היום בבוקר היה ברדיו ראיון מעניין

טל של 4

New member
היום בבוקר היה ברדיו ראיון מעניין

רזי ברקאי שוחח עם אמא לחמישיה שהתגיסו לצה"ל. 5 בנים בני 18 שגויסו לצה"ל בזמן האחרון, האמא סיפרה שהיא ישנה עכשיו פחות בלילה מאשר כשהיו תינוקות, ואני מעמינה לה. אני לא יכולה לתאר לעצמי איזו דאגה זאת כשיש 5 בנים ביחד בצבא. עוד סופר שעד גיל 13 הם היו ביחד בחדר גדול. קואליציות בינהם נוצרו לפי הצורך, ואינן קבועות. אין אף זוג זהה בין החמישה. ויש להם אחות אחת גדולה.

טל של 4

New member
תארי לך לפני 18 שנה

היה מיקרו? איזה חיתולים היא השתמשה, שלא לדבר על ההוצאה הכספית.

keren1

New member
כשאנחנו נולדנו אבי היה מאד עסוק

בלימודי רפואה ואח"כ בסטז. בקיצור הרבה עזרה לאמא שלי לא היתה. הם גם גרו באוסטריה (שם נולדתי) כך שלא היתה לה אמא או משפחה ליד. אב עד היום אבא שלי יכול לספר בגאווה. את יודעת מה זה לכבס חיתולי בד. במיוחד אלא עם קקי?! שלא תדעי!!! (תודה לאל אני לא יודעת יש טיטולים). אני הייתי צריך להרתיח מים ולכבס בהם (בקטע הזה אמא שלי פותחת זוג עיניים גדולות!!

קרנושה

New member
טל, אני מעריכה אותך מאוד...

הביאי עוד דוגמאות שכאלה לנחם אותי....חחח מצחיק בדיוק היום עלה לי בראש משו ואמרתי לחמותי ש.....ברגע שהילדים בכו ביחד ולא ידעתי את מי להחזיק כעת (2 ידיי כבר היו תפוסות!!)...והם רצו אותי , אצלה לא נרגעו אז אמרתי לחמותי ש....אוחחחח טוב שאין לנו רביעייה...והיא חייכה....תמיד להסתכל על חצי הכוס המלאה....והכי הכי לחשוב חיובי...ולהיתנחם בקושי של אחרים...למרות שיש מי שיגיד לי "פויה" זה לא יפה....אך אלו עובדות...כשיש לאחר צרות גדולות יותר משלך רק אז אנו מעריכות יותר ויותר את מה שיש לנו ושותקות... ועם זאת....אכן מגיע לה צל"ש!!!!

למעלה