היום אני מכינה שאוורמה , תנו לי רעיון איך

היום אני מכינה שאוורמה , תנו לי רעיון איך

לאכול את השאוורמה בלי פיתה, אפשר על צלחת עם טחינה וסלט, אך האם יש משהו שיכול להחליף את הפיתה?
 
למה צריך להחליף את הפיתה?

תאכלי ישר מהצלחת ותהני מכל ביס...

אני אוהבת שעל יד המנה העיקרית שלי (שהיא לרוב בשר/עוף/דג יש לי מגוון של ירקות... גם ירקות מאודים או אנטיפסטי, גם סלט ירוק, גם סלט כרוב וכו... ככה אני שובעת בקלות בלי פחמימות (לפחות לא פחמימות מובהקות) ולא מרגישה בעונש, כי המבחר כ״כ גדול
 
שווארמה

כסוכרתי וכמטפל ברפואה משלימה כ 10 שנים אני אוכל בריא, שווארמה אני אישית אוכל מידיי פעם כי הבשר מעובד ולנו דיי מזיק כחולה סוכרת וסוכרת נעורים, במידה ואני כן אוכל לחמניה מקמח שיפון או מלא או ללא פיתה מוסיף סלט מעט חומוס שיש בו גם פחמימות. אבל זה אני :)
 
תקן אותי אם אני טועה

אבל כשמדובר ב״שוואיה בייתית״ בארץ בדרך כלל מדובר בסה״כ בנתח של עוף (הודו או פרגיות) חתוך לרצועות דקות. זה לפחות מה שאני מכירה ומכינה בבית, בעצמי.
 
תלוי בבשר

בעקרון ברור שעדיף שווארמה ביתית. עדיין חשוב לשמור על אכילת בשר כמו שציינתי קודם. טחינה גולמית שמכינים לבד מצויין, במידה ותירצי מתכונים ביתיים ובריאים בכייף.
 
מכירה את המתכון , עדין לא ניסיתי, נראה רעיון

נהדר לפיתה, רק צריך ללכת לעדן טבע מרקט לקנות קמח קוקס ופסיליום, חייבים לנסות. את השאוורמה אכלתי בצלחת עם סלטים טחינה ופרוסת לחם קל לניגוב הטחינה.
 
למעלה