היום אני פשוט שופעת רעיונות...

קולאז

New member
היום אני פשוט שופעת רעיונות...

שירים שבהם מופיעים תופעות טבע כמו ערפל,מונסון, הוריקן, טורנדו, אריאל שרון...וכ´ו (כולל גשם למרות שכבר היה...). והדוגמא המתבקשת: גשם חזק של מוניקה סקס

N@talie

New member
וברוח הדוגמא...

"גשם כבד עומד ליפול"- אביב גפן. וגם: "תם השרב הגדול...."- גידי גוב (שרב זו תופעת טבע, לא?)

קוציני

New member
ערפילים כיסו את הנהר מקטיושקה אז

יצאה לשוח .... וגם גשם כיסה את אספלט הכביש ביום הכי קר בשנה - נורית גלרון אריאל שרון - אל תדברי על אריק - שלומי שבן

naps

New member
רעמים וברקים

בליל חורף קר לא נשמעים תמיד אותו הדבר...

Chandler Rulz

New member
תיקון קטן...

רייניג מן זה לא של גלוריה גיינור, זה של The Weather Girls

למה לומר סתם ../images/Emo35.gif

המקור הוא של גלורייה גיינור - לך תבדוק אפילו...

Chandler Rulz

New member
אני לא אומר סתם.

אולי גלורייה גיינור ביצעה את השיר הזה (אני בספק ענק) אבל המקור הוא בהחלט של הווטר גירלז... זאת טעות נפוצה, כמו שאנשים מתבלבלים בין מרדית´ ברוקס שמבצעת את השיר ביץ´ לבין אלניס מוריסט שלא קשורה לשיר הזה בכלל...

אולי... למרות שאני אישית לא מתבלבל

בכלל לבין מרדית´ ברוקס ואלאניס מוריסט, איפה הקשר כאן

Chandler Rulz

New member
יש לי:

עברי לידר - גשם אחרון אלי לוזון - גשם A1 - Here Comes The Rain The Avalanches (זה שם של להקה אבל עדיין...) R.E.M. - I´ll Take The Rain זהוו........ אני יודע, יותר מידי גשם...

אתנה33

New member
תופעות טבע , מרימה את הכדור ../images/Emo180.gif

אל ערפל גופך גופי מתגעגע שירים על דנובה ותכלת על שלגים רחוקים ופרחים גשם גשם בוא גשם גשם שובה גואה הנחל ושוטף וגם אותנו הוא סוחף זריחה שקיעה זריחה שקיעה יום רודף לו יום ידענו אש ידענו רעם ואהבה בת 20 / עקבות סופה אשר חלפה לה יש קשת של גוונים מי אני היום ומה אני עם הגשם הראשון אני אעלם אין דבר הרוח לא יסער מחר ראשך הניחי על הכר אך בליל סערה עת הרוח קרה אור של נר מהבהב בחלון שקיעה ורודה על סף הרחוב הברק פולח כחנית סער סער שר לי מגבוה גם ברעב וגם בכפור הם לא חדלו לשיר ערפל מכסה עוד את העיר את העיר ערפילים ערפילים ערפילים הוי שדות שדות שבמרחב קורעת סופת עננים יעץ את הזעף יכחילו שמים היא חותרת מקוטרת מר ופלא מצולקת מסופות וזעץ קרב שלג על עירי כל הלילה נח

Michelle602

New member
אפשר גם בתוך השיר?

משינה - אחכה לך בשדות "...התיאור שלך לוטה בערפל לא צריך להתנצל..."

למעלה