היום בדרך הביתה

היום בדרך הביתה

היום בדרך הביתה שמעתי ושרתי בקולי קולות את "נסה אותי" האהוב והמעולה. זה גרם לי להבין כמה דברים והחלטתי לשתף אתכם בהם: 1) אין מצב שאני לא מגיעה להופעה בתמונע ולא משנה מה ובעיקר לא משנה מי, אני באה. 2) עם כמה שאני אוהבת את "בין המילים" קודם הוא צריך לצאת לרדיו ו/או בדיסק לפני שיעשו לו קליפ אז הקליפ הבא חייב להיות ל- "נסה אותי" 3) אמנם בנשמה אני מתחברת ל"מלכת הפופ" ובכלל, כל השירים מעולים- אבל לא הייתי מתנגדת ש"נסה אותי" בהתחלה או בסוף של המופע (תראו כמה אני לא קטנונית...) יוקדש לי... ועכשיו ברצינות- השיר הזה פשוט מדהים, האנרגיות שלו, הקצב, הבלאגן... אז ככה: א) חן, לשמור לך מקום לידי בבאר? ב) ארתור- אתה חייב לשמוע את הגרסה של "נסה אותי" במופע האינטימי. זה מתחיל שקט כזה שבא לך למות ואז תופס קצב מדליק "שזה לא ניתן לתאר" וזהו! שיהיה שבוע מצויין לכולם ואני מאמינה שנכיר במופע... יעל

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif

כ"כ רוצה להיות בהופעה הבאה שלה

RTur

New member
כשבתי תעשה הופעה אינטימית בב"ש

כמו שהיא הבטיחה (ההופעה נדחתה למועד לא ידוע.. אז הגיע הזמן כבר ליידע אותו..) אז אני אשמע את הגרסה האינטימית.. ודרך אגב, בקשר לקליפ של "נסה אותי", ראיתי בטאוור רקורד'ס מהדורה עוד יותר חדשה של הדיסק האחרון וכתוב שם שמצורפים הקליפים של "סיבות אישיות" ו-"נסה אותי" לדיסק.. רק מוזר שאף אחד לא ראה אותו..

למעלה