היום בטלויזיה על הומאופטיה

• פותח הנושא daud
  • פורסם בתאריך

daud

New member
היום בטלויזיה על הומאופטיה

אני לא יודע כמה זה רציני איכשהוא העניין עם המליון דולר נראה קצת לא רציני אבל מדענית טוענת שהצליחה להוכיח בצורה מדעית שהומאופטיה עובדת והבי.בי.סי. הציע לה את הפרס הזה אם היא תצליח להוכיח זאת שוב. בכ"ז הולך להיות מעניין.
ו כאשר הבי.בי.סי. עושים משהוא הם עושים אותו טוב.

שריק 7

New member
הי דאוד!

גם אני "סימנתי לעצמי" שכדאי לראות את התוכנית הזו! מעניין, אך אני סקפטית לגבי ה-הוכחות.... שרי

daud

New member
שריק פספסתי ספרי לי מה היה

הומאופטיה חרטא או שווה מליון דולר ???

שריק 7

New member
הומיאופתיה- הוכחה מדעית ברמה

שנתבקשה- לא נמצאה. אך הסרט לא הציג זאת כ-חרטא. כיוון שהיו ניסויים שמדענים שאינם מאמינים בזה ערכו, והתברר כממשי. אולם כל ניסוי כזה, על אף שהיה רציני, הוחזר לבקרה נוספת ע"י צוותים חצוניים, ותמיד התפקשש משהו. בשורה התחתונה- אין הוכחה מהסוג שקהיליית המדע מבקשת, אך מס' הרוכשים והמשתמשים בעולם גדל מאוד- כולל בית המלוכה הבריטי... במו כן יש ווטרינרים המטפלים בהצלחה בחומרים כאלה... וזה צויין לסתירת עקרון הפלצבו.... שרי

daud

New member
תודה שריק ממש מעניין אבל....

איך אפשר לדעת שחיה מרגישה יותר טוב ו איך אפשר לדעת שאם נניח איזה פצע או גידול או הצטננות או מה שז לא יהיה עובר אצל חיה בעקבות טיפול הומיאופטי ולא כתוצאה מגורם אחר של קשור לטיפול ???

שריק 7

New member
יש מן הצדק בדבריך, אך זו

תעלומה אמיתית בעיניי. אני מאמינה שתרופות הומיאופטיות שמיוצרות ע"י גדולי היצרנים(באירופה ובארה"ב) אכן מועילות. מה גם שאינן מזיקות כלל, וזה חשוב כשלעצמו... אגב, גם גדעון עירון רושם- ביו השאר- כאלה... שרי

daud

New member
אבל ה"תעלומה" היא הבעיה...

לדוגמא כאשר הייתי עשיר הייתי עובד בלי להפסיק ו כאשר היתה תופסת אותי שפעת קלה או הצטננות הייתי קונה תרופה יקרה של חברה צרפתית בשם בוארון ו את התרופה הזו לוקחים 3 או 4 ימים ש זה הזמן ששפעת או הצטננות בד"כ עוברות!!! ו אם זה לא עובר אז יש תרופה אחרת של אותה חברה ש גם אותה לוקחים 3 או 4 ימים שמיועדת למקרה של שפעת חזקה כזו שהתרופה הקודמת לא עוזרת לה
אז בד"כ אחרי הימים האלו השפעת היתה עוברת מממ היום אין לי כסף אבל לשפעת לוקח בערך אותו זמן לעבור כמובן אם לוקחים בחשבון שאנחנו חלשים מטבעינו ככה שכל שפעת היא שפעת קשה
בקיצור אי אפשר להוכיח לכאן או לכאן.

mira ker

New member
הומיאופטיה בהחלט יכולה להזיק.

צריך ללכת למומחה מהימן שלא יזיק. יהיה טוף מירה

sayv

New member
הומופאתיה- אם מדובר במוצרים

באיכות טובה- עד כמה שאני יודעת- לא אמורה להזיק- מדובר במינונים... אפסיים כמעט- אף פעם אין אובר דוס, כמובן שצריך להתאים תרופה לבעיה המתאימה.

sayv

New member
ראיתי..............

היה נחמד... כמה ניסויים מפתיעים ומוצלחים - שניים כושלים (אלו שנועדו לבחון האם מגיע הכסף..) ניסו לומר שאולי מדובר בפלציבו אבל... גם הביאו מחקר שמראה שהומופתיה עובדת כשפלציבו לא יעבוד. ניסו לעשות ניסוי - לבדוק השפעה על התא- ולא מצאו. בעיקרון מה שנאמר זה שבתרופות ההומופתיות- אין מולקולות של החומר שממנו מכינים את התרופה כי התמהיל כ"כ כ"כ קיצוני- יחס של טיפה אחת בכל האוקיינוסים של העולם- אך- עובר תהליך ערבוב מיוחד שכביכול נותן למים איזשהי איכות שהיא מעבר למולקולות- אולי יח' שעוד לא גילו.. היה מעניין- שווה לחפש את השידור החוזר. גם קניתי בוירון עכשיו. שמעתי כמה אנשים שמדווחים שהתרופות שפעת עוזרות להם, אגב.

mira ker

New member
לי תרופות הומיאופתיות גורמות

לדיכאון ועצבנות, וקשה לי לסבול את זה. הייתה תקופה שהשתמתי ברפואה הזאת יותר. היום לא בא לי להיות מדוכאת. יהיה טוף מירה

sayv

New member
קשה לי להבין את זה...

