבוד האירוע
ות

מלא מלא מזל טוב ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif

גלית !!!! המון המון המון מזל טוב ליום הולדתך!!!! מאחלת שתמשיכי להנות ממשפחתך שאין ספק שאוהבת אותך ..תראי איזו עוגה מקורית חבל"ז... תמשיכי להיות כזו חיובית ואופטימית..זה נראה היטב מבין שורות הפורום... תהני מכל שאת עושה ובעיקר מהבונבונים שלך המתוקים.. המון בריאות ואושר
רעות

למעלה