היום בדריה....

Synthetic mE

New member
היום בדריה....

תקציר הפרק של היום...
אני מתעבת מצעדים
דריה נקלעת לרחוב הראשי בדיוק כשעובר בו המצעד השנתי של העיר, ומנסה להגיע בשלום הביתה. פרק מצויין.. צפו בו

eorion

New member
היא הלכה להביא נייר טואלת לאבא שלה.

ופגשה ילד ממש חנון, שממש אוהב אותה.

ailag

New member
זה הילד מהפרק על הביביסיטינג

שכחתי את שם הפרק. דריה וג'יין עושות בייביסיטינג לשני ילדים טובים מדי, ומלמדות אותם להיות רעים. זה הילד מהפרק הזה. אולי pinch sitter?

Esmena

New member
איזה פרק משובח ../images/Emo13.gif

הוא בין ההכי טובים שיש:) (ד"א, בטח דיסקסו בזה פעם ושכחתי/לא ראיתי. מה הפייבוריט שלכם? שלי סיפורי הקניון). אהבתי במיוחד- את הקטעים של ג'ודי ומאק. (קול של שניקצליין): שופך אור על דמותה של ג'ודי.. לא, יותר מראה לנו את קווי ההגדרה שלה:) באשר לילד - מתוק שכמוהו.חבל שהוא ומשפחתו המרתקת לא מופיעים יותר:) באמת שברתי את הראש לזכור אם היה פרק כזה. עכשיו אני זוכרת. גוד, זה היה מזמן.
ורק תהייה אחת- האם רק אני מוצאת את המעודדות מעט מפוספסות בעליל? לא גאונות הדור, אבל בעלת אינטלגנציה ומחשבה בהירה יחסית למעודדות. שלא לדבר על זה שיש שם רק בלונדה אחת. העניין דורש וועדת חקירה,מייד!

shnaps girl

New member
../images/Emo58.gifיש לי שאלה../images/Emo58.gif

דריה וטום לא יהיו חברים מתי שהוא באיזה שהיא עונה מתקדמת?

ailag

New member
../images/Emo58.gifתשובה../images/Emo58.gif

בסוף העונה הרביעית, נדמה לי פרק 12. לפרק קוראים "Dye! Dye! My Darling". פרק עם פוטנציאל חביב שממש נהרס ע"י האדיוט שהחליט שלדריה יהיו רגשות טינאייג'רים. תביאו לי את האדיוט. בבקשה. הוא לא יצא מזה נקי. עכשיו אנחנו בפרק 4, נדמה לי .. (ישודר פרק 5 בעוד שבוע?) אובססיה? לא..

Esmena

New member
../images/Emo58.gifואחר כך

באיז איט פול יט ובעונה החמישית,הם כבר יודעים. ד"א,לפי דעתי בפרק הזה ולאחריו דריה התדרדרה לאיזור הדוסון קריק. אומנם מרחפת רמות אינספור מעל, אבל באותו איזור

ailag

New member
../images/Emo58.gif בטוח?

מזמן לא ראיתי את הסרט, אבל IIFY לא היה אחרי העונה השלישית? כן, אזור הדוסון קריק. אם היינו רוצים לראות שמלץ אמריקאי, היינו רואים את שאר התוכניות, ברוך השם - לא חסרות כאלו. את דריה אנחנו רואים בגלל האופי המיוחד שלה וחבל שהיא התדרדרה. למרות שכבר בעונות המוקדמות היו נפילות - אם אני זוכרת נכון, write where it hurts היה בעונה הראשונה. היו גם קטעים כאלה בpierce me ו through a lens darkly, המפורסמים. למיטב זכרוני (=אין לי כוח לבדוק) הם בשלוש העונות הראשונות. גם בעונה הרביעית היו רגעי "אבל ג´יין, אני מתגעגעת" "אבל דריה, אני עדיין חברה שלך" ..

ailag

New member
ןתסלחו לי על שגיאות בעברית :)

"צופים" בסדרה וכדו'. אני שונאת לכתוב לא נכון. המקדונלדס עלה לי לראש.

תסלחו לי על ההתערבות...

אבל אחרי שהשידורים נפסקו בצהריים בערוץ 3, מתי משדרים את דריה?

ITAY ATA TOTAH

New member
איזה מושפעים....

עזבו את דריה , סתכלו דרגון בול Z או לפחות Y בלילה. חיים צינוביץ' פטיש עולם!!!!

למעלה