היום אצל עזרא וגם על הדייג בדולפי

היום אצל עזרא וגם על הדייג בדולפי

הייתי אצל עזרא ב1 וחצי בערך וקניתי רולר קטן פשוט ב55 ש"ח. הוא בן אדם מאוד נחמד ואיכפתי וגם הוא זול יחסית. אני צריך בנתיים רק להחליף טבעות ולשים מתקן לרולר ואני מסודר.(אני יקנה עוד חודש גג.) בקיצור היה אחלה . ובקשר לדייג: היה דייג טוב ודגתי בננה יפה יחסית ועוד קטנים.

zoharfi

New member
למה להחליף טבעות ?

ואולי תדבר איתו שייתן הנחה לחברי הפורום, בפעם הבאה שאתה הולך אליו ?

תשובה

בגלל שהטבעות שהכנתי הדבקתי אותם בסלוטייפ והטבעות הם בעצם עיגולי מחזיקי מפתחות.היום הלכיתי לדולפינריום ודגתי ככה (בוס 6 ורולר קטן=בולונז) ודגתי בננה יפה ושמנה ועוד כמה תרחונים וארסים ובננות. יש בורים אבל הם אוכלים וקשה לתפוס אותם. אין לי בעיה לדבר איתו בקשר לפורום,אני חושב שאני ילך עליו בעוד חודש או 3 שבועות או שבועיים. בייי אגב ניר ברנר אם אתה קורא: הוא הציע לי שאדם יתקן לי את הטבעות,הוא אמר שהוא אחלה ילד. וראיתי את הרולר שלך,הוא עולה 75 אז קניתי יותר זול.אחלה רולר יש לך.

alonps

New member
../images/Emo110.gifהנחה אצל עזרא

עזרא אמר שמי שיגיד שהוא מהקהילה שלנו יקבל הנחה. הוא לא רצה לציין איזו וכמה.. ולכן ההנחה לא פורסמה בלוח.

חבל קניתי אצלו לא נורא

שאני יקנה לבוס שלי טבעות והוא יים לי אותם אני יזכיר לו את הפורום.

zoharfi

New member
אולי כדאי ללחוץ אותו קצת יותר...

להסביר לו שאם תתפרסם הנחה קונקרטית כמו אצל המתחרים שכבר מפורסמים בפורום, אז יבואו אליו יותר לקוחות. אני אישית קשה לי להאמין שאגיע אליו, כי אני לא יודע איפה זה, לא רוצה להסתבך בתל-אביב וגם בטח קשה למצוא חנייה לידו... אגב, מישהוא יכול לפרסם מחירים מדגמיים של דברים שקנה אצלו. אצל חי-בר למשל, כל הזרזרות דמויות דג עולות 25 ש"ח (פלסטיק או מתכת). 10 קרסים קשורות של כל הפירמות (כולל MUSTAD) עולות 4 ש"ח.

אהלן אוהד -

אכן אתה יכול לפנות לאדם שיתקן לך, אך ברור לך שזה לא יהיה בחינם... ואכן יש לי אחלה רולר
. תתחדש !

על עזרא

שהלכתי עליו אמרתי לו שסיפרו לי עליו אז הוא צחק ואמר מה אתה עוקב אחרי ואז רציתי להגיד לו על הפורום,חבל אבל פעם הבאה... וניר בקשר לעזרא ואדם-עזרא כבר ירכיב לי את הטבעות...

לייזר

New member
לאוהד

מה כל הענין ?מאה שקלים מרכיבים לך טבעות ומחזיק לרולר בכל מקום ובצורה מקצועית. בהצלחה

זה העניין

הכסף לא בא לי בכזאת קלות כמו שאתה כותב,אני עובד יום של 10 שעות מרוויח 120 ש"ח וזה קריאת תחת.וגם שעה 30 ש"ח אבל פעמיים בשבועיים אז קשה לי להסיג את הכסף.

לייזר

New member
הבזול הוא הביוקר

חבוב אני בדיוק יודע את המצב ולכן לא למהר .בסבלנות לחסוך אז יקח עוד כמה זמן ויש עבודה טובה כי עבודה גרועה כל יומים התבעות נופלות ושוב זה עולה כסף. אני רק מציע אתה תעשה מה שאתה חושב.וקח טיפ אל תיקנה תבעות אם זנב קצר כי הם בכל הזדמנות יוצאות. בהצלחה

לייזר

New member
אוהד שכחתי להוסיף ש.....

אני עושה אחלה טבעות לבד ולא ממחזיק מפתחות ואפשר להדביק אותם אם סרט הדבקה .אזוליר-בנד.והם מחזיקות מצויין ועולות שלושה שקלים רק מחיר הסרט הדבקה.השיטה טובה לכולם אם פיתאום נשברה טבעת בים.

HelloweeN

New member
לייזר

בזמנו, כשעוד גרנו בברה"מ, אז כל נושא הדיג שם מאוד מאוד מפותח... יש נהרות, וכמעט כולם מתעסקים בזה. הנקודה היא, ששם כמעט הכל עשו לבד. קנו חומרים בסיסיים ובנו לבד את הדברים. וסבא שלי בזמנו היה בונה הרבה דברים שאולי לנו כיום ניראים בסיסיים, בעצמו. טבעות לחכות, מצופים, משקולות היו יוצקים לבד... כך שאם אדם רוצה לבנות בעצמו, אני בטוח ומשוכנע, שאם הוא ישקיע במלאכתו כיאות, הוא יבנה לעצמו חכה שתחזיק מעמד שנים רבות.

אוריא

New member
אתה יכול להיות בטוח...

אתה יכול להיות בטוח שעזרא יודע על הפורם.

zoharfi

New member
לא הבנתי. הם יצאו מהמקום ?

אני בכל אופן יכין טבעות מקליפסים שמהדקים בהם ניירות. הקליפס הוא חוט מתכת עבה, אני מגלגלה כמה ביחד וזה יוצא חזק. אני מגלגל את שתי הקצוות כך שנשארים לי שתי קצוות אותם אני יכול להצמיד לבוס. אם יש לך בעיה כספית, כדאי לך לנסות לאלתר... לי אין בעיה כספית, אבל הרבה יותר כייף ויש בזה יותר סיפוק אם אתה יוצר יש מאיין ולא קונה מוכן. אחרי שיהיה מוכן אני אשלח תמונה לפורום. עכשיו נשאר לי רק לחבק לבוס עם אזיקונים+איזוליר בנד.

למעלה