היום בוואלה- וידיאו צ'ט עם דניאל בשעה 19:00. סלחו לי אם כתבו את זה כבר לא בדקתי.. [:
נ נועית 14 New member 7/11/05 #1 היום בוואלה- וידיאו צ'ט עם דניאל בשעה 19:00. סלחו לי אם כתבו את זה כבר לא בדקתי.. [:
H hodayoyo New member 7/11/05 #3 הנה קישור../images/Emo60.gif http://chat.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=6.0.talkshow/chat&room=talkshow
O oferplone New member 7/11/05 #4 אירוח נחמד!דינאל ענה על שאלה שלי האירוח היה ממש נחמד שאלתי מה עם דיסק של הופעה חיה ודניאל ענה שהוא חושב על הרעיון הרבה אבל שזה מוקדם מדי לפי דעתו בשלב זה בקריירה שלו (לפי דעתי זה לא מוקדם...)
אירוח נחמד!דינאל ענה על שאלה שלי האירוח היה ממש נחמד שאלתי מה עם דיסק של הופעה חיה ודניאל ענה שהוא חושב על הרעיון הרבה אבל שזה מוקדם מדי לפי דעתו בשלב זה בקריירה שלו (לפי דעתי זה לא מוקדם...)
נ נועית 14 New member 7/11/05 #5 הוא צריך הוא צריך לעשות דיסק של הופעה בדיוק דיברתי על זה עם חברה שלי, הוא נותן כאלה הופעות מהממות שהוא צריך לעשות איזה דיסק מזה.
הוא צריך הוא צריך לעשות דיסק של הופעה בדיוק דיברתי על זה עם חברה שלי, הוא נותן כאלה הופעות מהממות שהוא צריך לעשות איזה דיסק מזה.