היום בדיוק לפני שנתיים

tuttifrutti

New member
היום בדיוק לפני שנתיים

היום בדיוק לפני שנתיים ישבתי בדיון הכי חשוב בחיי בבית המשפט באירקוטסק והתאמצתי והסברתי למה בדיוק אני האמא הכי טובה לילדונת הנטושה הזו בבית הילדים מספר אחת באירקוטסק. הייתי צרכיה ללחוץ ממש חזק כדי לשכנע את השופטת שבטח שאני אוכל לטפל בקטנטונת הזו שהייתה כה עצובה ואולי אף פעם לא תהיה בסדר. שאני ממש ממש רוצה להיות לאם דווקא ליללדה הזו מכל הילדים הנטושים ברוסיה. שאהיה מסוגלת לבדי לקחת אחריות על ילדה שאולי בכלל לא בריאה. שאף פעם לא אפלה אותה אלה אתן לה כל אשר יש לי לתת בדיוק כפי שהייתי נותנת אילו נשאתי אותה בגופי וילדתי אותה בעצמי.

חלומי להפוך לאם, חלום אשר הייה בי מאז היותי בת 38 התגשם סוף סוף אחרי שנים קשות מנשוא של טיפולי פוריות הריונות והפלות.
חלום לאהוב ולהיות נאהבת.
חלום להיות משפחה.
תודה מאיה שאת קיימת!!!

China8

New member
תותי, כותבת לך גם פה

את אמא מקסימה ויש לך ילדה מקסימה.
כמה מהר עובר הזמן, זוכרת שהעלית תמונות מהביקור שלך בבית הילדים ברוסיה...
מאחלת לכן רק אושר, בריאות ואהבה.
ממני והקטנה.

יסמין@

New member
איזה יופי!! מזל טוב לשתיכן!

תותי,אני נזכרת ב-9/6 בלילה....

גילינו שאנחנו טסות באותו ערב ובערך באותה השעה -את ,כדי לקחת אותה סוף -סוף ואני-לקורס באירלנד.נזכרת שקבענו להיפגש באולם הנוסעים העגול,ואיך שאלתי כל אחת עם שיער ארוך בדרך שבה תיארת את עצמך -אם היא זו את....ואיך התפספסנו ואיך דאגתי לך.
ואיך כעבור זמן לא רב נפגשנו ארבעתנו ,ואיך הבן שלי שמח להכיר את היפיפיה שלך,ואיך כבר לא נראתה עצובה כמו בתמונה שצירפת.
היום ציינו סיום של פעילות נחמדה של הבן שלי וחבריו,בדיוק באותו מקום.
הזמן באמת טס.
אני אשמח שוב לפגישה כזאת,רגע לפני שהבן שלי יחליט שהפגישות שלו הן אחרות מאלה של אמא....
מזל טוב והרבה שמחה ונחת!

למעלה