הרי מדובר בכדוריות סוכר עם תמצית מדוללת פי כמה מליונים של איזשהו חומר... אולי מי שנתן לך את זה או התרופה שקנית היו הבעיה? אולי נתנו לך משהו ממש לא מתאים ואת ממש רגישה וזה לא עשה לך טוב.. מי יודע.. בטח לא אני..

mira ker

New member
סייב, אומרים שהומיאופטיה מוציאה

החוצה את הגורם שגרם למחלה. ובצורה כזאת היא עוברת. פעם הייתה לי סינוסיטיס כרונית. שנים טופלתי באנטיביוטיקה, עד שנשבר לי וחיפשתי דרכים אחרות לטיפול. מצאתי רופאה דרום אפריקאית, שממש מצאה את הקומבינה הנכונה לסינוסיטיס. בטיפול שלה כל דלקת הכי קשה עברה כאילו כלום. הטיפול שלה הצליח. אבל בכל טיפול כזה, שהיה לי טוב ומטיב היה גם צד אפל. כל משך הטיפול הרגשתי דיכאון. הכל נראה לי שחור. זה היה מאוד קשה. הדיכאון עבר כשהטיפול הסתיים. למרות תופעות הלואי של הדיכאון, השתמשתי בטיפול מספר שנים. במשך הזמן הרופאה חזרה לדרום אפריקה. ולי נתנו תרופות לבלוטת המגן. כך שהתרופות ההומיאופטיות כבר לא עזרו. כל הכימיה של הגוף השתנתה. לפעמים הייתי לוקחת תרופות הומאופטיות נגד צינון שמוכרים ללא מרשם בבתי מרקחת, אבל גם אתם אני מרגישה עצבנות ודיכאון. אז הפסקתי עם ההומיאופטיה. היום אני לא סובלת יותר מסינוסיטיס כי עברתי ניתוח. יהיה טוף מירה

ששרון

New member
לי הומאופטיה לא הועילה אף פעם

אך גם לא הזיקה פשוט לאורך כמה מסלוליטיפול לא הרגשתי כלום... לא יודעת...

sayv

New member
אני לא יודעת להגיד. יש לי תחושה שכן

עוזר, אבל זה כ"כ הפכפך.. נראה, אולי אני אבקש עוד המלצה לתרופה ואמשיך לבחון את זה.

שריק7

New member
הי שרון- הארות הומיאופאתיות../images/Emo13.gif

ייתכן שקיבלת את ההנחיות שארשום כאן, אך אם לא - הועלתי במשהו... וגם לאחרים-טוב לדעת! בזמן נטילת תכשיר הומיאופאתי כלשהו, חשוב לא לשתות קפה (בכלל) וגם אסור להשתמש במנטה ובנענע. איסור זה כולל צחצוח שיניים!!! כל משחות השיניים המקובלות אינןן מתאימות, לכן יש 2 אופציות: הדרך הזולה: מערבבים אבקת סודה לשתייה עם מלח רגיל, ובחומר הזה מצחצחים. אפשר גם רק סודה לשתייה. אך בעיניי הטעם די מגעיל. זו דרך מצויינת לניקוי, היא משאירה את חלל הפה והשיניים נקיים וצחים באופן שמשחה קנוייה אינה מותירה... הדרך היקרה: רכישת משחת שיניים יחודית למטרות הומיאופיתיות. זו- תמיד נטולת מנטה. יש בשות רבות. ביניהן של חב' בוארון הצרפתית, או של חב' וולדה השוויצרית. בנוסף לכל אלה, יש להפריד בין לקיחת המוצרים לבין אכילה! רצוי לשמור על מרווח של חצי שעה לפני ארוחה, או של שעתיים אחרי... גם מים לא ממולץ לשתות במרווח של רבע שעה לפני/אחרי הנטילה. אני נהנית מאוד מהומיאופאתיה. הן בהקשר של הסבל מהתסמונת, והן במקרי הצטננות. למקרי תחילת הצטננות כל בני משפחתי נוטלים מוצרים אלה... שנבריא!!!!! שרי

ששרון

New member
הי שרי

תודה על הפירוט אני מכירה את כל מה שרשמת, הקפדתי בטרוף על ה-כ-ל כבר הואשמתי בפדנטיות יתר
ולמרות הכל, אצל כמה מטפלים שונים ולאורף הרבה זמן לא כ"כ עזר... המשך כבר בע"פ שרון

daud

New member
בוארון

זו התרופה שכתבתי יותר למעלה איך היא משפיעה עליי

למעלה