היום בהתראה של שעתיים וחצי נחת אצלי

timon1

New member
היום בהתראה של שעתיים וחצי נחת אצלי

איתי נחשון [נ.] לרכיבה נחמדה שלוחת צבאים במסלול שהבטחתי אמנם לאלונה שהבריזה לי כהרגלה בקודש. אז מה היה לנו: רכיבה לאורך נחל חרוד כשבהמשך רכבנו מתחת לתוואי רכבת העמק למרגלות שלוחת צבאים עד נחל חמדיה שבו טיפסנו בסינגל לשלוחת צבאים, עצרנו לתה צמחים בעיי חמדיה וירדנו לשדה נחום דרך הכביש ממפעל המתכת של בית השיטה. משם דרך השדות לגשר הרומי העתיק [הקנטרה בפי המקומיים], על האדום בין הבריכות ויאללה לרשפים על הדרך המקבילה לכביש הגישה אליו. התמונות באלבום שלי בWEBSHOTS. נ.ב. אני נהנתי מאוד ומקווה שגם איתי, מי שלא בא....כנראה לא הוזמן [או עבד על סמינריון כלשהו
].

talctalc

New member
טימונוס מכירוס צמחימוס?

ממש התפלאתי לראות שאתה שולט בשמות הלטיניים של הפרחים...הינה תולוגס תוינוותיס, וזו התונבל תוינוותיס... רק אז הבנתי שהעברית אצלי הפוכה

timon1

New member
חחחחחח../images/Emo6.gif, זה פאק בWEBSHOTS

הבעיה באתר הזה היא שהוא לא ישראלי... גם אצלי זה לפעמים יוצא הפוך ולפעמים כמו שצריך, אני בכל מקרה כותב בעברית וכל הגויים שיתגיירו [או לפחות ילמדו עברית הפוכה אם הם רוצים לדעת מה בתמונה
].

רמי לשם

New member
איך לסדר תצוגה מג'וברשת

באקפלורר עם תפריטים באנגלית, בתפריטים למעלה: View > Encoding > Hebrew (Windows) x לפעמים לא תראו את האופציה הזו של העברית, לכן לחצו על More ובחרו אותה. מצורפת תמונה, למאותגרי ההסבר שלי.

למעלה