היום בזיכרון

חגי

New member
היום בזיכרון

הגעתי ראשון - הזעתי בשמש והמראתי רק בסביבות 1300 הרוח היתה עם רכיב דרומי 45-10 משתנה בעוצמה 15-25 בהמראה עליתי קצת אבל הרכיב הדרומי מאד הקשה ולמזלי שרדתי את ההתחלה בשביל להתיישב 100-200 מעל בהמשך תפסתי כמה טרמיקות טובות ועליתי פעמיים לגובה של מעל 800 עד שנאלצתי פרוש בגלל כניסה לעננים. הטרמיקות נסחפו מהר והיו בדכ צרות וקשות למירכוז. גיא שהמריא אחרי כ- 30 דקות לא תיזמן טוב וירד די מהר לנחיתה בשדה שלפני הכביש. ולנסי המריא מיד אחרי שנחתתי (שיעממם לי כבר אחרי שטחנתי את האזור יותר משעה) ולמרות שישב מעט מעל הרכס , ברגע הראשון שמעט ירד , החליט לחזור ולצאת לנחיתה.

amitceder

New member
לא נעים להגיד אמרתי לכם

אבל - אמרתי לכם :) כמה כיף להיות פולני. לעומת זאת מי שטס היום בתבור יכול היה להנות מתנאים מצוינים, אם כי דרש עבודה לא קלה והסתיים בהתכווצויות שרירים קלות. תבור-מבוא חמה (העברת כרטיס) ונחיתה בצמח. גובה מקסימלי כ 1500 מ' לערך. עוד טסו - יובל, נימי, עמירם קרמר במבוא חמה/צמח. יתכן שהיו עוד ויסלחו לי מי שלא ציינתי את שמם.

חגי

New member
במהלך הטיסה בזיכרון

ישבתי מעל חלק מהעננים שנוצרו סביבי והמראה היה די מעניין. אני מניח שתוך 2-3 שנים נוכל לשדר תמונה כזאת דרך הפלאפון בזמן אמת ישר לאתר אינטרנט.

ג ל נ ט י

New member
יצאתי לנחיתה כל לא היה לי כיף

לאחר כמה גירודים של הרכס וטיפוס קל מעל לגובה המלון, הירגשתי לא ככ נעים לטוס מדרום לצפון (ברוח כמעט גבית) מעל המלון בגובה 20 מטר ובמהירות של 80 קמש קרקעי (מדוד בקומפאו). לא צריך את החרא הזה, הלכתי לנחיתה מיד

למעלה