היום בבוקר...

נעמה@@

New member
אולה יקרה

בשלב זה של חיינו כל דבר קשור להריון ולכן אנחנו הרבה יותר רגישות ונעלבות מכל דבר קטן. אתמול למשל, בחור מהעבודה שאל אותי איפה מישהי מהחברה ואמרתי שהיא בבית כי ילדיה חולים. והוא אמר בטבעיות - איזה מזל שאין לך ילדים... למען האמת אני מאוד מופתעת מכך שלא שואלים אותי שאלות ולא שולחים רמזים "דקים", כי מי שקרוב אלינו יודע שהכי בעולם רצינו להיכנס להריון לפני שנה... אולי הם עושים אחד ועוד אחד ומבינים לבד. הרבה שנים לפני שבכלל חשבתי על ילדים, לאנשים שהכרתי היו בעיות פוריות ולכן שגיליתי שגם אני נכנסתי למועדון לא התעלפתי וזרמתי עם זה. לא יעזור, מי שלא קרוב לזה - לא יבין. (ולא מאחלת להם) מצטערת על המגילה. לילה טוב נעמה

עמית@

New member
כן.

העולם נראה כאילו נכנס לטירוף של ילודה ושיחות על ילודה וילדים. אלה האנטנות הסלקטיביות שלנו (חוץ מזה ש{בואו נודה בזה} לרוב האנשים יש ילדים כך שזו תופעה די גורפת) רק לנו כל איזכור דוקר בסופ"ש ראיתי את אמא שלי וכל מילה שנייה שלה היתה "כשלך יהיה ילד" ו"אני לא יכולה לחכות כבר לנכדים" ן"איך החשק שלך לא מתעורר.." (כששיחקתי עם תינוק של בנו של בעלה) והיא לא יודעת על הטיפולים אבל העיסוק התמידי הזה..
אולתי שלי, יהיה לך ילד כל כך מתוק וכל כך רצוי. (ותרגישי טוב מאוד עם ההריון שלך
כן כן, גם אני צפיתי בראיון)

love joy

New member
לא צפיתי בראיון הזה אלא אתמול...

בהצעת החוק החדשה לגבי איסור פיטורים בזמן טיפולים. (כן גם זה היה בתוכנית בוקר רק של אתמול) מה שיפה היה שבן כספית אמר בשיא הטיבעיות שהוא פשוט לא מבין בוס שזורק עובדת בהריון כי הוא צריך להיות בן אדם לפני שהוא בוס. בנוגע לרגישות, זה טבעי! כמו שאנחנו רואות "הרבה" נשים בהריון ברחוב, ולפעמים נדמה לנו שכולם בהריון חוץ מאיתנו (למרות ששום דבר לא השתנה מאתמול ויש בדיוק אותו מספר של נשים בהריון ברחוב כמו לפני חמש שנים) אלא שכרגע זה מה שהכי מעניין אותנו ולכן אנחנו שומעות מאוד חזק את הדברים המרגיזים . לדעתי הרווח שלנו מכל העניין הוא שאנחנו מבינות שהריון זו זכות ולא עול, כך אנחנו נהנות יותר בהריון. אל תקחי ללב. LOVE JOY

יפעתי&

New member
אולה יקרה ../images/Emo23.gif

לדעתי אנחנו פשוט רגישות, זו תקופה כזו לחוצה וההורמונים (שתמיד קל ונוח להאשים...) ואנחנו הרבה יותר מודעות מאנשים אחרים לכל העניין של קושי להשיג הריון ולא רק לקשיים של להיות בהריון... אז אל תקחי ל
, זה לא בריא ורק שתהיה לך שנה טובה, מתוקה ופוריה...

באותו נושא!

אתמול דברתי עם המורת בוקר בכתה שלי, דברנו על הקיטנות (תלמידיד החינוך מיוחד זכאים ללימודים בחופשים) וגם על סייעת שאני אמוןרה לקבל ביום שלישי ואין בגלל שלכולם יש ילדים והם לא יכולות להשאר בעבודה בצהריים. המורה הזאת יודעת מה אני עוברת ובכל זאת היא אמרה "את תעשי את הקייטנות כי אין לך ילדים" וגם בעניין הסייעות "את לא מבינה מה זה למצוא סידור לילדים כי אין לך. היא לא יודעת מה זה למצוא סידור בבוקר כי אני חייבת להגיע למרפאה. כלכך חוסר התחשבות ורגישות.

david 5

New member
להירגע!!!!!!!- אלישע ../images/Emo88.gif ../images/Emo88.gif ../images/Emo88.gif ../images/Emo96.gif

