היום באג´נדה - חופש הדיבור

gila1

New member
היום באג´נדה - חופש הדיבור

הדבר שאני הכי שונאת בעולם הפוליטיקה-תקשורת (עולם אחד לדעתי) זה את תופעת סתימת הפיות שבאה בשילוב עם התלהמות ועדריות . אתמול טד טרנר (הבעלים של ה-CNN) אמר שישראל והרשות הפלסטינית מפעילות טרור אחת כלפי השניה - O.K. , אז אמר . וישר , כמו התפרצות הר געש שומעים "הכבלים צריכים להפסיק לשדר CNN" . אז נעזב את מה שאני חושבת על CNN וגם על מה שטרנר אמר אבל מה עם חופש הדיבור - מה קרה לו ? הלך לישון ? יש אימרה באנגלית שאומרת "Either you go with the first amendment - or you don´t" אז נכון שאנחנו קצת יותר שמרנים בקטע הזה - אבל מפחיד לחשוב שהרוב פה מתחיל לדרוס . -> טוב , אני מודעת לזה שזה ממש לא קשור - אבל רובינו , גם אם לא חיים פה , קשורים באהבה למקום הזה (ביית , לאו דווקא "מדינה") , לא ? בפעם הבאה אני אספר על כמה שבאסה לי כי אני חולת טרשת ולא אגלוש לשטויות - מבטיחה ! גילי .

anat11

New member
היום באג´נדה

כל נושא שמטריד אותך (טוב, כמעט כל נושא), הוא טוב לאג´נדה שלנו וממש אין חובה לדבר רק על כמה שסבבה להיות טרפצתיים (מה, לא אחלה?) מה שכן, יכול להיות שיהיו נושאים לגביהם לא יהיו לך הרבה/any תגובות, כי ענין פלוני או אלמוני אולי לא עורר את יצריהם של אנשי הפורום...

gila1

New member
יש לי הרגשה ../images/Emo4.gif

שאת לגמרי צודקת - מה איתכם אנשי פורום טרשת יקרים שלי - צאו מהבועה ... טוב האמת היא שרוב הזמן גם אני בבועה הרבה יותר כיף להרגיש "וואי , יש לי טרשת ואולי פעם תיפול לי היד" מאשר להכנס בפול גז ל"מצב" (באמת - לא בציניות !!!) . טוב , טוב , בלי קשר - אוהבת אותכם , יום טוב , ומחר כבר סוף השבוע .

למעלה