היום באולפן השקוף בירושלים-

maayanl24

New member
היום באולפן השקוף בירושלים-

10:00 "בוקר ירושלמי" - עינת שרוף מקיבוץ רמת רחל. 11:30 "יפה לך" עם אורנה דץ, מיכל אמדורסקי ושרון חזיז 14:00 "כוכב נולד" העונה החדשה - סוגרים את הנבחרת 15:00 אורנה דץ מסכמת ומדרגת את הרגעים הבלתי נשכחים מהאודישנים לעונה השמינית של "כוכב נולד" 17:00 סוגרים את הנבחרת של "כוכב נולד 8" ביום אודישנים מיוחד מול צביקה הדר ונבחרת השופטים. מי יהיה הכוכב האחרון שייכנס לנבחרת? 20:00 אלירז שדה מארח את ליבי רן לשיחה על גאווה תהנו!

מוקה22

New member
סבאלה, לאכזבתך התוכנית היתה מעולה

למרות שרצית לקלל, ולהפחיד, ( כמו בלעם הרשע) התוכנית היתה מעל ומעבר, הכי טובה עד היום למרות שבכל ערב טוב לי לראות את אלירז המקסים קצת פחדתי מהנבואות שלך (מאתמול לגבי היום) וכל הזמן הייתי במתח עד הסוף אבל זה לא הפריע לי להנות מאחלה ערב אחרים יכולים ללמוד מאלירז איך להנחות, בעצם לא צריך כי אלירז יש רק אחד,
וטוב שכך, ואתה תמשיך לקנא ולאכול את הלב, ואנחנו אוהביו נמשיך לפרגן

מוקה את לא אוביקטיבית

את נמצאת בשלב של התמכרות קשה ויכולת השיפוט שלך לא מאפשרת לך לראות את הדברים בצורה אמיתית. אם את מודעת להתמכרות שלך ורוצה לצאת מהמצב הזה ולחזור לחיק משפחתך תנסי לקבל עזרה מאנשי מקצוע שיעזרו לך להפסיק להתנהג כמו בת 16 בהקשר לאלירז שהוא רק דמות מהטלויזיה בשבילך. הבנתי שאת אשה נבונה ויקרה וההתמכרות הזו הרעילה אותך. לצערי נבצר ממני לצפות היום בתכנית (והבנתי שכמעט אף אחד לא צפה בגלל הישרדות שאגב יש שם כמה בחורים שמכניסים את אלירז בכיס הקטן).

הכבוד שנתנו שופטי כוכב נולד לאלירז בזמן

חילופי המשמרות בין התוכניות ,שמור רק ללהיט חם שכולם מודעים לו.אתה לא נמצא בזרם. נזרקת הצידה לשפת הנהר

פאבלו אפילו נפל לזרועותיו.

וצדי רץ אליו נפעם כולו.רק אתה רואה שחור/לבן ואתמול קצת ורוד

מוקה22

New member
ב"ט לך סבא-כנס../images/Emo140.gif

יכול להיות שאני מכורה, אני מודה, אך זוהי התמכרות נעימה וכיפית, ובטוחני שאני נמצאת בחברה טובה, כל עוד שזה לא מפריע למישהו אחר ובעיקר לא ליקרים לי ולסובבים אותי, לאור כל ההתנהלות שלך לאורך כל הדרך (במיוחד לאחר שקראתי את מה שכינת "ההגיגים של סבא של אלירז" מחודש 05/10, שמצוטטת פה ומועתקת במימים האחרונים, בטוח שאתה/את גם מכור כמוני ואולי אף יותר וכנראה שע"י התוגובות ההזויות שלך, זוהי הדרך שאתה נלחם בהתמכרות ומה שהצעת לי ל-"לרפא" את ההתמכרות,בטח אני לא אבחר בדרך שלך, מקווה שהבנת למה התכוונתי, אני הדפסתי את הגיגך מ-05/10, וכל פעם שאני חושבת על אלירז אני שוב מציצה במה שכתבת וזה גם מסב לי עונג, לסיום אני נהנת לקרוא את תגובותיך כי הן בסה"כ משעשעות, ומראות פן הפוך ממה שצריך להיות,ולא צריך לל"לקחת אותך ברצינות" כי את האמת אנחנו יודעים עליך, שנמשיך כולנו להנות מאלירז,
וועל מה שכתבת שלצערך לא ראית את התוכנית של אתמול, תרשה לי להזכיר לך, שיש שידורים חוזרים--- NON STOP ומוטב שכך אני לא מגרשת אותך מפה, נהפוך הוא תמשיך ל-"ללכלך" ואנחנו על אף הכל ועם כל זה נמשיך ןאהוה את --- א ל ר י ז

למעלה