היום בו ארצח את אבא

SelmaFingers

New member
היום בו ארצח את אבא

הוא ישכב מדמם על הרצפה. חסר אונים הוא יבכה. אבא בוכה. מצחיק. זו הפעם הראשונה שאני רואה אותו כך. תוציא אבא, תפרוק. אתה תרגיש טוב יותר לאחר שאקיז את כל המוגלה שהצטברה אצלך 50 שנה. הוא יקלל. ינסה להתקשר למוסד הפסיכיאטרי הקרוב, אך ללא הצלחה. יירק את כל שנאתו בפניי ויכה את הרצפה עליה הוא מוטל. הוא יאנק מכאב. לבו הסתום, הלחוץ, הדחוס, הזורם בחדריו דם שחור מצער, ינסה לזנק החוצה ממנו מעבד לבית החזה. ידיו הגדולות, המחוספסות והעדינות, המכות והמציירות, ינסו לעצור את זרם הדם. לשונו העבה תפרוץ מתוך שפתיו הגדולות, וכשלא יצרח היא תיכלא בין שיניים קטנות שמעולם לא ראיתי. ואני אשב בפינה. מתבוננת בשקט. בוכה בהסטריה לבד. מבולבלת בין רחמים לזעם, בין הוקרה לאשמה, בין טוב-לב למחלת נפש. לעולם לא תעלה בי יותר בחילה אבא, לעולם לא תדכא שביב שמחה בליבי העצוב. לעולם לא אתעצבן מקולך, לעולם לא תפיל חיוכים עם דבריך. לעולם לא תטיל בבית אימה, לעולם לא אצטרך להתחבא בחדרי. לעולם לא תוסיף לליבי עוד צער עם צעקותייך, לעולם לא תחזור להחשיך את ליבי.

מורני !

New member
כמה זעם

צריך בתוך הנשמה כדי לכתוב הודעה כזו. כמה כאב... "לעולם לא תפיל חיוכים עם דבריך. לעולם לא תטיל בבית אימה, לעולם לא אצטרך להתחבא בחדרי. לעולם לא תוסיף לליבי עוד צער עם צעקותייך, לעולם לא תחזור להחשיך את ליבי. " הלוואי ותגיעי לשם בדרך אחרת.

..

אני עדיין בשוק שהצלחתי לקרוא את זה. ועדיין בשוק בלי קשר. גם מכות וגם מציירות, אה? שיט. מוכר. את יודעת, הרבה ממני חושב שהגבולות שלנו הם איפה שאנחנו שמים אותם לעצמנו ויש לנו חלק נפלא במה שהולך עם הנפש שלנו ועד כמה היא נושמת ועד כמה האויר שהיא נושמת נקי לא משנה מה. וברור שמשנה מה היה. אבל. כל כך הרבה מזה זה החלטה שלך. או שזו רק אני. אולי אני מדברת לעצמי. אולי רק אני חיה ככה את החיים שלי ושורדת ונשארת ככה שפויה, אולי רק אני בניתי ככה את השפיות שלי מחדש, אולי רק לי שפיות לא נראית כמו דבר של מה בכך אלא כמו דבר שכל כך חשוב להלחם עליו. ואולי זה פשוט האנטי טריגר שאני מנסה לעשות לעצמי אחרי שכן קראתי את זה בסוף, וגאד. לא יודעת, קשה לי לומר. אבל זה היה נורא. אם זה מה שהתכוונת שזה יהיה אז, הצלחת.

למעלה