היום אני מרגישה קצת יותר טוב

היום אני מרגישה קצת יותר טוב

שלום שלום לפעמים מתחשק לכם לעמוד על הראש באמצע הרחוב ולצעוק דיייייייייייייייייייייייייייייייי??!!! ככה אני מרגישה המון המון זמן מיכל - גם לי וגם לבעלי אילו נישואין ראשונים אני צעירה אני כולי בת 24 ואני דתיה - כמובן זהו אין לי הרבה מה להוסיף שיהיה לכולכם אחלה יום /לילה צ`או

פלג^ר

New member
הו חדשה מגניב.אני בערך בגילך..

ואמא לבן 4.תאמיני לי תראפיה הטובה ביותר זה לצעוק ולהשתולל.אוהבת

פלג^ר

New member
אה.אני אומרת לך כמדריכה קבוצת..

טיפול להתמכרויות.סמים במיוחד.ובהצלחה.

אושר מתוקה !!!!!!

יקירה אכן התחושות שלך די מרגשות, אך אל דאגה אלו חבלים שאנו חייבים לעבור בחינו כך או אחרת!קחי אחריות על אושרך הלחמי למען אושרך. הדרך אל האושר בעלת קשים שמוסיפים לנו רק התנסות למידה בגרות והתבגרות. ביננו אושר ........ אני מעדיפה את ההתנסות מאשר בלעדיה, גם כשהיא קשה. :) דרך אגב ניסתם יעוץ בעיניני משפחה ? אולי לא כלו כל הקיצין ? מאחלת לך דרך צלחה באשר תלכי! באהבה חלומית:)

מיכל לב

New member
נכון,אולי לא.

גרא, הקים פורום חדש שנקרא ``גישור`` והוא מיועד בדיוק למקום בו מסתיימת התקשורת ומתחילה התשחורת, אולי הוא יעלה בפנייך רעיונות וחומר למחשבה?! לדעתי כדאי לנסות.

ח.ג.

New member
מה את מבקשת ?

לפונה שלום אני שומע בכתיבתך הרבה עצב,תיסכול,כעס,החמצה ועוד רגשות קשים.האם את מוכנה לפרט מה את מבקשת לקבל מהשתתפותך כאן? :cool: :cool: :cool:

מיכל לב

New member
היי ח.ג שמת לב לעובדה

שאנחנו גולשים באותה השעה, ושזו לא פעם ראשונה? כשאתה מבקש לפרט מה היא מבקשת לקבל מהשתתפותה,למה אתה מתכוון? היא יכולה גם סתם לקטר ;-)

ח.ג.

New member
היי מיכל

נעים לפגוש אותך תיזמון מעניין כדבריך.באשר לפירוט כדי לכוון אותי מה היא מבקשת? וכמובן יש מיגוון אפשרויות עצה,הקשבה,עזרה,תמיכה,חיזוק,עידוד,אהבה,חיבוק,ליטוף ועוד מיגוון לרצונו של כל אחד.הפרוט מאפשר להתחבר לרצונו של השואל ומאפשר דיאלוג פורה.מה דעתך? B-) B-) B-) B-) B-)

מיכל לב

New member
:) :) :) :) מצחיק שכמוך..

איך בדיוק אתה מבדיל בתגובותייך בין תמיכה, חיזוק ועידוד שלא נדבר על אהבה,חיבוק או ליטוף... דעתי, לך אם מה שאתה מרגיש,כשהכוונה טהורה והלב פתוח, רוב הסיכויים שזה יתקבל ככה גם בצד השני. לילה טוב וחלומות נעימים!

למעלה