היום בגלבוע

talctalc

New member
היום בגלבוע

אלונה, איתי דן עינת ואני. היה תענוג יום קצת סגרירי..לא חם מידי, לא קר בכלל, והרוח המטורפת שעושה שמות בעמק, כמעט ולא מורגשת במהלך הטיפוס. אח"כ איתי יכניס תמונות וכו', אבל קודם כל המלצה: בסיום הטיפוס לברקן, ממש לפני החבירה לכביש שעולה למגדל התצפית, ישנה צומת שבילים-אדום ושחור אם אני לא טועה. הצומת שוכנת בצילו של עץ חרוב. היום, שסיימתי את העליה והמתנתי שכולנו נאסף,(אל תדאגו-לא סיימתי ראשון...איתי ודן הגיעו לפני והחליטו לרדת חזרה חלק מהדרך ולרכב עם אלונה ועינת) ישבתי בצל העץ, השקפתי על העמק המדהים, מתחת לשמיים מעוננים, והשקטתי את רעבוני בחרובים מתוקים מתוקים מתוקים ישר מהעץ (יותר נכון מהרצפה, אבל זה לא נשמע טוב). עילוי רוחני כזה לא הרגשתי הרבה מאוד זמן. מדהים איך 5 דקות בזמן ובמקום הנכונים, גורמים לך להסתכל על הכל באור שונה אני לשם חוזר שוב מבטיח

EinatAr23

New member
../images/Emo122.gif

אז היה לי קשה, אפילו מאוד קשה ברוב העליה, אבל היה שווה בטירוף, הרבה בזכות החטיפים והעוגיות "הום מייד" של טלקטלק
. שכחת לספר על הרבה
שפגשנו בדרך, וגם גמל שלמה אחד ממש נחמד, שאני מקווה שיצאה לו תמונה טובה. תודה לטל, איתי, אלונה שדאגה להפתעתי ל
בסוף המסלול, וכמובן לדן שעשה כל עליה פעמיים, כדי לעזור גם לי להגיע לפסגה בסופו של דבר
. היה מגניב

קטן

New member
../images/Emo24.gif איזה כיף!! ../images/Emo127.gif

תודה לכם על טיול נהדר טל- איזה ממתקים עינת- תדה על האימון הנוסף איתי- תודה על התמונות, אני כבר שולח למשפחה ואחרונה ברשימה אך לא
בליבי א ל ו נ ה
,ארוחת הבוקר, ההסעה,
היעוץ הזוגי, האופניים,
התמיכה בימים הקשים , ועוד מליון דברים שבטח שכחתי הקסדה? לחץ חברתי

קטן

New member
../images/Emo8.gif לא הבנת ../images/Emo8.gif

רק הירידות הן פעמיים

ido mazor

New member
חידה: על איזה אופניים דן רוכב?

בתמונה רואים את דן רוכב על אופניים די מיתולוגיות. מי מכיר את סיפורן ולמה הן מיוחדות ואיפוא הן כיכבו? רמז בקישור

tiranm1

New member
ניחוש "פרוע" ......

אם זכרוני הקודח אינו בוגד בי, אלו אופניה הקודמות (או לפני הקודמות, מי עוקב??) של.... אלונה ?????

tiranm1

New member
אני יודע קצת היסטוריה.... אבל ....

זה כבר ארכיאולוגיה......

ido mazor

New member
מי יפתור את החידה?

בין הפותרים נכונה תוגרל מתנה יקרת ערך (סנטימנטלי) - הקסדה השבורה שלי.

רמי לשם

New member
עדו, מכיוון שלא אסרת על השתתפות של

מנהלים בעלי זיכרון טוב, אז התשובה היא... אלה האופניים של מיקי בר אור, שמכר אותם לאלונה. הנה ציטוט ממשהו שמישהו, לא משנה מאיזה עדה, כתב פעם. "בדרך היה לאלונה סנייק בייט, והיא לא הסתפקה בדברי כשאמרתי לה שבמקרה כזה סליים לא עוזר, והתעקשה להתקשר לגורם מוסמך - מיקי (הלא הוא מיקי "העורך" בר-אור) המסכן שמאז שמכר לה את הקנונדייל האדומות שלו הוא הכתובת לכל בעיה." הנה המאמר המלא, למי שמעוניין

ido mazor

New member
רמי הזוכה וקיצור תולדות הזמן

רמי יצא לרכב בשדות זרים אבל הוא איתנו תמיד. אי אז מיקי מכר את הקנונדייל לאלונה וקנה טרק STP - סופטייל קרבון (ועל זה נכתב בזמנו במגזין "יש איזה מלעיז במערכת שגורס שזנב רך מיועד לאנשים שעוד לא הפנימו והבינו שאופני הרים זה שיכוך מלא, ופשוט לא מסוגלים ללכת עד הסוף. הם מ-פ-ח-דים." (ניחוש שלי הוא שנמרוד כהן ירד על מיקי). אחר כך מכר מיקי את הטרק וקנה (סוף סוף) שיכוך מלא אמיתי - שוגר (לא שוגר + שהוא יותר לטיולים ושבילים, אלא שוגר בלי פלוס, הדגם התחרותי). אלונה התקדמה מהקנונדייל לשוגר+ ובימים אלו היא חובקת סנטה קרוז בוליט רך בימים (אופני פרירייד אימתניות). מזל טוב. הקנונדייל עדיין אצלה.

למעלה