היום אני עייפה - וגם לדורית...

מיליתו

New member
היום אני עייפה - וגם לדורית...

לדורית, ההודעה שלך כבר לא קופצת כי היא ישנה, אז הנה העלתי אותך לכאן. מה שעוזר לי זה בעיקר אמונה, אבל גם אצלי יש המון המון רגעים של חרדה, וסרטים היסטריים שרצים לי בראש עם המקרים הכי גרועים שיכולים להיות. ועכשיו אלי - בא לי קצת לקטר על זה שאני עייפה, ויש המון דברים שאני רוצה לעשות, ואין לי כוח להתחיל, ובטח שלא לסיים. לא יודעת למה אני כל כך עייפה. אני רוצה לחשוב שזה כי חזרתי לקחת תרופות מעייפות, אבל אני על מינונים נמוכים, אז למה? חוץ מזה - היום הלכתי לקחת תו חניה באוניברסיטה, והסכימו לתת לי רק לסמסטר אחד (עד פברואר) כי האישור מביטוח לאומי הוא רק עד סוף מרץ, ורק אז תהיה לי שוב ועדה. ומה אני אמורה לעשות בחודש מרץ? אמרו לי - כשתגיעי לשם דברי עם מנהל הביטחון - איזה מעצבנים!!! בשנה שעברה גם היה לי אישור עד מרץ (כי הם מאריכים בשנה), ונתנו לי לכל השנה, אולי כי באתי יעם קרחת, ועכשיו כבר צמח לי השיער? הלוואי ובאמת הייתי מסיימת את כל הטיפולים בקצב צמיחת השיער. חוץ מזה, אני כבר קצת מותשת מעבודת המחקר שלי, רוצה לגמור איתה, ומרגישה תקועה. אין לי כבר כוח להתרוצץ בכל הארץ, אבל אם לא אעשה זאת, העבודה פשוט לא תיגמר... אני גם אמורה לעשות בדיקת PET CT, ואני שונאת את הבדיקה הזו כי צריך לשבת מלא זמן בלי לזוז, ואין לי סבלנות, ואחר כך משתגעים עד שיש תוצאות. הנה, אני כבר במתח. מה יהיה עם הלימפומה תחזור. מישהו למעלה יחליט שסופסוף דברים התחילו להסתדר לי אז צריך להרוס... אוף.

תו חניה

הפרוצידורה לתו חניה לא דרך האוניברסיטה. עלייך לגשת למשרד הבריאות באזור מגורייך עם מכתב מפורט מהרופא האונקולוג שלך, שאת מקבלת טיפול שגם גורם לך לעייפות. משרד הבריאות יצייד אותך עם אישור למשרד הרישוי ותקבלי תו חניה משולש במקום בלי טובות של המאבטחים באוניברסיטה. בהצלחה ורפואה שלמה.

מיליתו

New member
באמת?

עד עכשיו, לא הרגשתי ממש נכת רגליים. בדרך כלל אני אפילו פעילה. פשוט באיזור האוניברסיטה אין חניה... רק מאוד רחוק, וזה באמת מוגזם. בכל מקרה אני זכאית לתו חניה פנימי של האוניברסיטה. אני רק צריכה לשלם עליו 360 ש"ח. אבל עם אישור מביטוח לאומי, מגיע לי לקבל אותו חינם. אתה באמת חושבת שיתנו לי משולש? לא נראה לי, זה לא שאני לא יכולה ללכת אול לעלות במדרגות. ביום טוב אני עולה אפילו 7 קומות כשאין לי סבלנות למעליות של האוניברסיטה (ביום רע, אני לא עולה אפילו 7 מדרגות..., אבל מי סופר?)

נמלולה

New member
מותר להיות עייפים...

אבל אל תשכחי שמחר תזרח השמש, ויופיע יום חדש!

תשובה למיליתו תן נכה

תו נכה משולש לא לנכי רגליים, זה לאנשים חולים כרונים ונכון להיום את נמנית מבין חולים אלה. עד כמה שידוע לי את לא צריכה אישור מביטוח לאומי אבל אם את מקבלת קצבת נכות צרפי אותה למכתב של הרופא וסעי למשרד הבריאות. אני כמעט בטוחה 99,9% שאת זכאית. זה מידע אישי אני לא עובדת בתחום.

אבועופר

New member
מיליתו יקירתי

משונה שאני אגיד לך סבלנות ואורך רוח?? הרי את היא מי שמעודדת בוקר וערב אינשאללה עבודתך תסתיים בהצלחה וגם תמצא דרך בהקשר לתו חניה. עד כאן הקפה א.ובקשר למישהוא למעלה נדמה לי שסעדו העסיק אותו בזמן האחרון עכשיו הוא כבר פנוי.היום בשיחתי עמו אזגיר את עניניך ואבקשו להעלות את תיקך לראש הערימה.

ihovav

New member
מתערבת איתך

שמחר את נכנסת עם הודעה: זהו, עבר לי. היום אני כבר שמחה... סתם היה לי מין יום כזה אתמול... המון בהצלחה בפט, ספרי לנו איך היה... (למה צריך לשבת מלא זמן בלי לזוז? וכמה זה מצא זמן?)

דגנילי

New member
מיליתו יקירה.. אומנם את חושבת שאת

סופר וומן.. אבל את בנאדם.. אומנם נעלה אבל בנאדם.. את מרגישה לא טוב, נותנת כדורים וגם שוקדת על העבודה, לומדת, מתרוצצת ברחבי הארץ... ומה עם לנוח? ומה עם הנפש שלך..אני לא מתפלאת בכלל שקשה לך. רק מלשמוע אותך קשה לי. למרות שכמו IHOVAV אני בטוחה שאת ממשיכה באותו קצב.. כי את כזאת.. ואולי את באמת סופרוומן..

מיליתו

New member
וואלה, אני אנושית...

ביום ראשון סיפרתי לאמא שלי מה עשיתי: "הייתי באוניברסיטה להזין נתונים למחקר, ולהכין חומר להמשך, בדואר לשלם שכ"ל, בקופ"ח בשביל לריב על תרופות ואישורים, בביטחון של האוניברסיטה בשביל תו חניה, בשיעור יוגה, בטיפול פסיכולוגי, ובמכולת. ואז... חזרתי הביתה, השעה היתה שתיים וחצי בצהרים..."

למיליתו-בהקשר לתו חניה..

אין לי כ"כ מה להוסיף,התו המשולש הוא לא למשותקים אלא באמת כמו שנאמר לחולים, וכו' הבעייה הגדולה היא... שישאלו אותך במשרד הבריאות לשם מה את צריכה את התו? ואז..כפי שבטח את יודעת (מצטערת לומר) אסור לך לומר שלעיתים את יכולה לעלות 7 קומות ב 60 שניות
,את צריכה לומר שרוב הזמן את מרגישה תשישות... ואז הסיכויים גדולים יותר לקבל את התו.. בהצלחה

למעלה