תיסלחו לי אתם קצת מגזימים יש לכם קצת את התיסמונת "העולם כולו נגדנו" כול חצי מילה או מבט של מישהו אתם כבר מפרשנים את זה בתילי תילים של כוונות זדון חלאס דיי - בסוף תהפכו לתוקפניים כלפי הסובב אתכם ועויינים כול דבר שזז-ואנשים יתרחקו מימכם ומקסימום ינידו בראשם לאות צער וחמלה אז צו השעה - להירגע!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולה *

New member
ומאיפה הסמכות לתת "צווי שעה" ../images/Emo35.gif

מי אתה בכלל? למה אתה חושב שיש לך את הזכות לשפוט אותנו? אתה עברתה זריקות יומ -יומיות? ובדיקות דם כל יומיים? ואיבדת שני עוברים? איך אתה מעז בכלל? ואל תבוא אלי עם דברי אלוהים! כי אני לא אאמין לאף מילה שלך.

david 5

New member
אולה תישתי ../images/Emo96.gif תירגעי ותקשיבי

1 אני אלישע בן (מה שמו שככתי שמישהו יזכיר לי) כמו שאת אולה 2אני לא שופט - אני אומר את דעתי ועצתי- כמו שאני שומע דעות אחרות אנני חושב שצריך לזה זכות מיחדת 3להמשך אני לא יכנס 4 התשובה קשורה ומיספר 3 5 את לא רוצה להאמין שיהיה לך ילד ? אני כן מאמין שיהיה לך

אתה מאמין, אז אתה יכול להיות רגוע

טוב שיהיה בפורום הזה לפחות אדם רגוע אחד. זכותך להביע את דעתך בתור אחד שמאמין ורגוע. זכותה של אולה להיות לחוצה ורגישה בתור אחת שעוד לא השיגה את החלום שלה וכן עברה כמה טראומות עד היום. ועצה קטנה: אם אתה רוצה להרגיע, כדאי לעשות את זה בפחות תקפנות ועם פחות סימני קריאה. להגיד למישהו תרגע!!!!!!!!!!!! לא כל כך מרגיע. זה יותר מקומם. מקווה יחד איתך שכל בנות הפורום הזה יעברו במהירות לפורום הריון ויוכלו לראות כמה צדקת בנבואתך. חנה

david 5

New member
אהבתי- חנה ../images/Emo23.gif הנביא אלישע

וואי היתקדמות עוד חומה אחת של איבה נפלה- זה הדדי ראית? - היפסקתי עים הנבואות שמקוממות חלק מיכם כעת הנה אין כבר סימני קריאה-דחפתי לב במקום זה . מפסוטית ? כעת בקשר לאולה האמת שבכלל לא שמתי לב שזה היא -אין לי עניין סתם לצער אנשים ואני מעלה לה את הסעיף כול פעם שאני כותב קראתי מה ששרה (סוזי ) כתבה ועל זה ראיתי צורך להביע את דעתי (מקווה שהיא לפחות תקבל משהו מדברי-) אלישע

אני לא מסכים עים ה תחושה שכל העולם ../images/Emo70.gif

נגדנו וכל זה אני באמת חושב שצריך להירגע קצת אבל אתה לא מכיר את כל הסיפור ומיאיפה זה מתחיל ולכן אנחנו הגברים לא יכולים לישפוט את הנשים שבאמת עוברות את כל הכאב והסבל כאן במטרה אחת ליזכות להחזיק סוף סוף את התינוק שלהם ביד תחושה שניראת לאחרות שלא נימצאות כאן איתנו היום טיבעית לגמרי ומובנת מאילו אז אל תיקח קשה את התגובות פה הן נובעות ממקום מעוד עמוק ולאו דווקה אישיות

david 5

New member
אהלן אחי ../images/Emo45.gif -אלישע

לפחות היום אתה כבר לא מכניס בוקסים מה שברור שהסיפור מיסתיים בלידה . ומתחיל ב....... והשאר זה אמצע הסיפור יש שלוקח 9 חודשים ויש לצערנו יותר ונכון אנחנו לא שופטים (כול הזמן מנסים לדחוף לי דברים שאני לא אומר מקודם קללות וכעת שפיטות ) אבל כן יכולים לחוות את דעתנו סה"כ טווח אפס מאיתנו גם יש אחת כזאת ואנחנו חולקים איתה את חיינו-( עלינו אני בכלל לא מדבר )

מרב.

