היום בבוקר, הרגשתי ממש חולה

שני 4

New member
היום בבוקר, הרגשתי ממש חולה

הרגשתי כזו חולשה, בנוסף היה לי כאב ראש שלא הפסיק מאתמול. בקיצור התחלתי לשטוף את הבית, והרגשתי שזה ממש קשה לי, שאין לי כח. בין חדר לחדר אני מתישבת.(יש לי בית של 150 מטר) מה עשיתי שתיתי אקמול, אכלתי 2 סנדויצים עם ממרח שוקולד, והופ- אני מתחילה להתחזק. מיפה לשם- אני סיימתי לשטוף את הבית עם כוחות מחודשים. מוסר השכל- גם שקצת קשה, גם שלא מרגישים הכי בענינים צריך להתגבר על זה. אני חושבת שהכל הוא מכוח הרצון. אני חולת לופוס - אני לא רוצה להיות חולת לופוס-אני שותה כדורים - הולכת לבדיקות-אני חולת לופוס-זה לא ישתנה-בעזרת כח הפנימי אפשר להרגיש בריאים. בטח אני מזכירה לכם את דליה ודוד
אבל אני מקווה שהבנתם אותי. אני חייבת חייבת להיות בריאה. אני חושבת שכולם צריכים להגיד את זה לעצמם

כוח רצון../images/Emo88.gif../images/Emo61.gif

שני יקרה את בכלל לא נשמעת כמו דליה ודוד. לכוח הרצון שלנו השפעה מכרעת על יכולת ההתמודדות עם מחלה כרונית כלשהי, וגם עם מחלת הלופוס. האמיני לי, שללא כוח הרצון שהיה לי, ושעוד אני מקווה שיש לי, לא הייתי מגיעה לאן שהגעתי, עם 32 שנים של מחלת הלופוס. כוח הרצון הביא אותי עד הלום, ומקווה ומאמינה שימשיך להיות לי, כדי להתמודד הלאה עם הימים, שבועות, חודשים ושנים שמחכים לי. עוברת כל יום ביומו. שאלה: האם את סובלת לעיתים קרובות מכאבי ראש? חיבוק חזק הרגישי טוב כוכי

ל3

New member
ישר כוח../images/Emo13.gif

שני כל הכבוד. הלוואי שכולם היו כמוך. אופטימיות תמיד עוזרת. ומקווה שתרגישי יותר טוב

שני 4

New member
תודה שירי- האמת שאני מרגישה יותר

טוב, כמו שאמרתי , הכל עובר....

למעלה