היום בדולפינריום -

היום בדולפינריום -

אהלן חברים, היום קבעתי לדוג עם לייזר ואדם. התחלנו לדוג בערך ב 7 בבוקר בדולפינריום - אדם מז´רז´ר, אני חצי חצי ולייזר זרק חכה על חי ודג עם הבולונז. בז´רז´ור - ללא הצלחה (דלתות וגם Popper). בחכה על חי - ללא הצלחה. בבולונז - כל מיני קטנים (שחזרו לים שיגדלו
) וארס אחד יפה שאני הוצאתי שנתן קצת מלחמה. היה גם איזה כרס קטן שתפסתי אבל עד שהוצאתי אותו לקח רבע שעה. הכרס החליט שהוא רוצה לשחק איתי וברח לסלעים הקרובים אליו. אני מושך קצת והוא ישר הולך לסלע, אבל כשאני מרים טיפה את החכה ישר מרגישים אותו. אני מושך, הוא בורח לסלע, אני מושך והוא בורח לסלע - ככה איזה 10 דקות עד שהצלחתי לתפוס אותו ברגע של חולשה, והתאכזבתי לראות שזה כרס קטן ששיחקתי איתו 10 דקות... ולא איזה לוקוס חמוד
. אבל הכי כיף היה שהכרתי את לייזר והייתה אווירה אחלה, אוכל אחלה וקפה אחלה (שנגמר מהר מדי
). שבוע טובה לכולם.

ואת אוהד, את אוהד ../images/Emo70.gif

שכחתי לציין בהודעה שגם אוהד בא בסביבות 11 בבוקר ויצא לנו להכיר אחד אתה שני. אחלה בחור, ואחלה חכה הוא בנה.

כנ"ל

ניר תודה גם אתה אחלה ילד.... נקווה שבשבת הבאה שנילך יהיה יום יותר טוב... ותודה לייזר על המשקולות...... אגב היה יום תותח לצוללנים בדולפי ובכלל ראיתי שהוציאו קרסים של רבע עד חצי קילו... הלוואי עלינו.

אתה אומר לבוא אבל אתה לא שם...

אני כרגע שם ואם אני לא עונה, יכול להיות שאני לא ליד המחשב באותו רגע. סבלנות....

אבל אחלה יום לצוללנים -

שני צוללנים יצאו מהמים, אחד עם שלל מאוד יפה שכלל כרסים גדולים אחד אחד שהגדול ביותר ביניהם היה כרס פיגמה, והצוללן השני עם כרס אחד יפה.

למעלה