היום אני שמח כי עברתי טסט
S Secular New member 10/1/02 #1 היום אני שמח כי עברתי טסט ../images/Emo131.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
T TheIllustrator New member 11/1/02 #4 מזל טוב! ../images/Emo6.gif איזה טסט זה היה? הלך קשה או קל? ועל איזה אוטו למדת?
S Secular New member 11/1/02 #6 היי אילו, אם כן,זה היה טסט 2!!וזה היה קשה כי זה היה ב-7:30 בבוקר,בגשם,שהכביש חלק ושכל השפרצה על הולך רגל,משמעותה פסילת הטסט-כך שהייתי צריך להיזהר במיוחד!
היי אילו, אם כן,זה היה טסט 2!!וזה היה קשה כי זה היה ב-7:30 בבוקר,בגשם,שהכביש חלק ושכל השפרצה על הולך רגל,משמעותה פסילת הטסט-כך שהייתי צריך להיזהר במיוחד!
T TheIllustrator New member 11/1/02 #10 ואללה../images/Emo35.gif השפרצה בטסט על הולכי רגל זה פסילה? לא ידעתי... אבל האמת, זה מה-זה כיף להשפריץ עליהם! LOL (סתאאאם.... כאילו דהה! ) אגב, על איזה אוטו למדת ובאמת, איך זה היה לנסוע הגשם ועל כביש חלק? (אבל אולי הבוחנים מתחשבים יותר במצה כזה, לא ככה?)
ואללה../images/Emo35.gif השפרצה בטסט על הולכי רגל זה פסילה? לא ידעתי... אבל האמת, זה מה-זה כיף להשפריץ עליהם! LOL (סתאאאם.... כאילו דהה! ) אגב, על איזה אוטו למדת ובאמת, איך זה היה לנסוע הגשם ועל כביש חלק? (אבל אולי הבוחנים מתחשבים יותר במצה כזה, לא ככה?)
S Secular New member 11/1/02 #11 למדתי על סיאט-הילוכים(כמובן...) תאמין לי שהבוחנים לא מתחשבים בשום דבר חוץ מבכסף שהם ישיגו אם יכשילו מישהו כך שצריך לנהוג פרפקט!!
למדתי על סיאט-הילוכים(כמובן...) תאמין לי שהבוחנים לא מתחשבים בשום דבר חוץ מבכסף שהם ישיגו אם יכשילו מישהו כך שצריך לנהוג פרפקט!!
T TheIllustrator New member 11/1/02 #12 ונהנהת משיעורי הנהיגה? איך היה המורה? על כל פנים... מעתה, סע בזהירות ותהנה.
S stan_southpark New member 11/1/02 #8 ../images/Emo49.gifיש לך אוטו?../images/Emo18.gif../images/Emo131.gif../images/Emo131.gif