היום בארוחת הצהרים- דג סול מטוגן

מתכון לדג סול

את הדג השריתי כמה דקות עם חומץ ומים קרים- ע"פ עצתה של חני. הכנתי צלחת עם קמח וצלחת שניה עם ביצים טרופות, מעט כמון, מלח פלפל, ומעט בזיליקום. שטפתי כל דג ואז טבלתי אותו בקמח, בביצים ושוב בקמח ואז למחבת עם שמן חם- לטיגון. בסביבות 4 דקות כל צד ולצלחת. עם רוטב פטריות מעל- יאמי!!!!
 

ddh1

New member
גולדלה, בהחלט נראה מעורר תאבון

השעועית קפואה, או טריה?
 
שעועית קפואה אבל זה לא שעועית רגילה

אלא שעועית עדינה. כך קוראים לה והיא אכן עדינה יותר משעועית רגילה. היא נדקיקה יותר ואני אוהבת אותה. אם תשימו לב גם אפונה יש לקנות שקית שנקראת "אפנונים" שזה אפונים קטנים יותר ואלגנטים יותר.
 

רותי410

New member
בתיאבון. נראה נהדר. ואני שמחה שפתרת את בעיית

הכבל, יאללה, עוד תמונות!! מחכים לאירוע הבא שלך.
 

שחמטית

New member
נראה ממש מגרה, חבל שבעלי לא אוהב כ"כ דגים

אז רק בשבת אני מכנה דגים, וכשניסיתי להכין דג סול הוא ממש לא היה מרוצה:(
 
למעלה