היום באשדוד, ים טוב - .

resh0

New member
היום באשדוד, ים טוב - .

גובה כ - 80 ס"מ עם התקפות של כמטר. המון גולשים בקשתות, הגלים הגדולים היו סגורים, אך מי שהיה סבלני (כמוני) וחיכה יותר למטה, קיבל גל טוב. לי אישית היתה את המנה שלי, צינור אחד 2-3 שניות ועוד המשכתי על הגל אחרי שיצאתי. חבל שהמקום שלי לא עבד...

תגיד רוש

מה המרחק של הגלים בתאילנדי היום [המרחק מהחוף] כי הם היו ממש גבוהים פתוחים חזקים ורחבים אז הייתי למטה רוב הזמן והגל בתאילנדי היה פתוח בעיקר לבק סייד היית ביום רביעי בים אם כן אז מה היה יותר גבוהה היום או ברביעי יום רביעי היה ים מסוכן

resh0

New member
היות ואני "מקושר" טוב...

אוכל להגיד לך שהגלים בתאילנדי לא היו טובים!!! גופי המציל הוא שכן וחבר אישי שלי והוא מדווח לי בדיוק מה יש בסביבה. שנה שעברה היה שם טוב, השנה לא. גלים גבוהים לא היו לאחרונה, מתחת ל 2 מטר זה בשבילי גלים קטנים, בטח שלא מסוכנים. אבקשך להחליף את החתימה שלך כי לא ארשה לך להשתתף בפורום עם חתימה מסוג זה. משטרת ישראל עושה היום מאמצים אדירים כדי לקיים בטחון גם עבורך, אין זה סוג התגמול הראוי, בטח שלא בתקופה כזאת.

חחחחחחחח אחי

המשפט שנכתב הוא מין פתגם של סקייטרים שאומרים הרבה בסרטים ולא מדבר על שוטרים מהבחינה הזאת פשוט שוטרים עוצרים סקייטרים על השחתת רחוש ציבורי אז זה מדבר בכלל על ארה"ב אם בכל זאת זה פוגע אז אני יחליף ועוד שאלה יום רביעי היית?

resh0

New member
יום רביעי לא הייתי ובכל זאת תחליף.

מה לעשות? עבדתי בבוקר ובצהריים היו לי עניינים משפחתיים. הסיסמה הזאת בהחלט פוגעת למרות שאינני שוטר. אני מושכנע שתוכל להביע את עצמך באמצעות ססמה אחרת.

למעלה