היום בדקנו את נחל חוורים

shl17

New member
היום בדקנו את נחל חוורים

במסגרת יטול באזור שדה בוקר ובעקבות דיון שהיה פה כללנו את נחל חוורים במסלול רכבנו חמישה כשאני במאסף לכולנו צמיגים רחבים (2.3-2.5) ראשית הרכיבה בנחל מאוד נחמדה אבל לעיקר ,האופניים כמעט לא משאירים עקבות חוץ מכמה קטעים שהיה בהם בוץ הולכי רגל שהלכו לפנינו השאירו סימנים בולטים יותר על הקרקע ולכן במסגרת שיקולי הדעת אין שום בעיה לרכב שם חוץ מזה גילינו סינגל נחמד מעבדת(העתיקה) לכיוון חאן השירות,צפון מזרח בערך הולך על ראש הגבעות ובסוף יורד לערוץ שליד עין עבדת שווה ביותר

יורם חן

New member
איזה סינגל ? תן כיוון../images/Emo26.gifעל המפה

סמן על המפה איפה עובר הסינגל, אם אתה יכול. לגבי נחל חווארים לא מומלץ בכלל להיכנס, בטח לא אחרי גשם, זה בטוח משאיר צלקות. רכבתי שם גם כשיבש וגם כשרטוב, זה אזור רגיש מאוד. אני אישית, כל עוד אצליח לגבור על היצר, אשאיר את הקטע הזה לטיולים רגליים.

shl17

New member
נחל חוורים

קודם כל אחרי גשם לא ניתן לרכב כלל בגלל הבוץ הדביק באופן מיוחד בקטעים מסוימים פעם נכנסת אכלת אותה כי כל האבנים ידבקו לך לגלגל ונסתמים מיד כשאין בוץ(או יש רק מעט כמו שהיה לנו) אין בעיה לרכב ואין שום נזק כל הרכיבה היא באפיק כך שאפילו אם תעשה קוליס קטן אין לו משמעות מהתבוננות בסימני הצמיגים של חברים(ואני מדבר על צמיגי פרירייד רחבים) נראה לי שאחרי יום לא תראה כלום האפיק ברובומרוצף אבנים קטנות נחמד מאוד לרכב שם באשר לסינגל המדובר הוא לא על המפה שצרפת על כל פנים אין לי אפשרות לסמן (אני עוד מהעתיקים) אנסה לתאר שגומרים את הסינגל הכחול שעולה מערבה מעין עקב עליון(זה עם הטיפוס על הסלעים) מגיעים לדרך רחבה עי העיר עבדת שמאלה יש שלט שאומר אין כניסה לעמדת ההאכלה של הנשרים פונים ימינה ועולים עד החומה של העיר נוסעים צפונה לאורך החומה וכשהחומה עושה סיבוב ישר לפנים יש סינגל שהולך על על הפיסגה ומדי פעם יורד קצת אבל שומר על קו גובה מלא אבנים ומכשולים בהתפצלות הברורה לוקחים מזלג ימני ואחרי זמן מה ירידה מההר לנחלים שלמטה ניתן להמשיך בשבילי גמלים(או חיות אחרות) עד הכניסה הדרומית לעין עבדת ומשם להמשיך לסנגל עד חאן השירות

יורם חן

New member
OK אתה מתכוון כנראה לזה שהולך

על השלוחה של נ.ג. 612 - אם כן אז בירידה ממנו הייתם אמורים לחבור לסינגל השחור- משובח בפני עצמו.

למעלה