New member
אולה חמודה

יש משהו בדבריו של הנביא המשעשע שצץ לנו בפורום. אני לא חושבת שההרגשה הזו של כל העולם נגדינו היא בריאה, ואני באמת חושבת שמה שאנחנו עוברות הוא קשה, אבל זה לא הכל. יש חיים אחרי הטיפולים, ואחרי שיהיו לנו ילדים, אין לי ספק שהדאגות האמיתיות יתחילו (איזה מזל שאני לא בהריון, בחיים לא הייתי יוצאת בחיים מהצהרה כזו אילו הייתי בהריון
) את בתקופה קשה ורגישה עכשיו, אולתי, והעולם אינו מתחשב, ומערים קשיים חיצוניים נוסף על הפנים הדואב והכואב שלך. אבל יקירתי, את תחזיקי תינוק בידייך, ושלך- אני באמת מאמינה בזה, את רק צריכה גם את לחזור ולהאמין בזה.
ענק, מרב

אולה *

New member
אני מאוד אוהבת כשאת עונה ../images/Emo3.gif

אני לא אבדתי את האמונה בלהיות אמא, בכלל לא. ואני מאמינה, שהרפואה היום מספיק התקדמה ע"מ לעזור לי. אולי הסבלנות שלי פוקעת. וזה דבר רע. כי אני רגילה להשיג כל דבר תוך זמן קצר: מחליטים ללכת להצגה - קמים והולכים, מחליטים לנסוע לים - תוך חצי שעה אנחנו שם... וכאן "נתקעתי". לעולם לא חשבתי (טוב, בטח גם את) שלהביא ילד לעולם יהיה כ"כ קשה. אבל אני יודעת שהיום יגיע. אני לא מרגישה שכל העולם נגדינו. כן, לפעמים אני חושבת שיש יותר מידי נשים בהריון סביבי, אבל אני שמחה בשבילן. ואני אוהבת את כל ילדי החברים שלנו. (הכי עצוב - זה לראות את פיטר משחק איתם ומשכיב אותם לישון. הוא כ"כ טוב עם ילדים). אני לא מתנתקת מהחברים, אני נוסעת איתם וילדיהם לסופי שבוע, ובאמת נהנית. אבל ה"נביא" הזה עבר את הגבול. לדעתי, הוא כבר לא משעשע. הוא מציק. והוא ממשיך וממשיך. ואני לא רוצה שיברך אותי. (נשמע ילדותי?) אז תודה לך, ותודה לכל אלה שהגיבו. אני בסדר, אל תדאגו.
אולה.

אני לא חושבת שיש לך הזכות להביע דעה

בתור אחת שחוותה את זה אני מספרת מה עברתי ואיך הרגשתי. כבר דיברנו על זה שאנחנו מאד מאד רגישות, וברור שאין כוונות ישירות של החברה לפגוע בנו. מהמקום בו אנחנו נמצאות קשה לנו עם תגובות כאלו. אני ציפיתי מאותה מורה שתראה טיפה יותר רגישות, דבר שאני לא מצפה מכל אחד, בגלל שהיא יודעת מה אני עוברת, היא יודעת כמה אני מחכה ליום שבו יהיה לי ילד משלי. אז לעקוץ אותי ב"לך אין ילדים, את לא מבינה" זה מאד פוגע. דרך אגב אני מגיעה לפורום כדי לקבל עידוד ולעודד, זה מאד מתאים להכניס לכאן הערות כאלה. ברור שאתה לא מתכוון לרע, אבל תחשוב פעמיים לפני שאתה כותב משהו.

david 5

New member
למה ? ../images/Emo10.gif -הנביא אלישע

למה אין לי זכות להביע דעה לא הבנתי ? וכי רק האימהות רוצות להיות אם . מה עים החצי השני? אומנם אני אלישע הנביא -אבל אין לי כמו לשאר הנביאים כמה נשים (ראיתי שאת קשורה לביקור חולים - אז תימסרי דש לחמדה ולאלגביש וקפקה ולדנגור מהמעבדה -לא סתם הרחוב שם קרוי על שמי-הנביא אלישע צבר שם שעות עבודה רבות-נירגעתם?) ס

הבהרה.

אני סיפרתי את ההרגשה שלי, ציפיתי לקבל עידוד. אתה מוזמן לספר את הרגשות שלך, אבל קצת יותר עדינות איתנו במיוחד אם אתה יודע שאנחנו כלכך רגישות.

אולה יקרה

שוב אני חוזרת על זה אנשים שלא יודעים מה עובר עלינו לא מבינים. לא מבינים את הכאב, התסכול, תחושת אין האונים וכו´ לא רגישים לכך שאנו מצפות לבחילות להקאות ולצירים. זה אכן מקומם לראות את זה כל פעם, אבל זו דרכו של העולם שכל אחד מסתכל בפריזמה שלו על הדברים. זוהרה

למעלה