היום אני ראשונה ,בוקר טוב חג שמח

misu007

New member
שלום לכולם אני מודה לא טפסתי

אני לא בטוח שאני כותב נכון למרות שקיבלתי הסבר אם גם הפעם לא הצליח אז אבקש שנית את אזרתכם

emmy5

New member
היום אני ראשונה ,בוקר טוב חג שמח

היום יש לי את העוזרת ,אחרי זה יש לי מסיבת חנוכה באולמי רון, יום חמישי בדרך כלל אין לי זמן למשחקים ,אני בדרך כלל אוהבת לראות אותכם אחרי הצעדה ...
גדול ,שיהיה לכם יום נפלא

צהריים טובין לכולם ../images/Emo140.gif

עד שגמרתי עם הבישולים לסופה"ש ברח לי הבוקר... ועוד לא יצאתי לצעדה היומית...ויש עוד כל מיני סידורים .....אז מאחלת לכולנו סופ"ש נפלא... ושנה אזרחית טובה ומאושרת...ופרוייקט קטן לסבא אורי...מה תוכל להוסיף לתמונה??? (

emmy5

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo42.gif

בוקר מקסים לכם ,מתגעגעת

emmy5

New member
../images/Emo79.gif תמיד עושה לי בעיות

שיר עבורכם אולי משהו מכם יזביר לי מה ההבדל בין קישור ראשון לשני ...בטח דני יודע (הוא היה חסר לנו אתמול ,בטח חוגג ,הלוואי)

נֵנָה

New member
בקר טוב לכם יקרים ../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

להודעה אפשר להוסיף 3 קישורים רגילים שבהם מעתיקים את כתובת הקישור ומדביקים לשורת ה "קישור" למטה ולתת לקישור שם שמנחה ב-"תיאור" (השם יופיע תמיד בתחתית ההודעה שלך ועליו יש ללחוץ כדי להגיע אל אותו קישור). ואפשר להוסיף עוד 3 קישורים נוספים מתחת בהעתקה והדבקת כתובת כנ"ל ולזה מוסיפים "מחרוזת" (שהיא מלה או כמה מלים שמופיעות בגוף ההודעה עצמה (ונצבעות אחר כך בכחול) שעליהן יש ללחוץ כדי להגיע אל אותו קישור שנתת ... אני מקווה שלזה התכוונת אממי
אז עכשיו תוכלי להביא לנו הרבה קישורים נחמדים בבת אחת
חג שמח ומוארלכולנו ולכל ילדי ישראל
אתכם תמיד

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב ובוקר אור עם אפי יחד |בלון

שלום לכולם, ושלום לך אפי חמודה,
אנו מחפשים אנשים נחמדים שיצטרפו לפורום, והסקתי מדבריך שאת אכן כזאת ובנוסף לזה גם אומנית. - נפלא. אני בטוחה שאת תהני מהפורום כפי שכל אחד מאיתנו נהנה בו, וכדי שהנאתך תהיה מושלמת אנא רשמי הודעה עם תאריך יום ההולדת שלך (לא צריך שנה) יום וחודש וזהו, כדי שנוכל לחגוג איתך יחד. ושוב, נקווה שתהני, ושתתרמי ותיתרמי כדברייך בהרבה הערכה יעלי

מנורה

New member
בוקר טוב חברים ../images/Emo42.gif אמי תודה

על הקפה שיהיה יום נלא מלא חיוכים

מנורה

New member
סליחה לא יודעת למה הקובץ לא בסדר

אז שוב שיהיה יום נפלא ולאמי תודה על הקפה

emmy5

New member
מנורה בוקר טוב עכשיו או לנו ../images/Emo24.gif

כמה טוב שאני רואה עוד משהי ,העוזרת לא היגיע ,הרוסיים חוגגים את הקריסטמס ...אולי תבוא יותר מאוחר ...הבית ממש לא מלוכלך

שרה16

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

מזמן לא כתבתי.. היו לי ימים משוגעים מלאי פעילות,וגם אני קצת חולה. טיילתי במרכז ובחיפה ואירגנתי יום יצירה בישוב שלי,כך שחופש לא היה לי במיוחד לעצמי. מקווה לסוף שבוע יותר שקט.

נֵנָה

New member
שרה'לה ../images/Emo24.gif תהייה חזקה ובריאה

ותרגישי טוב מותק שולחת לך
חם לחיזוק
להתראוווווות

maxima

New member
בוקר טוב כולם........./images/Emo24.gif

לשרה החלמה מהירה........ ולכולם יום נהדר צאו להנות מהשמש הניפלאה אני מסיימת בערב שבוע של סבתאות כייף אך מעייףףףףף

emmy5

New member
מקסימה בוקר טוב ,לי היה קצת חופש

אני סבתא לחיילים ו סטודנטים ..מחר הם יהיו אצלי ,נפגשים כל הבני דודים ...במיוחד רוצים לראות את הנסיכה הקטנה שהתחילה קצת מאוחר ללכת אבל עכשיו גם רצה ,...בטח החייל החדש שיבוא לחופש ...אני זוכרת את עצמי סבתא בתפקיד , חה חה חחחה , לא לא גמרתי אני כל הזמן בתפקיד ואני מאוד מרוצה ...הלוואי ה' יתן לי כח שיבואו ..כל טוב לך מקסימה ,את נהדרת ,מגיע קצת חופש

emmy5

New member
שרהל'ה בוקר טוב..../images/Emo24.gif

האיקר שאת מרגישה טוב ויש לך תעסוקה ,תיהני וחג שמח ...

emmy5

New member
עוד מעט שנת2004 ,רק אתמול ...

היה 1999, מאחלת לכולם בריאות ושלום . שלום 2004 !!!!!

מנורה

New member
מקבלת בשימחה את השנה החדשה

כלל וכלל לא מתגעגעת ל 1999 השנה הכי עצובה בחיי. בשנה החדשה עוברת דירה וחוגגת 40 שנה לנשואים המון חלומות תוכניות ותקוות העיקר להיות בריאים ולכם חברי

emmy5

New member
מנורה,אני מאחלת את כל הטוב שבעולם

שיהיה לך בריאות ואושר יחד עם בעלך והמשפחה .הרבה נחת מכולם ... שנת שלום עם חלומות שמתחדשים(.לא בטוחה שזו המילה הנכונה) חלומות שיהיו למציאות

yaely2

New member
מנהל
בוקריים טובים לחברות ולחברים שלי

לחלק מהחברים הטובים שלי שמצאתי פה הבוקר - שלום
לאמי שהצליחה להיכנס ראשונה היום. לננה על ההסבר, שגם אני נהניתי ממנו, מנורה, על התמונה שהצלחת לשלוח לשרה, הבנתי שנהנית מכל הלחץ, הלוואי שרק תהיי בריאה מקסימה עוד מעט מקבלת את עצתך ויוצאת לשמש אתמול חזרתי מאוחר, וגם לא כל כך יכולתי להיכנס למחשב. מערכת ההגנה של הוירוסים שמה על המסך שלי הודעה ענקית.
גם הבוקר בקושי הצלחתי להזיז ולכתוב. בא הטכנאי, נגע פה, לחץ שם והכל בסדר. הוא הסביר לי הסבר טוב איך להפעיל ומה לעשות, אני הבנתי מצויין. נראה מה יקרה כשזה יקרה שוב, אם אדע ואזכור מה צריך לעשות. היום הכל פועל בסדר, גם אני. גם אני מקווה ששנה 2004 תביא בכנפיה הרבה דברים טובים יותר. לכולנו שיהיה רק טוב. אמן. יעלי

למעלה