היום אני עובדת עם הסייחה שלי

היום אני עובדת עם הסייחה שלי../images/Emo160.gif

אני עוד מעט זזה לחווה והיום אני עובדת עם הסייחה שלי כי היא נהיתה נורא קשה אחרי 5 חודשים בשדה היא נהייתה סוסה פראית יש פה עוד מישהו שעובד עם סייחים?או שיש לו סייח אני אצלם אותה ואשלח לכולם תמונות!!! היא כ"כ גדלה!!! ואני רוכבת על הסוסה הפששששושית שלי אני חושבת שיעור בלי עכובות או בלי אוכף אני מקווה שלא יהיה לי בלי ראשיה... כל יום ראשון יש לי שיעור בלי משהו שבוע שעבר כבר היה בלי אוכף ואתמוד במקרה היה קפיצות בלי אכובות תאמינו לי עדיין כואב לי התחת והרגליים עוד יותר איזה תרגילים קשים עושים לכם (לרוכבים) נראה לי שאתם היום בביצפר לא? טוב אז ביי

TauraMan

New member
גם אני עובדת עם סייח ../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

איזה כיף זה הא? למרות שבפעם שעברה שעבדתי איתו זה היה פעם ראונה עם עוד סוסים במנז והוא השתגע שהם עברו לקנטר והסתובב והביא לי בעיטה בבטן..
אבל היום אני אשטוך אותו ואעבוד איתו לבד.. אני אנסה להשיג תמונות שלו עובד.. .שמן שלי
אנחנו מדי פעם עושים כאלה שטויות בשיעורים... לא תמיד בלי אוכף בגלל שיש סוסים רגישים... אבל נגיד יש ליין של 6 מכשולים עושים את זה בלי ידים ונגיד במכשול ה2 את מוציאה רגל מארוכבה ימין, ב3 מארכובה שמאל, ב4 מחזירה לימין ב5 מחזירה לשמאל וב6 לוקחת מושכות.. חחחח זה ממש מגניב

aloniguy

New member
גם אני עובד עם סייח

טוב זה הסוס שלי אני עובד איתו הרבה מאוד בראונד פן זה מחזק את הקשר בנינו. וברכיבה אנחנו מסתדרים חוץ מזה שהוא ממש ממש רגיש לרגל אז כל פעם שאני נוגע בו עם רגל פנימית כדי לבקש כיפוף הוא מקבל את זה כדירבון ורץ קדימה אבל זה מסתדר עם הזמן... אבל לעבוד עם סייחים זה קריעת תחת אבל כשמגיעים לתוצאות זה הכי כיף מכל דבר אחר וזה גם מאוד קידם אותי ברכיבה...

בסוף הכל ניגמר טוב

רק שהיא עוד מזה פצועה שבוע שעבר היו צידים ביער ובדיוק נכנס חזיר בר לשדה של הסייחים והם ניסו לירות בו והסייחים כ"כ נבהלו שכולם ברחו וקרעו 8 חוטי טיל עם חשמל כי זה 8 שדות אחר אחרי השני רק של הסיחים והפרות והסייחה שלי נפצעה כל איזור הצוואר למטה כי היא היא קרעה גם כמה אז בכיתי והכל כשתיפלתי בה ואז הכל היה טוף ואז היה לי שיעור שעתיים ככה,וזה כן היה בלי ראשיה... ואאיייי איך כואבות לי עוד הרגליים ועשינו מלא סללומים בלי ראשיה והכל,היא עשתה 1 מתוך שתים בהתחלה ואז היה מעולה בטרות ובקאנטר ואז עשינו קצת בלי אכובות חצי שעה כזה לקירור עשיתי טיול קטנטן כי כמעט בכל יער יש ציידים

צדק8

New member
אנחנו ?

כאילו את ואני וליאן ויוטה ודנה ? מה הוא חולה נפש ???

למעלה