היום בב"ש חלקתי עצומות...

מור ד

New member
היום בב"ש חלקתי עצומות...

נגד פיטום כבד אווז עם בחורה בשם איילת, עמתדי ליד מגדל שבע, אשר קרוי בשמי גם כמגדל בבל, זאת הייתה הפעם המי יודע כמה שהרגשתי כמה חבל שאני לא יודע רוסית!, אבל הצלחתי להחתים כמה צרפתים וארגנטנאית אחת שלא דברו עברית.... סיוט! היה לראות אנשים מגעלים שאומרים משפטים כמו- " אם לא כבד אוז אז מה נאכל" " לא נורא כבד אווז, יוצא בקקי" " זה טעים" " אם לא יתעללו בו זה לא יצא טעים" " טבעוני הומו! תשתמש בעט לצרכים אחרים!" (חשוב לציין שאני סטרייט( אבל כמו כן היו אנשים שכששמעו עצומה פתחו את הארנק מיד, היו אנשים שרשמו את שמם ואת השמות של קרוביהם! מאד נהנתי (ממש....) ואשמח לפעול שוב בקרוב!

kokopeli

New member
זו אותה תגובה כמו לאליזבת!!!

חשוב מאוד לפרסם לא רק בפורום הזה אלא בכל הפורומים האנושיים (.. מדיטציה וכו´) חשוב לאחצן מגדלי אווזים לפיטום בשמם ובתמונתם באמצעות איזז תוכנת גרפיקה אפשר "להשתיל" להם בפוטומונטאז´ צינור פיטום לוושט ....רק וירטואלי.. ולתת להם לדמיין את עצמם מפוטמים כך צריך להלחם התופעה הנוראית הזאת כולל אחצון מסעדות שמגישות כבד אווז ומי לא מגישה בעצם לשלוח תמונות של אווזים בפיטום בפורומים אם אתם צריכים עזרה שלחו מסר בפורום

CowLover

New member
יש לי רק שאלה אחת....

מה הכוונה "פורומים אנושיים"?!? ואני מסכימה אם מה שאתה אומר... אבל כן ננקטות פעולות לידע את הציבור כמו משמרות מחאה, דוכני הסברה, חילוק פליירים על הנושא, ברור באילו מקומות מגישים כבד אווז והצעה לאילו שלא מגישות להדביק מדבקה שאומרת "פה לא תמצאו כבד אווז" ועוד..... משתדלים לעשות כל מה שאפשר... ועדיין שאני עומדת בדוכן הסברה ומציעה למישהו לחתום על עצמוה נגד פיטום אווזים, הוא מסתכל עליי כאילו אני מדברת סינית.... ואז כמובן אני צריכה להכיר לו את התעשיה על כל תכונותיה הנפלאות....

למעלה